МачуПикчу Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 NON STOP / Директен полет Добър филм. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 The Beach / Плажът Една от многото силни роли на ДиКаприо. Добър филми за прекалените идеалисти. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тази Коледа Готино филмче 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Топло Класика! 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Коледен Купидон Не е кой знае какво филмчето. Леко и неангажиращо. 6/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 с една дума: ДЖОКЕР !!! 10000/ 10000 __________________________- 10 /10 !! Разкошен филм.Сюжет,идея,игра,качество!Браво! "Под тази маска има нещо повече от плът, под тази маска има идея, а идеите са непробиваеми." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Four Christmases/Четири коледи (2008) Чак сега благоволих да го гледам, много ми хареса.Забавен филм. :1000 (29): 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Four Christmases/Четири коледи (2008) Чак сега благоволих да го гледам, много ми хареса.Забавен филм. :1000 (29): 10/10 И аз сега го изгледах. Готино филмче. 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 The Legend of Hercules / Легендата за Херкулес Слабичък филм. Имайки предвид, че се появи 5 месеца преди "Херкулес" със Скалата. Хубави ефекти, но много предвидим сценарий. 5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Добър актьорски състав, но адски скучен и тегав филм... Оценка 4/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Serena (2014) 10/10 Невероятен! Брадли и Дженифър са уникални актьори! Първият им съвместен филм "Наръчник на оптимиста" не ме изкефи толкова, колкото този, но и той беше добър, а и там актьорската игра беше доста добра. Тук сюжетът е по-заплетен, по-сложен, абе, изобщо няма база за сравнение, този филм е много по-сериозен и тежък. Накрая пуснах малко сълзи, ама беше неизбежно.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Един от най-хубавите филми които съм гледал, да не кажа и най-хубавия. 11/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тетрадката (2004) 10/10 Най-накрая благоволих да го гледам. През 80% от времето плаках като ненормален. Направо си изревах очите... Като цяло за мен е един от най-хубавите филми, правени някога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 The parent trap / Капан за родители (1998) За пореден път го гледам и няма омръзване. Много приятен, забавен и разтоварващ филм. Препоръчвам, ако все още има някой, който случайно е пропуснал да го гледа. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Злокобен остров" заради поста на Ivanhoe, по-назад, но тъй-като очаквах неочаквания край да е точно такъв, не останах изненадан, но пък важното е, че през цялото време имаше интрига. 5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 'The Proposal'/"Предложението" (2009) Оо, уникален! Отлично - 10/10, много ми хареса. Романтична комедия и наистина беше забавен и романтичен, персонажите са супер, историята е интересна, много ми беше интересно през цялото време и се смях на много моменти! Супер! Сега като се замисля, след него гледах последната част от трилогията "Хобит" - "Битката на петте армии", много ми хареса и той, на кино го гледах, много беше ефектно, изкефих се на много места, имаше и забавни моменти, а си беше и емоционално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 'The Proposal'/"Предложението" (2009) Оо, уникален! Отлично - 10/10, много ми хареса. Романтична комедия и наистина беше забавен и романтичен, персонажите са супер, историята е интересна, много ми беше интересно през цялото време и се смях на много моменти! Супер! И на мен много ми хареса тоя филм. И аз му давам 10/10 Днес гледах и "Луди даскали" Неангажиращ филм, но не е кой знае какво 6/10 П.п. "Да остане във Вегас", много ми допадна, забавно и свежо е за гледане. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Коледна лудория Не е кой знае какво, но е приятно филмче. 6/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Люси Много силен филм, не усетих кога свърши. Много силна актьорска игра и интересен сценарий. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 The Aviator / Авиаторът (2004) Отново силна роля на ДиКаприо. Не го бях гледал досега. Малко е отегчителен в моментите, когато героя му откача напълно. Но на финала ги разбива. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Сватбен лиценз Добър филм. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Правилата на Джорджия Хареса ми. 8/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Gone Girl (2014) 8/10 Много добър, изкефи ме, а бях с предразсъдъци преди да го пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Параноя Супер е филмът, а не очаквах. 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Моят най-добър гей приятел Шантаво филмче, допадна ми. 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.