Guest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Fitoor 2016( Лудост) - уникален индийски филм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Хубав е, но нищо специално, според мен. 6/10 Невероятен! Не помня скоро друг филм да ми е харесвал толкова много. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 От Чхрис видях филмът ШИВАЧКАТА и го изгледах! Невероятен, много ми хареса, супер изненадващо развитие и като цяло е много скандален и интересен! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Баш обирджии. Забавен беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Малко блудкав, но не прекалено. По-женски е )) Става за запълване на някой съботен или неделен следобед. Има някой доста забавни моменти и закачки. Отдавна не се бях смяла така на филм. Страхотен! Дали щото се чувствам в крак с историята, но много ми допадна. Отделно, че Мила ми е любимка, изкефих се максимално. Препоръчвам!!! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 The Secret Life of Pets / Сами вкъщи - Невероятна анимация, много се забавлявах. Препоръчвам! Оценка - 10/10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Sanam Teri Kasam / Кълна ти се, любима (2016) Невероятен и много тежък филм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Гледайте филма "Косвена красота"... най-силният филм излизал последните години, макар лошата оценка на критиците, оценяващи бози с ефекти. Ефектът в този филм е силната актьорска игра и прекрасният сценарий. Настръхвах и се просълзявах почти през цялото време. Много силен филм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Любима" 2016- филм за голямата и истинска любов- за тази любов, за която си готов да дадеш живота си, за да живее другия. Много разтърсващ филм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Любима" 2016- филм за голямата и истинска любов- за тази любов, за която си готов да дадеш живота си, за да живее другия. Много разтърсващ филм. Не съществува такава любов. Последния филм, който изгледах беше "Ефектът на пеперудата" - брутален! 9/10 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 StarDust Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Не съществува такава любов. Последния филм, който изгледах беше "Ефектът на пеперудата" - брутален! 9/10 Не се знае. Уникални филми правят индийците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Чудеса в Рая Силен филм, не е за атеисти Необичайният живот на Тимъти Грийн Изпуснах му първите 15 минути, но ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 7/10 Вчера гледах и аз "Момичето от влака", много заплетен и интересен филм. Различен от моите предпочитания, но ми хареса. 8/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Elena Of Avalor 2016 и Смелата Ваяна 2016- много интересни филмчета на Дисни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Passengers / Пасажери 9/10 Много ми хареса. Имаше си от всичко по нещо. Дори и хумор на моменти. Можеше само да вкарат малко извънземни за цвят в някой момент Но хубава история Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Грозна като смъртта(Coyote Ugly) - 2000 година. Пайпър Перабо се справя отлично в ролята на Вайълет Санфорд. Адам Гарсия, Изабела Мико, Джон Гуудман и Тайра Банкс също се представят на ниво! Саундтракът е великолепен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изненадващо много забавен филм. Мерил е страхотна отново! Хареса ми, бих го гледал отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Doctor Strange / Доктор Стрейндж 8/10 Много ми хареса! През цялото време се кефех, но очаквах повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Доста добър хорър. Неочаквано. Изобщо не ми хареса. Очаквах повече. Малко монотонен ми дойде, но не беше крайно зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Много яко продължение, даже бих казал, че ми харесва повече от първа част. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Anna Karenina 2013- уникален! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.