Jump to content

Препоръчани коментари

Утре или в неделя от 17:30 по Европа в предаването "Под лупа" ще гостува Лили :)

Много скучно интервю. Водещата е пълен потрес. Нямам думи. Задава въпрос и си отговоря сама :mf_surrender:

-И последен въпрос за вярата...В какво вярвате

-В себе си

-аха.................Ами в Господ?

- Разбира се и в Господ....

:helpsmilie:

Много скучно интервю. Водещата е пълен потрес. Нямам думи. Задава въпрос и си отговоря сама :mf_surrender:

-И последен въпрос за вярата...В какво вярвате

-В себе си

-аха.................Ами в Господ?

- Разбира се и в Господ....

:helpsmilie:

Надявах се да каже нещо повече за албума, за концепцията на концерта, научих вече кои са меценатите й и как знае колко може и какво може :baaasmiley:

Надявах се да каже нещо повече за албума, за концепцията на концерта, научих вече кои са меценатите й и как знае колко може и какво може :baaasmiley:

Тя общо взето говори едни и същи неща, само благодарности, което разбира се е важно, но пък във всяко интервю писва малко 1000%20(29).gif

п.п. Защо не се направи тема за Лили? Тука малко се отклоняваме от концерта..

Тя общо взето говори едни и същи неща, само благодарности, което разбира се е важно, но пък във всяко интервю писва малко 1000%20(29).gif

п.п. Защо не се направи тема за Лили? Тука малко се отклоняваме от концерта..

Е то тук само 4-5 човека коментират, другите си знаят цената и са над нивото й сигурно :roll1:

Ти ще ходиш ли на концерта?

Не виждам смисъл от отделна тема, след като сега може да се коментира всичко тука. Не е проблем.
Е то тук само 4-5 човека коментират, другите си знаят цената и са над нивото й сигурно :roll1:

Ти ще ходиш ли на концерта?

За съжаление не. :girl_cry2: Просто няма как да стане, много се надявам да го излъчат по БТВ.

За съжаление не. :girl_cry2: Просто няма как да стане, много се надявам да го излъчат по БТВ.

:(

На живо нищо не е казвала за излъчване, не знам тази реклама, която върви по БТВ и пише:"Скоро по БТВ" какво значи и дали няма да е изненада и да се излъчва директно. Но не ми се вярва много, по-скоро пак на Коледа ще го дават.

:(

На живо нищо не е казвала за излъчване, не знам тази реклама, която върви по БТВ и пише:"Скоро по БТВ" какво значи и дали няма да е изненада и да се излъчва директно. Но не ми се вярва много, по-скоро пак на Коледа ще го дават.

Аз лично не вярвам да позволи да се излъчва на живо. Най-добре да го оставят за празниците.

Оф, само чета по интервюта как няма да пее старите си хитове, много ме е яд...супер тъпо е егото на няколко изкуфели старци да лишава аудиторията от толкова красиви песни...някой има ли идея какво всъщност ще пее в Армеец ?

Оф, само чета по интервюта как няма да пее старите си хитове, много ме е яд...супер тъпо е егото на няколко изкуфели старци да лишава аудиторията от толкова красиви песни...някой има ли идея какво всъщност ще пее в Армеец ?

Най-вероятно всичко, излизало последните 5 години + някои песни като Камино, Ти сън ли си и т.н.

ТОВА как да го коментирам? Този не се спря. Макар че донякъде е прав, но защо й забрани тогава тези песни? Какво делят, не мога да ги разбера, ама е тъпо - поне в името на публиката и тези хитове да се разберат веднъж завинаги. Иначе концертът ще е на ниво като всеки път, убеден съм. А и интересът на хората е показателен.

Тончо Русев не й е забранявал,до колкото знам са скарани,но може да пее негови песни. Даже на Панаири направиха нова много по-добра версия преди 3 години някъде.

Така и трябва,в край на сметка Лили не губи нищо,тя у тях може да си пее по цял ден песните на Митко Щерев,губи публиката която няма да ги слуша по концерти.

Да кажа на Щерев, че съм наясно какво ще пее Лили и не съм се затъжил за произведенията му, а и каквото ще да пее пак щях да си купя билет!

