DenFevgo Публикувано на Юни 15 Report Share Публикувано на Юни 15 Ползвате ли Ask.fm, любимата социална мрежа на Симона Илиева Загорова? :1000 (29): ЕТО моят профил там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Имах.. ама ми омръзна. Изтрих всичко и вече не влизам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Имах.. ама ми омръзна. Изтрих всичко и вече не влизам. И моя въпрос ли бре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И моя въпрос ли бре? Всичко. За какво да стоят като няма да влизам повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Всичко. За какво да стоят като няма да влизам повече... Да ставаш звезда като Монито Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Да ставаш звезда като Монито И после такива като Янева да ме обсъждат.. не мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И после такива като Янева да ме обсъждат.. не мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Имаш ли си приятелка? Не, не ме харесват нещо. ------ Е, нали каза, че ти се случвал подобен сюжет като в "Да видя какво е"? Прегоря ли хавата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Имаш ли си приятелка? Не, не ме харесват нещо. ------ Е, нали каза, че ти се случвал подобен сюжет като в "Да видя какво е"? Прегоря ли хавата Не, ама май се оказа само от моя страна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не, ама май се оказа само от моя страна... Карай. Не те виждам дълго сам ;D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 Карай. Не те виждам дълго сам ;D А, то така ако ставаше... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Samara. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Въпреки, че постоянно го деактивирам и активирам, когато ми е скучно http://ask.fm/YoanaCankova Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 "Би ли лизал Джена?" ХАХАХАХААХАААХАА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 http://ask.fm/galingochev на певеца Галин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Айде и аз да си дам моя... Да не остана назад http://ask.fm/StelaIvanova88 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не, също така фейсбук, почти и имейл пощи, закото знам как се трудят трети лица за Вашата "сигурност" . :1000 (27): Поне може да Ви поздравя с една хубава българска песен на Славка Калчева - Богдана на двор седеше . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 От известно време гледам и чета на 1-2 познати профилите и ми се струва супер простотия. Освен това сигурно ли е,че е абсолютно анонимно задаването на въпроси? Няма ли някъв начин чрез IP да те разберат кой си... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 От известно време гледам и чета на 1-2 познати профилите и ми се струва супер простотия. Освен това сигурно ли е,че е абсолютно анонимно задаването на въпроси? Няма ли някъв начин чрез IP да те разберат кой си... :1000 (29): Дори да има такъв начин кой ще тръгне да се занимава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 http://ask.fm/mechtatelcho .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Имам,ама да ме пита човек за какво си го направих и аз.Ако не сте виждали цирк на живо,то виртуално можете да видите като влезнете в моя аск. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 http://ask.fm/DanchoTomanov ето го и моят ask. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Samara. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Имам,ама да ме пита човек за какво си го направих и аз.Ако не сте виждали цирк на живо,то виртуално можете да видите като влезнете в моя аск. Винаги можеш да си го деактивираш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Изобщо не ми допада този сайт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 И моят акаунт в аск-а Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.