Само_мене_нямаш Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 ##Режисьор : Kим Менърс ##В ролите : Джаред Падалеки, Дженсън Екълс, Миша Колинс, Джим Бийвър, Джулиян Ричингс, Марк Шепърд ##IMDB : Линк към IMDB ##Държава : САЩ ##Година : 2012 Сериалът проследява историята на двама братя - Сам и Дийн Уинчестър, които пътуват из Америка в черен шевролет, разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления. Повечето от тях са базирани на американски градски легенди и фолклор. По своя път двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, върколаци, духове и демони. Сам Уинчестър е студент по право, решен да избяга от миналото си, за разлика от по-големия си брат. Още от малки баща им ги обучава в търсене на злите сили, убили майка им. Така те израстват като ловци на свръхестествени същества. Сам успява да се отскубне от тази си участ и живее щастлив живот с приятелката си Джесика, навлизайки в света на правото. Дийн остава с баща си в "ловуването". Съдбата обаче е решила друго и на братята предстои отново да поемат по следите на свръхестественото зло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Гледах 2 серии от първи сезон и ми се стори доста скучен .... Поредният сериал за свръхествествени същества и ловци,които ги убиват .... и то по някакви супер смешни начини. Не знам дали по-натам ще стане по-интерес,но изгубих интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Гледах 2 серии от първи сезон и ми се стори доста скучен .... Поредният сериал за свръхествествени същества и ловци,които ги убиват .... и то по някакви супер смешни начини. Не знам дали по-натам ще стане по-интерес,но изгубих интерес. И на мен първите епизоди не ми харесаха, обаче от 2-ри Сезон нататък е жесток! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Сезона не е последен Умирам за този сериал,обожавам го напрао толкова го обичам,че си давам едната ръка за него!!!!!! В края на 5-ти сезон (което всъщност трябваше да е края и на сериала) съм ревал кат' бебе.. тия двамата братя ги обичам и аз като такива. ПУУУУУУ ИЗРАСНАХ С ТОЗИ СЕРИАЛ,КОЛКОТО И ГОЛЯМА БОЗА ДА Е,ДАНО ИМА ОЩЕ 1 СЕЗОН! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Аз сега се мъча с първи сезон и ми идва прекалено измислено, чак смешно на места вс... Ама ще се опитам лека-полека да стигна до заветните убийствено яки серии по-нататък, за които всички уж говорят :1000 (10): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 И на мен първи сезон ми беше мъка, гледах го преди около 2 години (сега съм на 6-ти). След първи наистина става интересен, трети и четвърти са ми любими. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Аз сега се мъча с първи сезон и ми идва прекалено измислено, чак смешно на места вс... Ама ще се опитам лека-полека да стигна до заветните убийствено яки серии по-нататък, за които всички уж говорят :1000 (10): :1000 (29): Аз също го заразях по време на първи сезон, прекалено детски и наивен ми се стори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не сте стигнали до 3-ти сезон!Там започва вече яката развръзка на първите два сезона и в същото време се завързва за следващите два ЗРЕЛИЩНИ 4-ТИ И 5-ТИ СЕЗОН!ЕПИЧНО Е,ПОВЯРВАЙТЕ МИ.Който продължи да го гледа и стигне до тези епизоди ще изпита едно от най яките удоволствия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 На мнение съм,че сериалът трябваше да приключи,когато все още интересът към него беше сравнително висок - 5/6 сезон. Всичко след това е много измислено,искам да свърши - така само го разводняват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Само 1ви сезон съм гледал, ако няма какво да се гледа през лятото ще го довърша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Става все по интересно! Дийн няма серия в която да не изръси някоя простотия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Странно, на мен пък първи, втори и трети сезон са ми фаворитите, после с ангелите много се разводни, а сега честно казано едвам гледам сериите, има някои наистина тъпи, въпреки че последните две бяха добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На мен пък сериала ми е един от любимите! Последният сезон наистина ми е леко скучен, но се надявам да го пооправят, особено сега с Боби стана интересно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Аз също го заразях по време на първи сезон, прекалено детски и наивен ми се стори. Аз даже си купих първите 4 сезона на ДВД, ама после го зарязах след 5 ти. Сега обаче ще си го догледам. Надявам се след 7 ми да свърши, защото много го разводниха. Сериала не е детски, интересед е според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Ще има 8-ми Сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Ще има 8-ми Сезон Да,егати кефа! Лошото е,че догодина ще има много мъка ако 8-мия е последен.. :[ Тогава ще завършвам училище,сериала ще ми свърши за винаги,пу да му се невиди!