Castle Публикувано на Август 13 Report Share Публикувано на Август 13 Рик Касъл е известен криминален писател, който е малко отегчен от собствената си популярност. Но когато сериен убиец започва да имитира убийствата от романите му сцена по сцена, ежедневието на Касъл коренно се променя. Той започва да партнира на Детектив Кейт Бекет с цел по-бързото залавяне на неговия "имитатор". Въпреки различните им методи на работа и честите спречквания, романтичните искри между Кесъл и Кейт са неизбежни. Кейт, разбира се, не е единствената жена в живота на Рик. Майка му, звезда от сцените на Бродуей, дъщеря му, всезнаеща тийнейджърка, и разбира се, бившата му съпруга, която е също и негова издателка, са неразделна част от ежедневието му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Castle Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Сериалът е уникален, обожавам го! Освен Касъл и Бекет, много харесвам и Раян и Еспозито, жестоки са! Нямам търпение за новия сезон през септември! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Аз харесвам сериала.Приятен е.В началото си го пусках докато заспивам да ми говори нещо,но ми стана интересен и го изгледах.Определено сезона завърши интересно и ще очаквам новите серии. Уж съм го гледал целия,но наскоро по тв-то попаднах на серия с една от любимките ми-Алиса Милано.Трябва да проверя от кой сезон е серията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Аз харесвам сериала.Приятен е.В началото си го пусках докато заспивам да ми говори нещо,но ми стана интересен и го изгледах.Определено сезона завърши интересно и ще очаквам новите серии. Уж съм го гледал целия,но наскоро по тв-то попаднах на серия с една от любимките ми-Алиса Милано.Трябва да проверя от кой сезон е серията. Охоо, и на теб ли ти е любима Алиса? :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Охоо, и на теб ли ти е любима Алиса? :Vishenka_05: Обожавам я.И като Лили в "Отровната Айви"2 и в "Чародейките". Трябва да си направи тема на Charmed.Явно има доста фенове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Сезон 2, епизод 12. Мерси много.На това му се казва фен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Обожавам я.И като Лили в "Отровната Айви"2 и в "Чародейките". Трябва да си направи тема на Charmed.Явно има доста фенове. Аз ще съм най- активна в темата, няма да ми насмогнете! :1000 (29): Имам най- разнообразна информация! Обичам да си гледам епизоди от Charmed в трудни времена- действат като чаша страхотно кафе! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Castle Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Вчера за пореден път гледах този епизод, това е един от любимите ми моменти в целия сериал! Стана е невероятна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Вчера за пореден път гледах този епизод, това е един от любимите ми моменти в целия сериал! Стана е невероятна! Аз пък днес го засякох по Fox Crime. На коя дата тръгва новия сезон? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Castle Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 На коя дата тръгва новия сезон? 24-ти септември. Вече пуснаха и първото промо: http://www.youtube.com/watch?v=mY9jLex0b6I Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Castle Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Много силно начало на новия сезон.Изгледах и 3-те серии на един дъх.Дано да се запазят така. Бях малко изненадан като видях,че това е един от най-гледаните сериали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Много силно начало на новия сезон.Изгледах и 3-те серии на един дъх.Дано да се запазят така. Бях малко изненадан като видях,че това е един от най-гледаните сериали. Защо? :1000 (29): Напълно си го заслужават. Има си всичко в идеални пропорции- хумор, драма, мистерия, екшън, романтика. Случаите са интересно планирани и реализирани, актьорите са талантливи и дават много живот на героите си... Въобще- рейтингът е оправдан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Отново страхотно начало на сезона.Малко ми беше странно с цялата тази техника,но си мисля,че ще е временно.Едва ли Бекет ще се задържи дълго на тази работа. Очаквам продължението на серията с нетърпение.Касъл пак се набута жестоко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Уникален е сериала.Вчерашния епизод,който излъчиха по Нова беше страшен,много ми хареса,през цялото време мислех,че бащата на Касъл е убиеца,но се оказа,че не е той.Финала се оказа доста странен,дали той ще участва и в следващите серии? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.