Роско Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Страшен първи епизод Ще се гледа ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Страшен първи епизод Ще се гледа ! Еми казах ви още миналата година. Няма друг сериал, в който да се случат толкова неща за 1 епизод, дори вампирите. Всяка серия е винаги с много обрати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Да, аз първи сезон съм го изгледал. Тия дни започнах втори. Сериалчето е много добро, досега слаб епизод не е имало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Имам мътни спомени за оригинала, но съм бил твърде малък тогава, а сега не мисля, че мога да го открия някъде със субтитри. Новия има ли много общо с оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Имам мътни спомени за оригинала, но съм бил твърде малък тогава, а сега не мисля, че мога да го открия някъде със субтитри. Новия има ли много общо с оригинала? Много общо не, защото главни герои са децата им. Каквито и препратки да има към стария сериал, всичко е разяснено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 1 седмица до сезон 3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Даа, нямам търпение за новият сезон. Сериалчето е супер интересно и си представят какви ли изненади ни очакват този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Леле, какъв финал на полусезона! Нямам търпение да видя какво ще става напред, но нов епизод ще има чак през август. Има да си почакаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Това с тройката не го очаквах, но ме зарадва на 100%. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Памела дали не е скандално отмъстителна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Страхотен сериал и невероятно интересен сезон. Нямам търпение за всяка следваща серия. Новите два епизода са убийствени просто. Жалко, че остават само още 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Какъв финал само! Този сериал определено успява да ме изненада с всеки епизод. Изобщо не очаквах да убият един от най-главните персонажи. Надявам се да го подновят за четвърти сезон, защото ще е голяма загуба иначе. Това е един от най-силните сериали, които съм гледал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Изумително. Не знам какви сценаристи работят в екипа, но винаги успяват да постигнат ефекта "УАУ". Отново много добър сезон и много обещаващи истории за следващия. Според мен детето на Елена ще е от Джон Рос, но ще го разберат много по-късно. Това ще е голям шамар за Николас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 http://zelka.org/details.php?id=362095 Това ли е този сериал?Като ви чета коментарите доста се заинтересувах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 http://zelka.org/details.php?id=362095 Това ли е този сериал?Като ви чета коментарите доста се заинтересувах. Да, това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Изумително. Не знам какви сценаристи работят в екипа, но винаги успяват да постигнат ефекта "УАУ". Отново много добър сезон и много обещаващи истории за следващия. Според мен детето на Елена ще е от Джон Рос, но ще го разберат много по-късно. Това ще е голям шамар за Николас. Да, този сезон определено сценаристите бяха във вихъра си. Жестоки истории. И аз мисля, че детето ще е от Джон Рос. Много ще е скандално! Сега сигурно Памела ще освободи баща си от затвора и ще има отмъщение. Много добре се заформят нещата за следващия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 За голямо съжаление, сериалът е прекратен. Няма да има четвърти сезон. Един от най-добрите сериали, а няма да получи подобаващ завършек... срамота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Много ме дразнят, бяха съвсем наясно, че рейтингът е трагичен още във втори сезон. Даже всички бяха сигурни, че ще прекратят сериала още тогава. При това условие след като му дават следващ шанс поне да го бяха завършили както трябва, колко сериала си отидоха по този глупав начин. А и тези американци не ги рабирам, първи сезон някакъв бум и старт с 6 милиона и завършек с 4,5. И изведнъж идва втори сезон и рейтингът пада до 2 милиона, вече трети тотално замря. Така и не разбрах причината след като историята като сценарий много се засили и стана интересно. Но не е нито първия, нито ще е последния... Но няма как от друга страна, стигне ли се до 2-3 милиона души става лошо, защото на практика дори испаноезичните сапунки, излъчвани в САЩ вадят повече рейтинг. А не се влагат малко пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.