ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Пускат 2000 допълнителни билета за концерта на Лили Иванова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Утре или в неделя от 17:30 по Европа в предаването "Под лупа" ще гостува Лили Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Много скучно интервю. Водещата е пълен потрес. Нямам думи. Задава въпрос и си отговоря сама -И последен въпрос за вярата...В какво вярвате -В себе си -аха.................Ами в Господ? - Разбира се и в Господ.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Много скучно интервю. Водещата е пълен потрес. Нямам думи. Задава въпрос и си отговоря сама -И последен въпрос за вярата...В какво вярвате -В себе си -аха.................Ами в Господ? - Разбира се и в Господ.... Надявах се да каже нещо повече за албума, за концепцията на концерта, научих вече кои са меценатите й и как знае колко може и какво може Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Надявах се да каже нещо повече за албума, за концепцията на концерта, научих вече кои са меценатите й и как знае колко може и какво може Тя общо взето говори едни и същи неща, само благодарности, което разбира се е важно, но пък във всяко интервю писва малко п.п. Защо не се направи тема за Лили? Тука малко се отклоняваме от концерта.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Тя общо взето говори едни и същи неща, само благодарности, което разбира се е важно, но пък във всяко интервю писва малко п.п. Защо не се направи тема за Лили? Тука малко се отклоняваме от концерта.. Е то тук само 4-5 човека коментират, другите си знаят цената и са над нивото й сигурно Ти ще ходиш ли на концерта? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Не виждам смисъл от отделна тема, след като сега може да се коментира всичко тука. Не е проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Е то тук само 4-5 човека коментират, другите си знаят цената и са над нивото й сигурно Ти ще ходиш ли на концерта? За съжаление не. Просто няма как да стане, много се надявам да го излъчат по БТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 За съжаление не. Просто няма как да стане, много се надявам да го излъчат по БТВ. На живо нищо не е казвала за излъчване, не знам тази реклама, която върви по БТВ и пише:"Скоро по БТВ" какво значи и дали няма да е изненада и да се излъчва директно. Но не ми се вярва много, по-скоро пак на Коледа ще го дават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 На живо нищо не е казвала за излъчване, не знам тази реклама, която върви по БТВ и пише:"Скоро по БТВ" какво значи и дали няма да е изненада и да се излъчва директно. Но не ми се вярва много, по-скоро пак на Коледа ще го дават. Аз лично не вярвам да позволи да се излъчва на живо. Най-добре да го оставят за празниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Оф, само чета по интервюта как няма да пее старите си хитове, много ме е яд...супер тъпо е егото на няколко изкуфели старци да лишава аудиторията от толкова красиви песни...някой има ли идея какво всъщност ще пее в Армеец ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Оф, само чета по интервюта как няма да пее старите си хитове, много ме е яд...супер тъпо е егото на няколко изкуфели старци да лишава аудиторията от толкова красиви песни...някой има ли идея какво всъщност ще пее в Армеец ? Най-вероятно всичко, излизало последните 5 години + някои песни като Камино, Ти сън ли си и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
изтрит потребител Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 ТОВА как да го коментирам? Този не се спря. Макар че донякъде е прав, но защо й забрани тогава тези песни? Какво делят, не мога да ги разбера, ама е тъпо - поне в името на публиката и тези хитове да се разберат веднъж завинаги. Иначе концертът ще е на ниво като всеки път, убеден съм. А и интересът на хората е показателен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тончо Русев не й е забранявал,до колкото знам са скарани,но може да пее негови песни. Даже на Панаири направиха нова много по-добра версия преди 3 години някъде. Така и трябва,в край на сметка Лили не губи нищо,тя у тях може да си пее по цял ден песните на Митко Щерев,губи публиката която няма да ги слуша по концерти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Да кажа на Щерев, че съм наясно какво ще пее Лили и не съм се затъжил за произведенията му, а и каквото ще да пее пак щях да си купя билет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 С цялото ми уважение към М. Щерев, но е време да осъзнае, че композициите му не правят Лили. Нечие его пак тъжи, че залата няма да е пълна заради трита му хита на кръст. На колко места вече повтори от април до сега жената, че няма да ги пее. Хайде да млъква вече и да си запази малко достойнство. Залата ще е е пълна заради ЛИЛИ ИВАНОВА. П.