Chris Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 The Men from U.N.C.L.E Всички трябва да се учат от старото куче! Гай Ричи е жесток режисьор. Винаги подбира страхотни актьори. Много добра игра с лек хумор и доволен екшън. Заснемането е уникално и сцените са перфектно режисирани. 10ка без колебание. Ще го гледам пак обезателно!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 American Beauty / Американски прелести (1999) Мнение: Невероятен филм! Актьорската игра е на много високо ниво, страхотна атмосфера и различен, но същевременно много реален сюжет. Гледах го, защото исках да видя какво е взело Оскар-а на любимия ми "Боен клуб", но е абсолютно заслужена и оправдана наградата. Не се подвеждайте от заглавието, звучи като малоумна американска боза, но не е. Оценка: 9,5 / 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 The Revenant / Завръщането (2015) Като моята оценка е 9/10, с една единица надолу заради края, който беше добър, но просто не беше нещо ново, виждали сме подобен завършек на много филми и сериали. Всичко друго беше съвършено, това е един от най-красивите филми, който аз лично съм гледал, заснет по невероятен начин! През цялото време ми беше интересно за гледане, не ми стана скучно, наистина се насладих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Home Invasion 2016 Абсолютно копие на Паник Стая! 1:1 Разбира се не са надминали този с Джоди Фостър. Малко слаба игра на актьорите, малко нисък бюджет и не толкова разгърната история. Хареса ми, че са опитали да модернизират технически в действието, но не го бяха направили много добре. Нооо като цяло не съжалих, че го гледах, беше си на мястото в скучния съботен следобед и съм доволен. 6+/10 ------------------------------------ Momentium 2015 Тук съм много доволен! Доволен екшън с не много пари направен, но ефектен.Типичен екшън трилър, какъвто не си бях пускал отмного време. Хареса ми, че започва с някаква история, която се обръща тотално и обърква. 8/10 бих дал и дори бих го гледал отново ако не намеря друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Очаквах страхотна комедия но... това е по - скоро драма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 10/10 Уникален филм. Гледал съм го поне 3-4 пъти, на 3D е още по яко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Прометей/2012 Явно съм един от много малкото негледали този филм... Въпреки липсата на ярки и широко познати актьори, за мен са си изиграли ролите прилично добре.Силно фантастичен наклон има лентата, така че тези, които не си падат по този жанр няма да го харесат. 9/10 от мен. Добри ефекти, увлекателна история и добре представена. Очаквам продължението, което май ще е след година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 The Finest Hours Приятно ме изненада този филм. Отличен! 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 "Момичето от Дания". Хубав е филмът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Завръщането" - 7/10 "Часът на героите" - 6/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Kingsman / the secret service - 2014 8 -10. Нищо ангажиращо. Приятна лека екшън фантастика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Room 8/10 Момиче на име Ма е отвлечено, когато тя все още е тийнейджър. Оттогава нещастната жена живее в една малка стая с 5-годишния си син - Джак. В този случай момчето не е виждало нищо друго освен тази стая, той е роден в нея и никога не я е напускал.Ма обаче е създала цяла вселена за Джак в рамките стаята, и тя няма да се спре пред нищо, за да гарантира, че дори и в тази коварна обстановка, Джак ще бъде в състояние да живее пълен и цялостен живот. Но тъй като любопитството на Джак за положението им расте и устойчивостта на Ма достига своя предел, те приемат рискован план за бягство. В крайна сметка излизането им на свобода може да ги изправи лице в лице с това, което има вероятност да се окаже най-страшното нещо за тях: реалния свят. Тежичък е на моменти, никой не знае що за живот живеят подбните заложници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 "Life of Pi" 2012 Уникален филм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 The dressmaker Обложката му лъже - това е много шантав филм, на моменти беше като театрална постановка, такова нещо не бях гледал. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Knock Knock / Чук, чук (2015) 2/10 Скоро не бях гледала толкова тъп филм... загубих 1 час и 30 мин. Май трябваше първо да видя коментарите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Моята голяма луда гръцка сватба 2 Очаквах страхотна комедия, но се разочаровах. Има и забавни моменти, но като цяло - скука. 5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Minions Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 50 Shades of Black / 50 нюанса черно (2016) Честно казано очаквах да е тъп, но всъщност имаше доста добри сцени. Пародия на 50 нюанса сиво, който аз не съм гледал. Края беше скучен, очаквах нещо повече. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Лош избор се оказа.... Изкуствени ефекти и тотално измислена история... Като фен на Марвел съм разочарован. Предпочитам Антмен пред това.... 6+ Историята ми беше интересна и увлекателна до края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Ловецът: Ледената война 2016 Zootopia 2016 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 11 А (2016) 9 / 10 Адски много ми хареса филма. Препоръчвам го. Angry Birds: Филмът (2016) Много добра анимацийка. Спукала съм се от смях, има супер забавни моменти. 10 / 10 Alice Through the Looking Glass (2016) / Алиса в огледалния свят (2016) 8 / 10 Не съм гледала първата част, но този ми допадна. Не съжалявам, че го гледах, даже ще си изтегля първата за да видя какво представлява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinkata Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Последният, който гледах е Кръстникът.Гледал съм го поне 30 пъти. Мафиотската сага остава класика в световното кино и със сигурност е един от най-великите филми правени някога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zelena_euglena Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Angry Birds Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не се сещам кога за последно филм така ме е държал в напрежение от самото начало до самият край. Не усетих кога мина времето. Бях малко предубеден заради участието на Сара, тъй като не си я представях в такъв филм, но играта и беше брилянтна! Филмът е замислен добре и оригинално в основната си част. Можеха да го развият и по-добре, но и така съм доволен. Стряскащите моменти бяха доста и бяха качествени. Краят определено беше неочакван. Като цяло много добре ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Въпреки, че беше доста статичен ми хареса и не се усети липсата на различи персонажи и локации. До последно стоях и не знаех какво се случва и кой прав, кой крив?... Развитието беше адски шантаво и много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.