С цялото ми уважение към М. Щерев, но е време да осъзнае, че композициите му не правят Лили. Нечие его пак тъжи, че залата няма да е пълна заради трита му хита на кръст. На колко места вече повтори от април до сега жената, че няма да ги пее. Хайде да млъква вече и да си запази малко достойнство. Залата ще е е пълна заради ЛИЛИ ИВАНОВА.

П.П.И песните на Т. Русев са забранени.

Между другото тя наистина постоянно повтаря във всяко интервю,че ще пее предимно нови песни.

До вчера бяха пуснати само страничните сектори на D, сега видях, че са в продажба и централните точно над сцената.

Щерев дали си е купил билет или Лили се е изгаврила като му е пратила покана :1000 (29):

Много е жалък.Умира от яд, че Лили продължава въпреки всичко. Хората са си купили билета заради изпълненията й на живо. Както самата тя казва- като толкова много знаят- сами да си ги пеят, да видим кой ще ги слуша и какви хитове ще станат. Нали точно за това са ги писали тия песни, за да се пеят... нямам думи. . Не му стигна скандала, който вдигна за забранените песни, ами сега и напомня, че на концерта няма да се пеят хитове :helpsmilie:

Много е жалък.Умира от яд, че Лили продължава въпреки всичко. Хората са си купили билета заради изпълненията й на живо. Както самата тя казва- като толкова много знаят- сами да си ги пеят, да видим кой ще ги слуша и какви хитове ще станат. Нали точно за това са ги писали тия песни, за да се пеят... нямам думи. . Не му стигна скандала, който вдигна за забранените песни, ами сега и напомня, че на концерта няма да се пеят хитове :helpsmilie:

Лично на мен песни като "Искам те", "Ръцете ти", "Недей ме пита", "Реквием", "Какво си ти", "Една любов" и т.н. ми харесват много повече от "Детелини", "Хризантеми" и т.н. Той к'во си мисли, че само неговите песни ли са хитове... В момента, в който се продадоха всички билети и пуснаха допълнителни бях убеден, че ще почнат да спекулират с репертоара и след концерта ще има куп статии колко разочаровани били хората :gun_bandana:

Лично на мен песни като "Искам те", "Ръцете ти", "Недей ме пита", "Реквием", "Какво си ти", "Една любов" и т.н. ми харесват много повече от "Детелини", "Хризантеми" и т.н. Той к'во си мисли, че само неговите песни ли са хитове... В момента, в който се продадоха всички билети и пуснаха допълнителни бях убеден, че ще почнат да спекулират с репертоара и след концерта ще има куп статии колко разочаровани били хората :gun_bandana:

Те вече са продадени,дори да кажат колко ще е тъп концерта, връщане няма. Който си е взел билет - ще не ще отива :1000 (29):

Ами нека пък да пее нови песни. Ти не си за мен е страхотна песен. Дано и другите да са така. А тя има и в репертоара си много други хитове от други композитори. На Йосиф Цанков песните като Събота вечер и Море на младостта са шедьоври.

П.П. На мен Детелини ми е страшно втръснала :1000 (29):

В край на сметка на може на всеки концерт едно и също. Ще стане като с Луда по тебе накрая. :1000 (29):

Повечето песни от албума й с Пайнер от 1995 са страшни,особено Скитница,не знам защо не ги пее.

В край на сметка на може на всеки концерт едно и също. Ще стане като с Луда по тебе накрая. :1000 (29):

Повечето песни от албума й с Пайнер от 1995 са страшни,особено Скитница,не знам защо не ги пее.

Така е. А пък за "Готови ли сте за любов" - наистина уникален албум. "Скитница", "Дансингът на самотата", "Покруса", "Сълза", "Дали за теб съм пак онази същата", "Горчива чаша", "Не всичко е пари, приятелю" - хит до хит.

"Маската" и "Предупреждение" дали ще ги пее? Любими са ми. :)

Те вече са продадени,дори да кажат колко ще е тъп концерта, връщане няма. Който си е взел билет - ще не ще отива :1000 (29):

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Лайв версията на "Събота вечер" от концерта през 2001 е разкошна, много ми се иска да я изпее и на 22.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...