M.Power Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много зле...тъпа песен, тъп клип, краднат от Казаки, че дори от наша Галенка :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не ми харесва, напомня ми за клипа на Галка даже :1000 (29): Това е песен Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Премахнат клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Премахнат клип Не можах дa го намеря HD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не ми харесва, напомня ми за клипа на Галка даже :1000 (29): Това е песен Само дето именно Мадона е жената провокация, а не Гага, която се появи доста след нея опитвайки се да прилича на Мадона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Само дето именно Мадона е жената провокация, а не Гага, която се появи доста след нея опитвайки се да прилича на Мадона. Gaga се опитва да прилича на Мадона? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Да, от километри личи, че е взаимствала от Казаки, но мен това не ме дразни защото го е направила по различен начин, идеята на целият клип и песен е съвсем друга, да не говорим че се залага на други акценти в клипа. А за копиране от Галена е повече от смешно да говорим - Мадона сигурно България не знае къде е, камо ли коя е Галка... Песента е хит, много ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 DJ ROCKY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 ето от канала на Мадонна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Песента е добра, харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Песента ми влезе под кожата, клипът не е нищо ново и интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Oт първо слушане не ми направи впечетление, но сега, като я послушах 1-2 пъти ми хареса много :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.