Много рев.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Taзи вечер е финалааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Е успях да се преборя с мега скучните и измислени серии. Изгледах всичко, но предимно заради Дийн признавам си Сезоните с чупенето на оковите и с Апокалипсиса са най-яки, трябваше тогава да го спрат. Тва с ливиатаните е бая тъпо, както й финала на 7ми сезон... само там не бяха ги пращали, надявам се 8ми сезон да е финален, защото се поизчерпаха. ПС: Сериите с фокусника са най-яки... ПС2: Трябваше да оставят Дийн да си е Лиса и Бен... ПС3: Кас е мега як, особено в последния сезон с неговите пчелички и цветенца и прочие е голям сладур. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Нямам търпение за Октомври! :gun_bandana: Толкова много ми харесва този сериал - може би най-добрия на CW изобщо! Много интересни истории, добър актьорски състав (и много красив ), абе изобщо нямам забележки. Единствената голяма спънка е адски скучния сецон 6-ти, който едва изгледах. Отврат беше, с изключение на няколко епизода! Иначе 3-ти, 4-ти и 5-ти сезон си остават "златната ера" на сериала - страшни са и 3-те! :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 ##Режисьор : Kим Менърс##В ролите : Дженсън Екълс, Джаред Падалеки, Миша Колинс, Джим Бийвър, Джулиян Ричингс, Марк Шепърд##IMDB : Линк към IMDB##Държава : САЩ##Година : 2012/2013Сериалът проследява историята на двама братя - Сам и Дийн Уинчестър, които пътуват из Америка в черен шевролет, разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления. Повечето от тях са базирани на американски градски легенди и фолклор. По своя път двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, върколаци, духове и демони. Сам Уинчестър е студент по право, решен да избяга от миналото си, за разлика от по-големия си брат. Още от малки баща им ги обучава в търсене на злите сили, убили майка им. Така те израстват като ловци на свръхестествени същества. Сам успява да се отскубне от тази си участ и живее щастлив живот с приятелката си Джесика, навлизайки в света на правото. Дийн остава с баща си в "ловуването". Съдбата обаче е решила друго и на братята предстои отново да поемат по следите на свръхестественото зло.СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: 3 ОКТОМВРИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Никъде не е обявявано официално,че това ще е последен сезон! И все пак ще е последен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Не, няма да е последен със сигурност (ако естествено няма нисък рейтинг - дано не стане така). Новият showrunner (как се превежда това на български) казва, че със идеята, която развива, ще може и до 10-ти сезон да се стигне. Със смесени чувства съм за трейлъра на 8-ми сезон - хем това за другото слово на Бог е добро, хем нещо ме дразни в цялостната концепция. Събирането на двамата братя вече сме го виждали няколко пъти - искаше ми се този пък някак по-различно да го измислят. Но ще видим де - трейлъра не може да води до генерални изводи. Утре е денят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз пък няма да го гледам в четвъртък.. егати тъпото,да гледам "Supernatural" като знам,че на другия ден съм на училище Ще го гледам в петък заедно с вампирясалите Иначе на мен новия трейлър ми хареса,според мен този сезон ще е мега добър защото развитието за левиатаните (така ли се пишеше? ) ще е сега ии въобще.. ;д Абе дано започнат силно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Едва ли ще се занимават повече с левиатаните, особено като знаят колко критика им донесе тази сюжетна линия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.