Putin Публикувано на Март 30 Report Share Публикувано на Март 30 Тук можете да изброите любимите си турски изпълнители Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Tarkan, Gulsen, Ajda Pekkan, Hadise, Rafet el Roman, Gulben Ergen, Ismail YK, Serdar Ortac, Yusuf Guney, Sibel Can и Gokhan Ozen заради яките песни, иначе той ме дразни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 От около 15 години слушам почти само Sibel Can, Ajda Pekkan...през последните години ми допада и Ozan. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Yalin съвсем го забравих, страшни песни има тоя човек, ама не е издавал нищо наскоро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ажда !!! Хадисе Сердар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 ИСМАИЛ МНОГО ЯСНО! Какво ли разбирате вие,той е най-добрия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Исмаил Йека-много го харесвам,най-вече заради световноизвестния мега-хит "Bas Gaza". Някой само може да си мечтаят за такива песни. И дискографията му е сваляна цели 71 пъти,а после ще ми викат,че нямал фенове-има,и ОЩЕ КАК! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Исмаил Йека-много го харесвам,най-вече заради световноизвестния мега-хит "Bas Gaza". Някой само може да си мечтаят за такива песни. И дискографията му е сваляна цели 71 пъти,а после ще ми викат,че нямал фенове-има,и ОЩЕ КАК! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ajda Pekkan Serdar Ortac Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ismail YK, естествено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 gulsen ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Hadise,Atiye,Ebru Gundes,Tarkan,Sibel Can,Gulsen,Ajda Pekkan,Gokhan Ozen,Petek Dinçöz .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Най-добрата турска певица на световно ниво и то е Ханде Йенер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Tarkan, Gulsen, Hadise, Serdar Ortac Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Leitenanta Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 На мен са ми всичките любими!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Hadise. Оосбено песента "Yaz Günü" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Yildiz Tilbe, Hatice, Ismail YK, Petek Dincoz, Demet Akalin, Turgba Ekinci и много други от утвърдените. Напоследък от по-новите харесвам Tugba Yurt, Merve Ozbey и др. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Leitenanta Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Например ми харесва като певец и Мурат Боз!! Как ви,се струва музиката където я качвам? Гледам,че посещението на самата секция е слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Няколко ми харесват как пеят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.