Sisa Публикувано на Октомври 7 Report Share Публикувано на Октомври 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Все повече се навивам да отида....ма 260 лв. за билети... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 7 Author Report Share Публикувано Октомври 7 Все повече се навивам да отида....ма 260 лв. за билети... Има и по-евтини. Аз още юли месец си взех от 70 лв., и до колкото знам сега са ги намалили и тези места, които аз си взех сега се по 60 лв. Но определено си заслужава да се отиде. Страшно шоу прави тая жена! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ми не знам аз ако ходя искам или най-отпред, или никъде....тръпката е съвсем друга да е на 2 метра от тебе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.