M.Power Публикувано на Май 2 Report Share Публикувано на Май 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Видеото ме кефи,но песента в припева много ме дразни :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Песента я знам отдавна, тъй като имам албума й. В началото много я харесвах тази песен и исках да я снима, после ми омръзна и ми харесва много повече Gordita. Gordita e с много по-як текст и много по-хубава. А този клип хич не ми хареса, това е пуснато просто ей така, да има нещо да се върти, докато пусне следващия си албум, който ще е на английски. Добре,че беше Рики с англоезичния си албум,че после повечето латино изпълнители като Джей Ло, Марк Антъни, Шакира и Енрике Иглесиас да запишат англоезични албуми. 1999 година си беше годината на латино изпълнителите с англоезични албуми. Не, не, ти си нещо уникално. - Готина песничка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Лятото официално започна от днес заради Shakira :1000 (29): Толкова е яка с тази къса прическа И "Gordita" с какъвто и текст да e пак ще си остане с нулев потенциал за хит!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много готин клип,ебаси якаата е Шакира! И песента е добра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 На Джей Ло ще е много по-як утре. Щом казваш,но май си пристрастна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 На Шакира ми харесват клиповете,ама не и този. A пък на Джей Ло от тийзъра изглежда много хубав клип, макар че пък песента не ми харесва много. За мен Dance Again e по-добрата песен от Follow The Leader. "Follow The Leader" има много як саунд, ама Wisin&Yandel развалят песента Все пак утре ще видим видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Прекрасна песен, точно за лятото е, на мен ми харесва много повече от Gordita. Иначе на Джей Ло не ми харесва нито една от 2те песни, да видим в завършен вариант как ще е Follow the leader. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.