П.И песните на Т. Русев са забранени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Между другото тя наистина постоянно повтаря във всяко интервю,че ще пее предимно нови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 До вчера бяха пуснати само страничните сектори на D, сега видях, че са в продажба и централните точно над сцената. Щерев дали си е купил билет или Лили се е изгаврила като му е пратила покана :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много е жалък.Умира от яд, че Лили продължава въпреки всичко. Хората са си купили билета заради изпълненията й на живо. Както самата тя казва- като толкова много знаят- сами да си ги пеят, да видим кой ще ги слуша и какви хитове ще станат. Нали точно за това са ги писали тия песни, за да се пеят... нямам думи. . Не му стигна скандала, който вдигна за забранените песни, ами сега и напомня, че на концерта няма да се пеят хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много е жалък.Умира от яд, че Лили продължава въпреки всичко. Хората са си купили билета заради изпълненията й на живо. Както самата тя казва- като толкова много знаят- сами да си ги пеят, да видим кой ще ги слуша и какви хитове ще станат. Нали точно за това са ги писали тия песни, за да се пеят... нямам думи. . Не му стигна скандала, който вдигна за забранените песни, ами сега и напомня, че на концерта няма да се пеят хитове Лично на мен песни като "Искам те", "Ръцете ти", "Недей ме пита", "Реквием", "Какво си ти", "Една любов" и т.н. ми харесват много повече от "Детелини", "Хризантеми" и т.н. Той к'во си мисли, че само неговите песни ли са хитове... В момента, в който се продадоха всички билети и пуснаха допълнителни бях убеден, че ще почнат да спекулират с репертоара и след концерта ще има куп статии колко разочаровани били хората Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Лично на мен песни като "Искам те", "Ръцете ти", "Недей ме пита", "Реквием", "Какво си ти", "Една любов" и т.н. ми харесват много повече от "Детелини", "Хризантеми" и т.н. Той к'во си мисли, че само неговите песни ли са хитове... В момента, в който се продадоха всички билети и пуснаха допълнителни бях убеден, че ще почнат да спекулират с репертоара и след концерта ще има куп статии колко разочаровани били хората Те вече са продадени,дори да кажат колко ще е тъп концерта, връщане няма. Който си е взел билет - ще не ще отива :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ами нека пък да пее нови песни. Ти не си за мен е страхотна песен. Дано и другите да са така. А тя има и в репертоара си много други хитове от други композитори. На Йосиф Цанков песните като Събота вечер и Море на младостта са шедьоври. П.П. На мен Детелини ми е страшно втръснала :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 В край на сметка на може на всеки концерт едно и също. Ще стане като с Луда по тебе накрая. :1000 (29): Повечето песни от албума й с Пайнер от 1995 са страшни,особено Скитница,не знам защо не ги пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
изтрит потребител Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 В край на сметка на може на всеки концерт едно и също. Ще стане като с Луда по тебе накрая. :1000 (29): Повечето песни от албума й с Пайнер от 1995 са страшни,особено Скитница,не знам защо не ги пее. Така е. А пък за "Готови ли сте за любов" - наистина уникален албум. "Скитница", "Дансингът на самотата", "Покруса", "Сълза", "Дали за теб съм пак онази същата", "Горчива чаша", "Не всичко е пари, приятелю" - хит до хит. "Маската" и "Предупреждение" дали ще ги пее? Любими са ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Те вече са продадени,дори да кажат колко ще е тъп концерта, връщане няма. Който си е взел билет - ще не ще отива :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Лайв версията на "Събота вечер" от концерта през 2001 е разкошна, много ми се иска да я изпее и на 22. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.