Tikei Публикувано на Август 31 Report Share Публикувано на Август 31 vimeo: http://vimeo.com/48567328 Песента е втора поредна седмица номер 1 в Billboard HOT 100 и постави рекорд за най-теглено парче на изпълнителка за седмица време- 623 000 копия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 много готина песен и клипа е як :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Аз не знам какво й харесват на тази,че винаги е номер едно- нищо особено не е. Дори Рики я харесва.И аз се чудех в началото и много й се дразнех, но Taylor е красива, сладка, забавна, непринудена, понякога дори и леко задръстена, сама си пише песните и повечето от тях те грабват веднага... Според мен "WANEGBT" е най-добрият й продукт до този момент! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не съм впечатлен от видеото,липсва му wow ефект. Отдавна не съм гледал хубав клип от Taylor Swift. По същия начин развали и Mean. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Не съм впечатлен от видеото,липсва му wow ефект. Отдавна не съм гледал хубав клип от Taylor Swift. По същия начин развали и Mean. Може да не предизвика WOW отзиви, но видеото ще се запомни заради костюмираната банда и пижамата на Taylor. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз не знам какво й харесват на тази,че винаги е номер едно- нищо особено не е. Дори Рики я харесва. За теб нищо особено, за много други е любима изпълнителка. Със сигурност е творец и музикант, въпреки че не я намирам за толкова добра певица. Но текстовете на песните й са страхотни, всеки разказва история по много красив начин и музиката на повечето е хубава. Специално тази песен не ми хареса въобще от първо слушане, но сега си я пускам с удоволствие. Видеоклипът не ми допада никак, прекалено ми е инфантилен. Не че песента не е, ама все пак. :1000 (29): Тейлър си е останала на 12 в главата, това я прави голяма любимка на тийновете. А и поведението й е непосредствено, не залага на пошлост и вулгарност. Бе, добра си е. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.