Jump to content

"Hart of Dixie" / "Доктор Зоуи Харт"

Препоръчани коментари

2-new-promo-posters-of-Hart-Of-Dixie-November-Sweeps-Posters-rachel-bilson-26207828-700-884.jpg

Доктор Зоуи Харт/Hart of Dixie

РЕЗЮМЕ: Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама.

Само че плановете й се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът е починал.

Тя веднага се сблъсква с неприязънта на местните към новодошлите. Другият доктор в града не приема никак с добро око своята конкурентка, а още по-крайна към Зоуи е дъщеря му Лемън.

Оказва се, че на страната на Зоуи са само кметът на града, една бивша футболна звезда, съседът й и адвокатът Джордж, който пък се оказва годеник на Лемън.
image.jpg
Сподели в други сайтове

Не обичам лекарски сериалчета, ама страшно много ме кефи актрисата от главната роля още от Ориндж Каунти и може заради нея да му хвърля един поглед :)

Сподели в други сайтове

Не обичам лекарски сериалчета, ама страшно много ме кефи актрисата от главната роля още от Ориндж Каунти и може заради нея да му хвърля един поглед :)

И аз предимно заради нея го свалих. Иначе много добре са вплетени лекарските случаи в сюжета на сериите. Не е натрапчиво.

image.jpg
Сподели в други сайтове

И аз предимно заради нея го свалих. Иначе много добре са вплетени лекарските случаи в сюжета на сериите. Не е натрапчиво.

Това е един от сериалите, които не следя, но бих го направила- харесвам и Рейчъл Билсън и медицинските истории. Но искам да попитам- има ли много любовни лиготии?

Сподели в други сайтове

Това е един от сериалите, които не следя, но бих го направила- харесвам и Рейчъл Билсън и медицинските истории. Но искам да попитам- има ли много любовни лиготии?

Има, има. 1000%20(29).gif  Ама са поднесени с доза хумор и се е получило супер. 

image.jpg
Сподели в други сайтове

Има, има. 1000%20(29).gif  Ама са поднесени с доза хумор и се е получило супер. 

Триъгълници, многоъгълници и влюбени, които не могат да се разберат са ми най- големият кошмар! :1000 (29): Но като се има предвид, че следя "Дневниците", този сигурно е като летен бриз. И главната героиня е учена мома, както аз ги обичам героините. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Триъгълници, многоъгълници и влюбени, ккоито не могат да се разберат са ми най- големият кошмар! :1000 (29): Но като се има предвид, че следя "Дневниците", този сигурно е като летен бриз. И главната героиня е учена мома, както аз ги обичам героините. :1000 (29):

Да, многоъгълници са. 1000%20(29).gif Е, засега не се е влюбвала в двама братя едновременно, както в "Дневниците", ама има време. Иначе се спуквам от смях с героинята на Рейчъл Билсън. Супер яката е. Имаше една серия, дето в града беше някаква адска жега и тя пощуря и започна да прави някакви дивотии. Направо съм се смял като луд. 1000%20(29).gif

image.jpg
Сподели в други сайтове

Да, многоъгълници са. 1000%20(29).gif Е, засега не се е влюбвала в двама братя едновременно, както в "Дневниците", ама има време. Иначе се спуквам от смях с героинята на Рейчъл Билсън. Супер яката е. Имаше една серия, дето в града беше някаква адска жега и тя пощуря и започна да прави някакви дивотии. Направо съм се смял като луд. 1000%20(29).gif

Като мен това лято, значи. :1000 (29): Ще споделям впечатления тогава, благодаря за помощта!

Сподели в други сайтове

Рейчъл е супер готина в ролята на Зоуи, но определено Лемън ме спечели след няколкото й шантави сцени и историята с майка й. Искам Зоуи и Уейд да си останат заедно, защото са супер яката двойка. Джордж ме дразни изключително много и искам да го пратят при някоя нова героиня през втория сезон, тъй като и Лемън трябва да се освободи от него :laughing:

Сподели в други сайтове

Като мен това лято, значи. :1000 (29): Ще споделям впечатления тогава, благодаря за помощта!

За нищо, дано ти хареса.

Рейчъл е супер готина в ролята на Зоуи, но определено Лемън ме спечели след няколкото й шантави сцени и историята с майка й. Искам Зоуи и Уейд да си останат заедно, защото са супер яката двойка. Джордж ме дразни изключително много и искам да го пратят при някоя нова героиня през втория сезон, тъй като и Лемън трябва да се освободи от него :laughing:

Да, Лемън е супер. Самата актриса (Джейми Кинг) много я харесвам. Гледал съм с нея няколко филма и всичките бяха супер - My Bloody Valentine, Mother's Day.

image.jpg
Сподели в други сайтове

• 2 years later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...