Nikolay Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 10/10 Страшно много ми хареса. Не съм гледал оригинала, но римейка много ми хареса. Държи в напрежение през цялото време... Нареди ми се сред любимите филми. 8/10 И този филм беше много добър, но краят беше безумно тъп. Недоизмислен е... 9/10 Мноого готин също. 9/10 Много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Всички части от поредицата на Хари Потър. Много ми хареса, няма слаба част, всяка е интересна сама по себе си.. Просто не знам какво да кажа - велик филм! Сега се зарибих много, и имам желание да си взема и книгите. 10/10 перфектно! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 V for Vendetta 10/10 Велик филм! Един от най-добрите, които съм гледал въобще. Хари Потър и Философският камък 10/10 Пак ще ги изгледам всичките части. Страхотни са всичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) 10/10 Този филм ме впечатли силно. Много добър и поучителен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Искам да ви помоля все пак да не забравяте за правила на темата. Наложи ми се да изтрия доста коментари. И нещо много важно освен постер, пишете и заглавието на филма, тъй като някои картинки изчезват след време и от поста ви изобщо не става ясно кой филм сте гледали. 1.Задължително пишете заглавието на филма, дори когато сте пуснали постер на който заглавието е ясно означено, тъй като след време някои от постерите, които прикачвате изчезват и не става ясно кой е филма.. 2.Давайте личната си оценка за филма от 1 до 10 3.Ако желаете напишете няколко думи за филма, като например какво ви хареса или какво НЕ ви хареса. Не забравяйте, че това не е спам тема, в която да натрупате постове, а тема полезна за потребителите на раздела. Аз лично си харесах няколко филма, които смятам да изгледам, прочитайки последните няколко страници и съм сигурен, че не съм единствения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Шифърът на Леонардо 5/10 В началото тръгна много добре,но накрая се отклониха от историята в книгата.Харесаха ми много картината и ефектите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 THE GREAT GATSBY 10/10 Страхотен филм. Един от най-добрите тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 THE GREAT GATSBY 10/10 Страхотен филм. Един от най-добрите тази година. На мен пък хич не ми хареса, май трябваше първо да прочета книгата, казаха, че е по-различна от филма. Да знаете, че това е общо взето любовна история, малко ми е лигав, очаквах нещо повече. Иначе като заснемане/ефекти(3D) и актьорска игра - няма грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Вчера го изгледах филмчето.Само да кажа,че ако очаквате бруталии в стил леене на кръв,това не е филмът за вас.Това е по-скоро драма за майка и дъщеря вампири,принудени да се местят постоянно(разбирате защо).Действието върви адски бавно и общо взето не се случва нищо,на моменти дори флегматично,но това не го казвам в лошия смисъл.Просто болшинството от хора ще умре от скука,дори аз се прозях доста пъти.Но за хора,които харесват филми с по-екзистенциален диалог и повече философстване-намерихте го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Now You See Me / Зрителна измама (2012) 10/10 Какво зрелище само! То не бяха ефекти, не бяха трикове... Ненормален филм! Буквално! Може би, най-добрият, който съм гледал някога. Веднага го нареждам сред любимите си филми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PUBLIC_ENEMY Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Хубава фантастика с Том Круз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 NOW YOU SEE ME / ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА 10/10 Наистина страшно добър. Браво. Тази година доста впечатляващи филми излизат и този определено е един от тях. Нарежда се сред най-любимите ми филми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 MAGIC, MAGIC / МАГИЯ, МАГИЯ 0/10 Е гледал съм тъпи филми, ама това беше просто неописуемо. Рядко тъп филм без сюжет и без абсолютно никаква развръзка. Ужас. Изгледах го до края, само защото се надявах все пак да се случи нещо, но нямах късмет. Ако ви се гледа най-тъпият филм на годината - това е той, определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 G.I. Joe: Retaliation / G.I. Joe: Ответен удар 2/10 Първият филм толкова ми хареса, а това продължение е ужасно скучно. Твърдо не! А и без актьорите от първата част... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Prom Night (2008) 10/10 Суперски беше, през повечето време ме държа в напрежение. Обичам такива филми. The Last House On The Left (2009) 10/10 Мноого добър. Много ми хареса! Orphan (2009) 10/10 Гледам го за втори път, но този път ЦЕЛИЯТ ФИЛМ, без да превъртам Много ми хареса, а тая пръдла, ако беше пред мен, щях да ѝ счупя носа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Disturbia (2007) 8/10 Хубав филм, мн ми хареса, ама първите 40 мин. бяха леко отегчителни. Chernobyl Diaries (2012) 9/10 Суперски, много напрежение имаше през цялото време. Но... краят беше клиширан и малоумен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Untraceable (2008) 10/10 Страхотен трилър! От първата до последната минута държи в напрежение. Рядко се срещат такива филми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Percy Jackson ''Sea of monsters'' Много ми хареса.Добри ефекти имаше във филма и актьорите много ми харесаха, най вече, Клариса. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Ангели и демони Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 "Now you see me" - Много ефекти, фокуси (и разкриването им), трикове, спектакъл и малко филм. По едно време имаш чувството, че си отишъл на представление на живо... Привлече ме и ме подлъга сюжетът - фен съм на филмите с обир на банки, та ако и вие очаквате главно това, ще се разочаровате. Зрелищен... "Scary Movie 5" - не знам дали да го коментирам изобщо. В стила на предните части но с нови пародии. "127 часа" - авантюрист си заклещва ръката в една скала и от там нататък действието е трагично... Трогващ филм по истински случай. Мен лично много ме измъчи, особено финалните сцени. Препоръчвам на любителите на силните усещания, драми и здрави стомаси... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 RED LIGHTS (2012) 6/10 Страхотен актьорски състав (и само заради него давам тази оценка), но само дотам. Изключително муден и скучен филм. Заспивах на няколко пъти и едвам го изгледах до края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 I SPIT ON YOUR GRAVE 2 5/10 На светлинни години от първата част. Може би точно това, че е сниман в България и участват българи не ми хареса. И тук ги има брутализмите и извергщините, но много ми идваше аматьорско всичко. Е, не е крайно зле, но просто го сравнявам с първата част, която е много по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Rear Window / Прозорец към двора (1954) Коментар: Страхотен филм, истинска класика. Интересен сюжет, великолепна актьорска игра, уникална атмосфера и прекрасна Грейс Кели. Просто след такива филми не искам да гледам нищо от новия век, всичко е толкова различно, просто и перфектно, просто един друг свят. Гледайте задължително. Оценка: 10 / 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 EVIDENCE (2013) 2/10 След като го изгледах, ме болеше главата. Ужасно заснет филм. Почти през цялото време кадрите са от любителска камера и постоянно е размазано и не можеш да видиш нищо. На всичкото отгоре, след първите 15 минути се досетих кой е убиецът. Но все пак, ако беше заснет по нормален начин, оценката ми щеше да е много по-висока. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 World War Z - Изключително безсмислен филм, много съм разочарован. Загубено време, и то цели два часа. Все едно цялата простотия не можеше да се събере в 90 минути. Просто поредния филм със зомбита, ужас на средно ниво. Единствено името на Брад Пит придава някаква тежест и дори съм учуден, че е приел на този етап от кариерата си да участва в подобна пародия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.