Putin Публикувано на Септември 27 Report Share Публикувано на Септември 27 Гласувайте за до 7 песни. Подреждането има значение! Песните на първо, второ и трето място получават съответно 7, 6 и т.н. т. Песните, които се задържат на първо място поне 4 седмици ще влизат в листата на златните хитове. НЕ гласувайте за повече от две песни на един и същи изпълнител! Първите десет песни с най-много точки образуват вашият ТОП 10, всички останали песни над 5 точки (т.е. минимум 6) се вписват под линията, но не участват в класирането. Гласувайте до неделя в 19:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 1. Summertime Sadness - Lana Del Rey 2. Levels - Avicii 3. Titanium - David Guetta ft. Sia 4. Call My Name - Cheryl Cole 5. Turn Me On - David Guetta ft. Nicki Minaj 6. Somebody That I Used To Know - Gotye ft. Kimbra 7. Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 1. One Direction - Live While We're Young 2. Ke$ha - Die Young 3. PSY - Gangnam style 4. Sam and The Womp - Bom Bom Bom 5. Inna - INNdiA 6. Cheryl - Call My Name 7. Jessie J - Laserlight ft David Guetta Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 1. Maroon 5 - One More Night 2. Maroon 5 ft. Wiz Khalifa - Payphone 3. Justin Bieber - As Long As You Love Me 4. Cheryl - Call My Name 5. Rihanna - Diamonds 6. PSY - Gangnam Style 7. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 1. PSY ft. Hyuna - Oppa Is Just My Style 2. PSY - Gangnam Style 3. Taylor Swift - We Are Never Ever Gitting Back Together 4. Katy Perry - I Kissed A Girl 5. David Guetta ft. Sia - Titanium 6. Jennifer Lopez ft. Florida - Goin' In 7. Nicki Minaj - Pound The Alarm Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.