Loka Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 "Inception" - малко труден за следене, но ми привлече вниманието. Влязох буквално в него, опитвайки да не се разсейвам за да хвана хубаво нещата. Моята гледна точка се оказа малко различна от тази на съпружето, но бях внимателна до края и ми хареса. Много. Труден, интересен, много добър. Препоръчвам! Леонардо не може да ме разочарова отдавна Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 жесток филм! държи интереса от началото до края.... 10/10 Супер добра игра от Джей Ло и Гузман Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 50 нюанса сиво Хареса ми, мисля че видях повече отколкото очаквах във филма. През цялото време обаче имах чувството, че гледам "Здрач", то дори и тук отидоха в няква гора когато той й обясняваше за същността си и като цяло много прилики имаше, поне за мен. Саундтрака беше убийствено подбран, нямаше грешка. Ще гледам и следващите части със сигурност. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 The Boy Next Door / Съседското момче (2015) 10/10 Чаках го с голямо нетърпение и оправда очакванията ми. Много напрежение и супер добра игра от страна на Джей Ло и Раян Гузман. Препоръчвам го горещо на любителите на трилъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Дякон Левски - част 1 5/10 Добро пресъздаване на епохата, много добър актьор за Левски, но сценария и режисурата са мъчителни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Най-накрая снощи стигнах да го изгледам. Успя да ме задържи концентриран през цялото време, което трудно се случва в последните години с игрален филм. Определено ще гледам и останалите части П.С нооооо саундтрака, просто е ЕДИН ПЪТ! Всяка една песен е уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Също! За разлика от предходните две части тук всичко е доста по-спокойно. Няма много развитие, има повече разтягане. Не беше зле, но определено не е това, което очаквах. Края беше... като да очакваш втората част )) Но накрая останах с впечетлението че съм гледал филм с продължителност не повече от 30-40 мин. Няма много действие и динамика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Too Young to Marry / Невръстна любов (2007) Оценка - 7/10. Изтеглих си го, защото обожавам Нина Добрев. Като цяло филма не е нещо особено, но е приятен, на мен ми хареса. The Holiday / Ваканцията (2006) Оценка - 9/10. Прекрасен филм! Гледах го след тежък работен ден и така ме разтовари.. Малко е дълъг - над 2 часа, но всяка секунда си заслужава! И в крайна сметка те кара да се замислиш за доста неща от живота. Препоръчвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 "Fifty shades of Grey" - тук преведен като "50 сенки на Грей". Не знам какво да кажа... Доскуча ми, почти заспах. Очаквах някаква сензация и нещо невиждано, след толкова шум в медиите, няк'ви егати садо преживявания, които ще ме шашнат, пък то - романтика и лиготия в стил "Здрач"... Някакъв дечко бъкан с пари, дето се миси за много велик и красив (леко грозноват според мен) и се прави на интересен до края на филма. Сензация..? Скука, пълна. Виках да науча нещо ама... Не съм чела книгата и нямам намерение, но имам странното усещане, че е от типа "малки розови романи за скучаещи домакини". Съжалявам... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Много шум за нищо Започна добре, но след 30-тата минута едвам го издържах до края, който също беше адски ТЪП ! Освен, че нищо съществено не се случи, по-средата на филма ми идваше да взема тоя договор и да я ударя през муцуната двучасов филм за един договор за садо-мазо дано втората част да е по-интересна, ако се навия да я гледам, изобщо.... 5/10 Сега си пускам да видя "Вдън горите", дано поне той си струва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 The Theory of Everything / Теорията на всичко (2014) Невероятно силен филм, който всеки трябва да изгледа! 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Fifty shades of Grey / Петдесет нюанса сиво (2015) Много добра актьорска игра от Джейми Дорнан и Дакота Джонсън. Много добре им пасват образите. Хареса ми, става за гледане, но края определено можеше да е мааааалко по-силен както е и в книгата. Може би и главно за това ще му дам по-ниска оценка. Много добри песни са подбрали! Ремикса на "Crazy in love" ме е зарабил адски много. Със сигурност ще гледам и другите части. 8/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Miss Congeniality / Мис таен агент (2000) Много забавен филм, Сандра Бълок се е справила чудесно с ролята си! :1000 (30): Оценка - 10/10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Trash / Измет Хареса ми. Интересна история. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Изход: Богове и Царе Добър филм, хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Unbroken 10/10 Страшно много ме впечатли. Изключителна история! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 The skeleton key - отново, любимия ми трийлър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Pearl Harbor / Пърл Харбър Добър филм. Прекалили са с американското геройство разбира се. Любовната история е добра, но още в средата на филма предвидих финала. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Black Widow (1987) 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 The Loft (2014) 9/10 Много заплетен и интересен трилър с добре подбран актьорски състав. Хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Игрите на глада: Сойка-присмехулка 1 Ясно беше, че първата на половина на филма няма да е кой знае колко динамична, но е добре. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Seventh Son (2014) 7/10 Джулиан Мур направи филма, много добър образ, страхотна актьорска игра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Хобит - 1,2,3 Властелина на пръстените - 1,2,3 Почнах Хобит и след това Властелина. Е няма такъв филм. УНИКАЛЕН Е! За 3 дни изгледах всички.. много е яко като почнеш от Хобит и продължиш натам към Властелина. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 The Loft / Любовна квартира (2014) 7/10 Много заплетен и мистериозен. В началото подозирах един, после пък се оказа друг виновникът.... Хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.