M.Power Публикувано на Юни 18 Report Share Публикувано на Юни 18 http://vbox7.com/play:582c3da3fb :mbounce: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Страшно добро и различно видео! Евала на Кейти Пери!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Добър клип и хубава песен, по-добре от предния път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Страшно добро и различно видео! Евала на Кейти Пери!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много по-евтина и монотонна песен и евтин режисьор на видеото. Така е като песните са пълнежи,а ги клипира. Да се хване и да направи нещо ново,най-после! Последната мелодична песен беше The One That Got Away Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Лично на мен много ми хареса, начина по който аз си обяснявам клипа и самата песен много ми харесват ПП: Ако случайно някой иска тапети от клипа http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...st&p=983737 : ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много по-евтина и монотонна песен и евтин режисьор на видеото. Така е като песните са пълнежи,а ги клипира. Да се хване и да направи нещо ново,най-после! Последната мелодична песен беше The One That Got Away Wide Awake всъщност си е сравнително нова песен- официално излезе през март. Не е от оригиналната версия на албума. На мен и песента, и клипа ми харесват страшно много. Успях да се зарибя по песента горе-долу както по предишните няколко... А клипа на моменти направо ме кара да настръхна- страшно дълбока идея... Кейти изглежда доста дарк на моменти, това навярно е препратка към стила, към който смята да се насочи в следващия албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.