ENJOY Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 2010 като издаваше двата албума и каза,че това ще са последните дискове,в които има стари песни в нов вариант,оттам нататък щяла да прави само албуми с нови песни. Даже вчера се учудих,че има стари песни в албума. Така,че може би тези няма да ги издава. Тя така каза, ама и възнамеряваше да запише "Гълъбът" и "Реквием". Аз още си ги чакам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Участието на Лили във филма "Богините на социализма", излъчен по руския канал 1, според които Лили е една от най-големите звезди в Русия от бившия соц. блок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Участието на Лили във филма "Богините на социализма", излъчен по руския канал 1, според които Лили е една от най-големите звезди в Русия от бившия соц. блок. "А Иво, ако обичаш затвори вратата и не троши!" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Снимки от концерта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Уникалното изпълнение на "Покруса" Не й бях обръщал внимание на тази песен, но Лили я съживи на 22. Изобщо емоцията не може да се усети от клипчето и все пак е с хубаво качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Уникалното изпълнение на "Покруса" Не й бях обръщал внимание на тази песен, но Лили я съживи на 22. Изобщо емоцията не може да се усети от клипчето и все пак е с хубаво качество. наистина уникално изпълнение, особено края Айде, няма ли да споделите албума най-накрая. То нито има откъде да си го вземеш, нито откъде да го чуеш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Ноември 27 Author Report Share Публикувано Ноември 27 Тези дни албума ще бъде на пазара. Няма да й направим услуга като качим албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Албумът "LI" /промо/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Албумът "LI" /промо/ харесаха ми новите песни. Особено Няма кой, нямам търпение да я чуя цялата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 харесаха ми новите песни. Особено Няма кой, нямам търпение да я чуя цялата. Албумът вече го има във Фантастико. Няма кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Календар 2013 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Концертът! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Албумът "LI" /промо/ [CD+17 картички със стихове] Stefkos Music (2012) 13,00 лв (BGN) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
let it snow Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Лили е невероятна, нямам търпение да чуя албума! Вече завъртяха и реклама за излъчването на концерта на Бъдни вечер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Добре са монтирали концерта, но Лили не е трябвало да маха "Без правила"! "Какво си ти", "Ти сън ли си" и "Няма бряг за любовта" също са отрязани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Добре са монтирали концерта, но Лили не е трябвало да маха "Без правила"! "Какво си ти", "Ти сън ли си" и "Няма бряг за любовта" също са отрязани. Откъде знаеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Откъде знаеш? Гледах го във voyo. И "Камино" е махнала, но то нормално, беше около 10 мин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Трябва така или иначе да се изреже нещо,защото от БТВ не могат да й отпуснат ефирно време половин ден. Но имаше 2-3 напълно излишни песни,като "Невероятно",което го пее на всеки концерт,а е най-скучната песен на света. Точно "Без правила" за пръв път я изпя на живо откакто е излязла песента и имаше най-добрия прием на концерта. А и беше една от малкото бързи песни, от каквито един концерт като цяло има нужда. От къде да купя календара,някой знае ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Трябва така или иначе да се изреже нещо,защото от БТВ не могат да й отпуснат ефирно време половин ден. Но имаше 2-3 напълно излишни песни,като "Невероятно",което го пее на всеки концерт,а е най-скучната песен на света. Точно "Без правила" за пръв път я изпя на живо откакто е излязла песента и имаше най-добрия прием на концерта. А и беше една от малкото бързи песни, от каквито един концерт като цяло има нужда. От къде да купя календара,някой знае ли? Има големи паузи между песните как я аплодира публиката, вместо това можеше да остави "Без правила", но и тя е една.... Иначе има кадри как върви към сцената, в залата на видеостените май не го даваха това, а и накрая как слиза сред публиката са дали малко Иначе календар може би само с поръчка и доставка 6 лв., което пък е безумно. В бука й имаше как може да се поръча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да си изкажа впечатлениято от концерта: Възхитен съм. От желязното й продължително живо пеене и енергията, от безупречността към аранжиментите. Целият й живот е музиката. Подскачаше, събу се боса, слезе в публиката, самоиронизираше се. Никога не съм й бил някакъв голям фен, въпреки че съм доста запознат с творчеството й. Но изпитвам огромен респект към приноса и професионализма й. Фактор е и всеки трябва да я цени. Този концерт ме заради много положително и ме накара още повече да харесам песните й. Колкото и завистници да има, публиката й ги разгромява. Албумът е уникален, "Няма кой" е уникат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Добре са монтирали концерта, но Лили не е трябвало да маха "Без правила"! "Какво си ти", "Ти сън ли си" и "Няма бряг за любовта" също са отрязани. п.с. Яяяя нищо лошо да не чувам за "Невероятно" По принцип не ме кефи с оригиналния аранжимент, но ето тук е уникално изпълнена, просто такова изпълнение...любимото ми е Новият аранжимент също не ми харесва. Само с пиано според мен звучи най-добре.. Нямам търпение за концерта в Понеделник Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Някой не може ли да гепи от БТВ целия запис от Арена Сега пак гледах "Без правила", тя е луда, че я е махнала от ТВ излъчване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Някой не може ли да гепи от БТВ целия запис от Арена Сега пак гледах "Без правила", тя е луда, че я е махнала от ТВ излъчване Явно не я е изпяла така, както трябва....знам ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.