Loka Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не е последна... ще има 8-мица през 2017-та, имат договори за поне 10 части. Тц, 9 са (3х3). Броят и Токиoто, може би... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Бързи и яростни 7 Тъкмо се връщам от киното. Това за мен е първият провал на годината. Абсолютна пародия, нищо общо с това, което показаха предните филми. Съжалявам, но смъртта на Пол по никакъв начин не прави филма по-добър - дори е жалко, защото последните няколко секунди с неговите кадри са най-хубавото от всичките 2 часа и половина. Това, което видях, е някаква малоумна смесица от Непобедимите + заемки от Умирай трудно и Мисията невъзможна. Да видиш челен сблъсък между Джейсън Стейтъм и Вин Дизел с 300 км/ч и двамата да си излязат от колите само леко схванати наистина леко минава границата с научната фантастика... През цялото време тъпото негро ръси някакви дебилни шеги, на които се хилиха единствено кифличките в салона, през останалото време се взривяват, падат в пропасти, прескачат от един небостъргач на друг и после ги гледаш без грам драскотина. Никакво усещане за реализъм, което беше и водещо в поредицата. Мазало от посредствени ефекти и един сюжет, който вони по-зле и от кенеф. Адско разочарование за мен от един мегамалоумен филм, който е и последният за един иначе добър актьор. Жалко, че кариерата му приключи точно с най-слабия епизод. Оценка 2/10 P.S. Вин Дизел беше казал, че този филм щял да спечели Оскар. Не знам какво да кажа освен да ми стане мъчно за тоя човек - не знам каква дрога използва, но определено трябва да я спре моментално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 AWAKE Слаба работа - добра идея с лош сценарий и слаба актьорска игра! 5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Бързи и яростни 7 Тъкмо се връщам от киното. Това за мен е първият провал на годината. Абсолютна пародия, нищо общо с това, което показаха предните филми. Съжалявам, но смъртта на Пол по никакъв начин не прави филма по-добър - дори е жалко, защото последните няколко секунди с неговите кадри са най-хубавото от всичките 2 часа и половина. Това, което видях, е някаква малоумна смесица от Непобедимите + заемки от Умирай трудно и Мисията невъзможна. Да видиш челен сблъсък между Джейсън Стейтъм и Вин Дизел с 300 км/ч и двамата да си излязат от колите само леко схванати наистина леко минава границата с научната фантастика... През цялото време тъпото негро ръси някакви дебилни шеги, на които се хилиха единствено кифличките в салона, през останалото време се взривяват, падат в пропасти, прескачат от един небостъргач на друг и после ги гледаш без грам драскотина. Никакво усещане за реализъм, което беше и водещо в поредицата. Мазало от посредствени ефекти и един сюжет, който вони по-зле и от кенеф. Адско разочарование за мен от един мегамалоумен филм, който е и последният за един иначе добър актьор. Жалко, че кариерата му приключи точно с най-слабия епизод. Оценка 2/10 P.S. Вин Дизел беше казал, че този филм щял да спечели Оскар. Не знам какво да кажа освен да ми стане мъчно за тоя човек - не знам каква дрога използва, но определено трябва да я спре моментално. Откакто режисурата я пое китайчето, филмът избяга от есенцията си. Замисълът беше гонки с коли, забранени горива и грабежи, сега се превърна в екшън с престрелки и фантазия. Дори самият Вин и сие. са се смяли на оная сцена с металната каса, с която разбиват половината град, за полетът, в който хваща Лети във въздуха и други подобни... Знаехте ли, че всяка идея от филмите е хрумвала на момента от самите герои? И фактът, че самата Мишел не е знаела, че ще оживее в следващият епизод и го е разбрала гледайки с пуканки в киното..? Имам оригинален първият, другите не заслужават да си ги купя, макар да съм адски запален фен. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Записки по един скандал (2006) Силен филм, Джуди Денч и Кейт Бланшет правят страшно добри роли. 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Бързи и Яростни 7 - Страхотен просто 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Avengers: Age of Ultron (2015) 7/10 Добър филм, страхотни ефекти, накефих му се, но, лично за мен, първата част е по-добра и по-развита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Бързи и Яростни 7 - Страхотен просто 10/10 Жесток! