Митко Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Доктор Зоуи Харт/Hart of Dixie РЕЗЮМЕ: Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Само че плановете й се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът е починал. Тя веднага се сблъсква с неприязънта на местните към новодошлите. Другият доктор в града не приема никак с добро око своята конкурентка, а още по-крайна към Зоуи е дъщеря му Лемън. Оказва се, че на страната на Зоуи са само кметът на града, една бивша футболна звезда, съседът й и адвокатът Джордж, който пък се оказва годеник на Лемън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Не обичам лекарски сериалчета, ама страшно много ме кефи актрисата от главната роля още от Ориндж Каунти и може заради нея да му хвърля един поглед Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Не обичам лекарски сериалчета, ама страшно много ме кефи актрисата от главната роля още от Ориндж Каунти и може заради нея да му хвърля един поглед И аз предимно заради нея го свалих. Иначе много добре са вплетени лекарските случаи в сюжета на сериите. Не е натрапчиво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И аз предимно заради нея го свалих. Иначе много добре са вплетени лекарските случаи в сюжета на сериите. Не е натрапчиво. Това е един от сериалите, които не следя, но бих го направила- харесвам и Рейчъл Билсън и медицинските истории. Но искам да попитам- има ли много любовни лиготии? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Това е един от сериалите, които не следя, но бих го направила- харесвам и Рейчъл Билсън и медицинските истории. Но искам да попитам- има ли много любовни лиготии? Има, има. Ама са поднесени с доза хумор и се е получило супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Има, има. Ама са поднесени с доза хумор и се е получило супер. Триъгълници, многоъгълници и влюбени, които не могат да се разберат са ми най- големият кошмар! :1000 (29): Но като се има предвид, че следя "Дневниците", този сигурно е като летен бриз. И главната героиня е учена мома, както аз ги обичам героините. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Триъгълници, многоъгълници и влюбени, ккоито не могат да се разберат са ми най- големият кошмар! :1000 (29): Но като се има предвид, че следя "Дневниците", този сигурно е като летен бриз. И главната героиня е учена мома, както аз ги обичам героините. :1000 (29): Да, многоъгълници са. Е, засега не се е влюбвала в двама братя едновременно, както в "Дневниците", ама има време. Иначе се спуквам от смях с героинята на Рейчъл Билсън. Супер яката е. Имаше една серия, дето в града беше някаква адска жега и тя пощуря и започна да прави някакви дивотии. Направо съм се смял като луд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Да, многоъгълници са. Е, засега не се е влюбвала в двама братя едновременно, както в "Дневниците", ама има време. Иначе се спуквам от смях с героинята на Рейчъл Билсън. Супер яката е. Имаше една серия, дето в града беше някаква адска жега и тя пощуря и започна да прави някакви дивотии. Направо съм се смял като луд. Като мен това лято, значи. :1000 (29): Ще споделям впечатления тогава, благодаря за помощта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Рейчъл е супер готина в ролята на Зоуи, но определено Лемън ме спечели след няколкото й шантави сцени и историята с майка й. Искам Зоуи и Уейд да си останат заедно, защото са супер яката двойка. Джордж ме дразни изключително много и искам да го пратят при някоя нова героиня през втория сезон, тъй като и Лемън трябва да се освободи от него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Като мен това лято, значи. :1000 (29): Ще споделям впечатления тогава, благодаря за помощта! За нищо, дано ти хареса. Рейчъл е супер готина в ролята на Зоуи, но определено Лемън ме спечели след няколкото й шантави сцени и историята с майка й. Искам Зоуи и Уейд да си останат заедно, защото са супер яката двойка. Джордж ме дразни изключително много и искам да го пратят при някоя нова героиня през втория сезон, тъй като и Лемън трябва да се освободи от него Да, Лемън е супер. Самата актриса (Джейми Кинг) много я харесвам. Гледал съм с нея няколко филма и всичките бяха супер - My Bloody Valentine, Mother's Day. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Изключително силен последен сезон! Сериалчето си заслужаваше всяка минута, беше много забавно. Последният епизод беше супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.