DIDO Публикувано на Септември 10 Report Share Публикувано на Септември 10 Добър вечер! Дълго време използвах Скайп 3.8! Преди няколко дни той автоматично си инсталита някаква нова версия - 5... Преинсталирах тази 5-та версия и си сложих отново моята 3.8. Преди ден-два отново се инсталира тази версия 5. САМА! Искам да попитам само при мен ли е така и има ли начин да си остана с моята 3.8 версия защото я харесвам повече! Не искам да се инсталира сама 5... В опциите му бях дал първо да ме пита при инсталиране на нови версии но не ме пита... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Ами в инструменти---настройки---разширени---самообновяване има бутон "Изключи самообновяването".Там си го направил и не става ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 хахааа и аз съм с таз версия 3.8 най шпионската спираш си както ти казаха и готово :girl_witch: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Ами в инструменти---настройки---разширени---самообновяване има бутон "Изключи самообновяването".Там си го направил и не става ли? Сега ще го направя! Искам да ти благодаря за помощта! хахааа и аз съм с таз версия 3.8 най шпионската спираш си както ти казаха и готово И да попитам: Защо да е най-шпионската хахаха... Доколкото помня тя в последната с този интерфейс... Оттам нататък започна Скайп 4 с новия кофти облик... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Прав си колега, че новите версии ги развалиха и човек като не знае как да остане със старата и се мотае, докато разгадае новите функции, а не всеки желае непременно новата промяна, която може би не винаги е в плюс за всеки . И аз да ти кажа съм с версия на скайп 3.8.0, ичключени са всякакви тормози автоматично въведени от центъра на скайп сървъра като фейсбук, ибей и такива, които само безпокоят ползвателите на скайп . ) То да ти кажа всичко е шпионско, колкото и да не е отстрани . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Аз съм с версия, още от 3.2., с която съм си свикнал много отдавна и не си я заменям изобщо. И на мен днес така ми се обнови, но деинсталирах 5 и отново си оправих настройките в профила. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Онзи ден автоматично ми сложи 5.10 и аз си върнах старата, като махнах всички отметки, както пише тук, а сега като го пуснах гледам пак най - новата. :gun_bandana: Сега пак ще си сложа 4.2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 И аз преди няколко дни сложих 3.8, махнах отметките от инструменти---настройки---разширени--- но самообновяванене видях затова там махнах тези които видях... Снощи влизам - бях с 3.8, но в таск мениджъра ми зареждаше Скайп 5... Затворих този процес и останах с 3.8. Но сега влизам и гледам - Скайп 5... Ех тази проклета програма!!! Писна ми от нея!!! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не чахате явно всички отметки и не спирате обновяването при инсталация на старата след обновяването . Ще снимам всичко подробно и ще ви покажа при мен как са отметките и къде се намират . Влизате в скайп, горе вляво има Менюта, отдясно наляво влизате в Меню "Инструменти", след това отляво има други менюта с опции, натискате най-огдолу отляво "Разширени", пак натискате от падащото меню в ляво "Разширени" и махате отметки на "Основни издания" и "Горещи поправки", не трябва да има никъде отметка на двете посочени опции и след това натискате отдолу бутон "Запиши" . След това отново в Менюто "Инструменти", отивате отляво на третото Меню с опции отгоре надолу, в падащото Меню натискате опция "Известяване", като ви се отворят отдясно опциите за отметки, не трябва да има никъде отметка, махате ги и накрая натискате отдолу бутон "Запиши" . Това са някои опции за известяване от сайтове и т.н. . И още веднъж, внимавайте, когато инсталирате старата версия, че докато поставите отметки да не се обновява на горепосочените места, скайпа автоматично си тегли нова версия, да го имате впредвид, и веднага първата ви работа след инсталацията на старата версия ще ви се появи отгоре едно съобщение може би за изтегляне, прекратете го по най-бързия начин за да не тегли новата версия, след това влизате на определените места и махате отметките, както посочихме за да си нямате проблеми за вбъдеще . Успех . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 ОК сега махнах всички отметки, но не ми се появи съобщението за обновяване горе... Само след като си влязох с името и паролата ми изписа за по малко от секунда че обновява файловете или нещо такова и ме вкара в Скайп... Ще видим дали сега ще има проблем... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да, то като влезнеш в профила си, тогава започва обновяването . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 И днес ми го направи тоя номер със скапаната 5 версия. Мама им мръсна, 3 версия си ме кефи и няма да им ползвам шибаната 5 версия. Писна ми от обновленията им! Загуби ми се хронологията Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 И днес ми го направи тоя номер със скапаната 5 версия. Мама им мръсна, 3 версия си ме кефи и няма да им ползвам шибаната 5 версия. Писна ми от обновленията им! Загуби ми се хронологията И на мен така се обнови преди няколко седмици може би вече... Но ми писна да инсталирам версия 3 и затова го оставих така... И без това вече не го ползвам... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
b0rchy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Какво беше преди години със скайпа, аа сега вече много хора не го използват, ама така е всичко се мени и излизат нови технологий и решения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Друга алтернативна програма подобна на скайп е ooVoo 3.0.1.46 Final Коментар : ooVoo е пряк конкурент на Skype - програма, с която можете да разговаряте, виждате и чатите със своите приятели. Можете да организирате видеоконференция с до шест души едновременно. Заснетите от видеокамерите кадри се представят триизмерно, за да се създаде илюзия за стая за разговори. Разработчиците на програмата обръщат особено внимание на качеството на звука и видеото. Докато разговаряте, можете да чатите помежду си, да изпращате и получавате файлове. С ooVoo можете да създавате и видео писма, които да изпращате на приятелите си, които са извън линия или още не са част от ooVoo-общността. Те ще получат е-mail с препратка към видеофайла Ви, за да го разгледат, когато им е удобно. Интерфейсът на програмата наподобява този на Skype и поради тази причина няма да изпитате никакви трудности при работата си с нея. Официален сайт - http://www.oovoo.com/home.aspx Лиценз : Безплатен/Free Изисквания : Pentium 4 1Ghz with 256MB of RAM 20MB Hard disk space Webcam and Headset Broadband connection (Cable, DSL etc..) Microsoft Windows XP, Vista or 7 Инсталация : 1. Просто инсталирате. Заповядайте : Zamunda.NET - Линк към ooVoo 3.0.1.46 Final - Размер 864.68 KB magnet:?xt=urn:btih:3f816e708bdc94f3dc30e7cefb2d1aa36ce1da8a&dn=ooVoo+3.0.1.46+Final С Уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 И на мен така се обнови преди няколко седмици може би вече... Но ми писна да инсталирам версия 3 и затова го оставих така... И без това вече не го ползвам... Направих нови настройки и да видим докога ще изтърпи. Много е гадно с тази нова версия. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Вие, докато инсталирате програмата и като влезнете с име и парола автоматично ви се обновява, в прозореца с абонати най-отгоре трябва да натиснете по най-бързия начин бутон "Отказ", след което премахвате всякакви обновявания от настройките и така няма да имате проблеми, при мен си работи на 6, но се изисква бързина . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Вие, докато инсталирате програмата и като влезнете с име и парола автоматично ви се обновява, в прозореца с абонати най-отгоре трябва да натиснете по най-бързия начин бутон "Отказ", след което премахвате всякакви обновявания от настройките и така няма да имате проблеми, при мен си работи на 6, но се изисква бързина . С уважение : Пепи Да, аз точно това и правя. Също и в настройки влизам да махна отметките. Сега включих как да си запазя и хронологията. Благодаря все пак! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Винаги с каквото мога помагам . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.