ENJOY Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 6.50 Ужас, излагат се. В Русе го имало по реповете, дано и тук успея да го намеря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Много хубаво интервю. За пореден път ме зареди с положителна енергия, няма такава жена просто, за нея думите не стигат И на мен ми хареса интервюто. Пак им го хакна на злобарите. Жената си гледа себе си и кариерата си и това я спасява. Също така не се взима насериозно, както я обвиняват. Обаче не ми харесва родните журналисти, че задават едни и същи въпроси - как се поддържала, как се съхранявала, как устоявала... рецепти за успех и т.н. На Цветанка тва й беше цялото интервю. Лили не се има за величие и затова гледаше с досада на тези въпроси. Според мен тайната й е в това, че е адски дисциплинирана, евала й правя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 И на мен ми хареса интервюто. Пак им го хакна на злобарите. Жената си гледа себе си и кариерата си и това я спасява. Също така не се взима насериозно, както я обвиняват. Обаче не ми харесва родните журналисти, че задават едни и същи въпроси - как се поддържала, как се съхранявала, как устоявала... рецепти за успех и т.н. На Цветанка тва й беше цялото интервю. Лили не се има за величие и затова гледаше с досада на тези въпроси. Според мен тайната й е в това, че е адски дисциплинирана, евала й правя. Ризова е доста добра и Нова само загубиха, че допуснаха да си отиде от там. Иначе малко повече трябваше да поговорят за концерта, да се даде малко тежест, стига е скромничила Лили. Едни и същи въпроси бяха наистина, но пък и Лили не иска да говори за бъдещите проекти изобщо, за концерта също предпочита останалите да говоря, не тя и то не остана какво да я питат хаха Това, което ми хареса беше изказването, че още се учи, дано повече хора вникнат в смисъла на тези думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 (редактирано) Ризова никак не е добра, на ниво Лора Крумова e, просто има интелигентен вид и се мъчи да се изказва високопарно, но пак е скучна и стерилна. Проблемът на родните журналя e, че въпросите им са клиширани и комерсиални. И захаросани. Интересно ми е какво ново готви Лили, нали спомени, че имала грандиозни планове... Редактирано Декември 29 от adorable Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Интересно ми е какво ново готви Лили, нали спомени, че имала грандиозни планове... Предполагам: 1) Отново в Олимпия 2) Кралската опера в Лондон с Васко Василев А защо не и Кремъл в Русия )) Да го казва от по-рано, че да си търся меценат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 (редактирано) Предполагам: 1) Отново в Олимпия 2) Кралската опера в Лондон с Васко Василев А защо не и Кремъл в Русия )) Да го казва от по-рано, че да си търся меценат Може и в Медисън Скуеър Гардън :д Може да има нещо друго предвид. Редактирано Декември 29 от adorable Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.