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Last Knights / Последните рицари (2014) Въпреки сравнително ниската оценка като за филм с Морган Фрийман, определено този ме изненада. Започна супер мудно, дори го спрях и не смях да го догледам. След няколко дни реших да му дам шанс. От 20-та минута стана супер интересно и така до края. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Taken 3"- същите невъзможни екшън сцени, като в 1 и в 2. Добрите са много добри, лошите са тъпи, руснаците са злото на човечеството. Тоя човек (Liam Neeson) не остарява ли... "The Hundred-Foot Journey" - много сладурски, макар и далеч от реалистичното филм. Обожавам кулинарните филми, като този. Сблъсъкът на два народа, две различни култури и нации, които ги свързва любовта към готварството. Изтънчената кухня или обилните подправки, кое прави един готвач добър..? Франция и Индия в едно, ще ви хареса. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 The Bodyguard 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 The Girl with the Dragon Tattoo / Men who hate women 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 The Girl with the Dragon Tattoo / Men who hate women 9/10 Оригинала, шведския кефи повече и са 3 части. Аз от там полудях по Noomi Rapace Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Пачо, не си гледал версията, която трябва. Филмът е шведски и е трилогия. Уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 (редактирано) 10! Уникална игра, силен сценарии, завладяващи диалози и добра история. Редактирано Май 8 от Christian Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Южнячки/The Help (2011) Филм, който може да те накара да плачеш и да се смееш от сърце, просто уникален. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 току що БЪРЗИ И ЯРОСТНИ !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Бих му дал максимална оценка, като вземем и факта, че не е кой знае колко високо бюджетен. Добър нов хорър. Има напрежение, развива се историята и завършека е добър. Сега съм дръпнал още няколко с доста добри оценки, така че може и да драсна нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Постери от замунда и Imdb не се зареждат на другите. Виждате си ги само вие чрез бисквитките си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Бих му дал максимална оценка, като вземем и факта, че не е кой знае колко високо бюджетен. Добър нов хорър. Има напрежение, развива се историята и завършека е добър. Сега съм дръпнал още няколко с доста добри оценки, така че може и да драсна нещо. Ok. Поправил съм го. Цитирам, за да стане ясно за кой филм говоря! Извинявайте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 "Fast & Furious 7" - екшън ли? Фентъзи, както и да го погледнеш. Избяга от есенцията си отдавна, този път вече се оляха. Откакто китайчето пое режисурата, този филм не е каквото беше. Стейтъм явно липсваше и тук, бутат го къде ли не. Ръсел също ми беше излишен... Жалко за Пол, обаче, отиде си толкова млад. Ефектите при заснемането на втората половина от филма с неговото лице са невероятно сполучливи. Едно единствено Браво! За фенове на сагата (като мен) и за любителите на силни усещания. И фентъзи... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пачо, не си гледал версията, която трябва. Филмът е шведски и е трилогия. Уникална! Знааам, ама ми се гледаше тази версия. Ще изгледам и другата. FOCUS 8/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Chappie 3/10 Не ми хареса почти нищо в този филм. Много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И аз гледах "Чапи" снощи... Имах големи очаквания за този филм и в крайна сметка не ми хареса. Не разбрах само главните герои постоянно ли ще си сменят телата, след като им "паднат" отново батериите... много нескопосано направена история. Оценка 4/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 As Abrove So Below Страхотно измислена история, много добре пресъздадена. Нямам забележки към този филм, един от малкото филми в този жанр, които имат смисъл и история.. страшно добър! 10/10 Deliver Us From Evil Също много интересен, с добра история, супер реализирана. Определено това е един от отличаващите се хорър филми в последните години. 8/10 The Haunting In Connecticut Като цяло много добра замислена история, ама реализацията е нулева. Супер тъп ми дойде, след два толкова силни.. много излишно ми идва това в 80% от сцените да вмъкват по нещо стряскащо. 3/10 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.