georgi__93 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 То и в сайта на Арена се вижда, даже са още по-малко На мен продължава да не ми отваря,затова нищо не виждам :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 На мен продължава да не ми отваря,затова нищо не виждам :1000 (29): :1000 (29): А взе ли си билет все пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 :1000 (29): А взе ли си билет все пак е взел съм си, просто искам да вляза в скапаната карта на залата :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 е взел съм си, просто искам да вляза в скапаната карта на залата :1000 (29): Пробвай с различни браузъри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Пробвай с различни браузъри Пробвах с експлорера,с хром и с мозила,даже си инсталирах няква Java и пак не иска. Дава ми,че зарежда,ама си стои така по един час... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Пробвай с различни браузъри Пробвах с експлорера,с хром и с мозила,даже си инсталирах няква Java и пак не иска. Дава ми,че зарежда,ама си стои така по един час... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Пробвах с експлорера,с хром и с мозила,даже си инсталирах няква Java и пак не иска. Дава ми,че зарежда,ама си стои така по един час... Ами то няма кво да й гледаш на схемата, всичко е продадено на А1 има 8 останали,А3 е продаден целият; С1,3 също; А2 и С2 има мн малко останали. В-секторите има най-много 10 останали и то единични. На партера последният сектор е 2/3 продаден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Около 350 билета са останали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Днес е 29.10.2012 г. в касите на АРЕНА АРМЕЕЦ останаха само 33 свободни билета за МЕГА КОНЦЕРТА на ЛИЛИ ИВАНОВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Евала, Лили! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Лили си е Лили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Вече няма билети Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Вече няма билети Откъде знаеш? Тая сутрин гледах свободните билети и имаше около 20 едит: Сега видях, че наистина няма Ей т'ва е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Взехме си от последните билети и съм много щастлив! Ще бъде уникално преживяване, сигурен съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 От днес е пуснат в продажба частично сектор D --> Място с ограничена видимост - 30 лв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 От днес е пуснат в продажба частично сектор D --> Място с ограничена видимост - 30 лв. Поради напълно изчерпаване на всички категории и разпродаване на залата 3 седмици преди концерта, от днес влизат в продажба 2000 допълнителни места от сектори зад и над сцената и с органичена видимост. Това са последна възможност за всички желаещи да имат достъп до концерта, макар и с компромис на местата в залата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Поради напълно изчерпаване на всички категории и разпродаване на залата 3 седмици преди концерта, от днес влизат в продажба 2000 допълнителни места от сектори зад и над сцената и с органичена видимост. Това са последна възможност за всички желаещи да имат достъп до концерта, макар и с компромис на местата в залата. Ебаси цената са сложили за тия места. То не е ограничена,а никва видимост. Само ще слушат. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ебаси цената са сложили за тия места. То не е ограничена,а никва видимост. Само ще слушат. :1000 (29): Тези точно зад сцената не се продават, само страничните, но то пак няма кой знае к'ва видимост. То пък щото аз като взех от редовните билети е чудната видимост на А3 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Тези точно зад сцената не се продават, само страничните, но то пак няма кой знае к'ва видимост. То пък щото аз като взех от редовните билети е чудната видимост на А3 :1000 (29): Е да де,ама все пак цената на билети с видимост,която не се води ограничена е 20 и 30 лева, и цената с ограничена видимост пак е толкова :1000 (29): аз съм А1.5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Е да де,ама все пак цената на билети с видимост,която не се води ограничена е 20 и 30 лева, и цената с ограничена видимост пак е толкова :1000 (29): аз съм А1.5 Там бяхме на Цеца и беше 35лв, сега е 60 еее не съм меценат :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Там бяхме на Цеца и беше 35лв, сега е 60 еее не съм меценат :1000 (29): аз бих се замислил за някой друг,ама за Лиляна не ми свиди :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 аз бих се замислил за някой друг,ама за Лиляна не ми свиди :1000 (29): Селин имаше един концерт, "В сърцето на Лондон" май беше или друг е бил, сцената беше в средата на залата/стадиона и имаше видимост от всички сектори, даже май се въртеше. Другият път Лили да направи нещо такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 А за ДжейЛо има ли много свободни още,че не мога да видя? Само на Горан Брегович ги виждам и там остават има-няма 400 места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 А за ДжейЛо има ли много свободни още,че не мога да видя? Само на Горан Брегович ги виждам и там остават има-няма 400 места. За Джей Ло са останали по 8 билета от 130 и от 100 лв, но още ми е странно защо А1 и С1 не се продават...целият първи етаж празен и после залата фул, да не бяха пускали А3 и С3 по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.