Stela Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Хит си е... Ама така като го дават от 10 до 14:00 събота и неделя е малко трудно да се гледа, не всеки има време 4 часа да застане пред телевизора. Трябваше всеки ден по 1-2 епизода. Иначе събота и неделя вечерта пак го повтарят и наваксвам, ако не мога през деня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny_93 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Това едва ли има някой, който да не го е гледал. Помня, че и аз го следях главно заради Паола Рей и Дана Гарсия. Мисля, че ако ми остана време, ще го почна, за да си припомня златните времена)) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Аз от време на време гледам сега повторението. Много го харесвах сериала преди и с интерес чаках всяка серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Леле лоша дума за този сериал не съм чувал. Ще ме линчувате, ама ще си кажа, че нито 1 епизод не съм гледал :1000 (29): Почвам го в замунда. И без това Паола си ми е любимка. Бтв дайте да се организираме хора да пратим писма на БТВ че искаме Жената в огледалото пак. Леле умирах си за този сериал и до ден днешен съжалявам, че съм записал само десетина епизода, а ъплоудърът в замунда, който има всичките ми каза, че не му се занимавало да ги качва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Бтв дайте да се организираме хора да пратим писма на БТВ че искаме Жената в огледалото пак. Леле умирах си за този сериал и до ден днешен съжалявам, че съм записал само десетина епизода, а ъплоудърът в замунда, който има всичките ми каза, че не му се занимавало да ги качва. Аз съм за! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Леле лоша дума за този сериал не съм чувал. Ще ме линчувате, ама ще си кажа, че нито 1 епизод не съм гледал :1000 (29): Почвам го в замунда. И без това Паола си ми е любимка. Бтв дайте да се организираме хора да пратим писма на БТВ че искаме Жената в огледалото пак. Леле умирах си за този сериал и до ден днешен съжалявам, че съм записал само десетина епизода, а ъплоудърът в замунда, който има всичките ми каза, че не му се занимавало да ги качва. Това е жесток сериал, както и "Трудна любов" с Паола. И двата са ми любими и искам да ги дават пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За съжаление, свърши вече. Гледах го отново с интерес, защото от първото гледане имах малко спомени. Един от любимите ми сериали е този. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.