lord_hbs Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Не използвам форума и искам да си изтрия профила Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Да стои, кво ти пречи? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И мен ме интересува,има ли въобще такъв вариант? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Само администратора може да ви го изтрие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Чшшш никъде ня ходите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И мен ме интересува,има ли въобще такъв вариант? Пак ли си решил да изчезваш? Аман! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Пак ли си решил да изчезваш? Аман! :1000 (29): За сега не,ама може да се наложи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Няма как сам да си изтриеш профила. Мога да го изтрия аз, но не го правя с форумци с над 100 поста. Ако не желаеш да го използваш си смени паролата с някаква голяма и незапомнима. Мога и аз да я сменя, няма проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.