Senhor Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 може ли да се каже с две думи, че Лопес срази Гага на българска земя? То това беше ясно по default. Най-малкото при Джей пуснаха допълнително билети за продажба, при Гага си останаха с първоначалните 8500 някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Четох някъде че на Джей Ло били над 15 000 души. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Четох някъде че на Джей Ло били над 15 000 души. При Гага бяха повече, ако си спомняш отначало беше предназначено да пее на стадион "Васил Левски", затова нямаше нужда да пускат допълнителни билети. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 При Гага бяха повече, ако си спомняш отначало беше предназначено да пее на стадион "Васил Левски", затова нямаше нужда да пускат допълнителни билети. Никакви 15 000, 8 705 и нито човек повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Имаше само 2 плаката, а този е единият: Организаторите на концерта бяха писали в страницата си, че ще качат снимки и видео от концерта. А ето тук е снимано от балкона: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И аз бях най-отпред пред сцената. От сантиметри я гледах и беше нещо велико.. Много харизма, много нещо. Не съм очаквал, че публиката ще срине залата. Според мен и тя не очакваше, че е такава голяма звезда тук. Изкефи се определено и се раздаде много. Беше много яко като слезе и се докоснахме до нея, а по принцип не съм й някъв голям фен. Но някак си завладява самото й присъствие, не знам.. Бе струваше си определено! А залата беше претъпкана - и фен пит-а, и зад него пространствтото и всички сектори бяха от-до. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 При Гага бяха повече, ако си спомняш отначало беше предназначено да пее на стадион "Васил Левски", затова нямаше нужда да пускат допълнителни билети. Пълен абсурд, при Гага нямаше и 10 000... макар, че ми се иска да бяха повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Между другото забравих да спомена, че имаше хора от различни поколения от 14 до 60 годишни. Понеже нашата компания бяхме на балкона и на реда ни имаше 4 жени, които бяха на видима възраст около 55 г., което ме изуми. Определено този концерт остави един огромен спомен в сърцата на всички присъстващи. Още е в главата ми всичко, което се случи, просто изживяването беше страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Невероятен концерт беше! Имах честта да присъсъвам и на Джей Ло, и на Гага. Много усмихната жена, пръска любов навсякъде. Много енергична, а и пя на живо. Караджова например го удари на липсинк. Отлично си прекарах. Много мило ми стана като прегърна знамето и ни се поклони. Постоянно поддържаше контакт с публиката, което ме учуди за звезда с нейната величина. Until it beats no more я чух за пръв път и ме грабна моментално. Определено незабравима вечер. Имайте предвид, че това го казва фен на Гага, но на черното не можеш да кажеш бяло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Аз от всичките клипчета хич не й чувам гласа, само на беквокалистките... Ама изглежда хубаво да е било! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Аз от всичките клипчета хич не й чувам гласа, само на беквокалистките... Ама изглежда хубаво да е било! http://www.youtube.com/watch?v=Tm4HyuF_lkM&feature=plcp Тук се чува добре. Леле Until it beats no more е велика песен <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Две доста добри статии за концерта: Джей Ло: Ще се върна Джей Ло разцелува БГ знамето - Поп иконата Лили Иванова изгледа пърформанса на латината от ВИП ложата на „Арена Армеец”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Две доста добри статии за концерта: Джей Ло: Ще се върна Джей Ло разцелува БГ знамето - Поп иконата Лили Иванова изгледа пърформанса на латината от ВИП ложата на „Арена Армеец". Втората статия като видях как почна "С първия си концерт в България Дженифър Лопес показа, че наистина е голяма работа. Не само отзад. " ми стана ясно как ще продължи. Но пък другата беше много добра Тези също са добри: http://www.dnes.bg/zvezdi/2012/11/19/djei-...se-vyrna.173370 http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5300611 Леле още ме държи концертът. И след идването на Гага беше абсолютно същото - тъжното връщане към реалността Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 http://www.dnes.bg/zvezdi/2012/11/19/djei-...se-vyrna.173370http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5300611 Да, и тези са добри. При мен е същата работа.. още не ме пуска концерта. Даже в момента чалгата ми звучи... странно и гнусно. :1000 (29): Жестоко изживяване! Ако съм знаела, че е такава емоцията и на Гага щях да ида, но.. Айде поздрав с две песни, в които съавтор е Gaga: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Мерси. За Invading my mind знаех и много ми хареса още като изтече демото. Хипнотико обаче още не съм слушал. Сега съм на рипийт на Until it beats no more Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Целият концерт: Супер, мерси много. Наистина ми е интересно как й е било на Глория, докато е гледала Papi на живо от вип-а Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Наистина ми е интересно как й е било на Глория, докато е гледала Papi на живо от вип-а Да ти кажа по-интересно би ми било ако Лопес чуе "Смела". :1000 (29): Ето още едно видео на целия концерт, пак си има тук-там прекъсвания: П.П. Таня, имаш ли представа кога трябва да излезе "Adrenalina"? Това официален постер ли трябва да е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Танци, любов, жесток звук и 18 000 избухнаха с Джей Ло - Има и доста снимки. Намерих някаква част от видео интрото преди "Dance again": + интрото върху "Baby I Love U": Като цяло всички интро-та бяха направени мнооого добре. До като ги гледах не усещах, кога е слязла от сцената и кога се връщаше. :1000 (29): Дано след края на турнето пуснат някой, макар че се съмнявам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Мина 1 седмица от мега концерта. И все още ме държи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 Мина 1 седмица от мега концерта. И все още ме държи И мееен! От понеделник не съм спирала да я слушам (не, че преди това не съм, но сега още повече). Дълго ще го помня тоя концерт! Силно се надявам след година-две отново да дойде и пак отивам. А тия две клипчета вече не знам колко пъти съм ги гледала.. ;д адски красиво беше! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 И мееен! От понеделник не съм спирала да я слушам (не, че преди това не съм, но сега още повече). Дълго ще го помня тоя концерт! Силно се надявам след година-две отново да дойде и пак отивам. А тия две клипчета вече не знам колко пъти съм ги гледала.. ;д адски красиво беше! Внимавай, записвам си! Аз мога да кажа, че адски много се забавлявах на концерта. Тази жена е огън просто, не съм и предполагала, че ще направи такова шоу! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 Джен ще има дует с Андреа Бочели. Песента се казва "Quizás Quizás Quizás" и ще бъде част от новия му албум "Passione", който излиза на 29 януари 2013. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
let it snow Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Много я харесвам и съжалявам, че не успях да отида на концерта й! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 До колкото разбирам Джен подкрепя Американския червен кръст и още няколко благотворителни организации. Всеки може да се включи към нейната кауза чрез този сайт, като най-ниската сума за дарение е 1$. След като някой се е включил в каузата автоматично се записва за участие в "игра", в която се печели пътуване и среща с нея на 22.12 до Пуерто Рико, където ще е последния концерт от турнето й. Абсолютно всичко е на тени разноски - хотел, билети, храна и т.н. http://www.worldmusicawards.com/ Номинациите й за "World Music Awards 2012" са за: Female Artist World's best Video World's best live Act Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Част от дуета с Андреа Бочели Надявам се началото на другата година да заложи и на някоя самостоятелна песен. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.