Danatada Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Заповядайте : AVETorrents - Линк към GRAND HITOVI DVD 1(2012) - Размер 4.24 GB ++ Изпълнител / Група : VA ++ Година : 2012 ++ Битрейт : 5400 ++ Формат : MPEG ++ Език : Serbian ++ Траклист : 01.Seka Aleksic - Ale, ale 02.Gagi Bend - Zek Zek 03.Biljana Secivanovic - Talija 04.Darko Lazic - Godinu dana 300 kafana 05.Ana Kokic - Jos sam ziva 06.Bane Mojicevic - Voli me 07.Natasa Djordjevic - Gori zivot 08.Milan Dincic Dinca - Kad Tad 09.Jelena Gerbec - Ljuta nervozna i besna 10.Jovan Stefanovic - Za ovaj tim 11.Jelena Vuckovic - Heroji nikad ne umiru 12.Sasa Kapor - Sipaj ne pitaj 13.Tijana Zupac i Vesna Jelic Zupac - Mix pesama 14.Stefan Petrusic - Place nebo 15.Rada Manojlovic - Nije meni 16.Sasa Matic - Ja se ne predajem 17.Tina Ivanovic - Manijak 18.Petar Mitic - Gas do daske 19.Suzana Jovanovic - Plavusa 20.Andrija Markovic - Mala 21.Ana Sevic - Sad je kasno 22.Dejan Matic - Ne zameri 23.Aleksandra Bursac - Jabuka 24.Rade Jorovic - Zet kao sin 25.Djani i Zlata Petrovic - Kaznio me zivot 26.Misel Gvozdenovic - Tvoja lepota boli 27.Ana Bekuta i Milan Topalovic - Treba vremena 28.Enes Begovic - Lijepa je 29.Mina Kostic - Ne dizi ruku na mene 30.Adil i Dzej - Mix pesama С Уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.