Forbidden Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Организаторите на Олимпийските трябваше да изберат тази песен за официален химн на игрите! За мен това е най- силната песен за 2012-та година до този момент и сега ми стана супер кофти, че са й направили толкова скапан клип. Lyrics видеото ме просълзи и се надявах, че официалното ще е още по въздействащо и трогващо, а то някакви смешни пози... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Tikei каза: Организаторите на Олимпийските трябваше да изберат тази песен за официален химн на игрите! За мен това е най- силната песен за 2012-та година до този момент и сега ми стана супер кофти, че са й направили толкова скапан клип. Lyrics видеото ме просълзи и се надявах, че официалното ще е още по въздействащо и трогващо, а то някакви смешни пози... Да, наистина много силна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
musicfen Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Умирам на тази песен !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.