AMAZING. Публикувано на Октомври 12 Report Share Публикувано на Октомври 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Добре, че Гага върна модата на дългите видеа, че да се насладим на този шедьовър. Фантастичен клип. Особено кадрите на гумата са уникални. Песента е страхотна, Лана дел рей е страхотна. Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 Добре, че Гага върна модата на дългите видеа, че да се насладим на този шедьовър. Фантастичен клип. Особено кадрите на гумата са уникални. Песента е страхотна, Лана дел рей е страхотна. Евала! Съгласна. Всеки ден,все повече я захаресвам. ;DD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Добре, че Гага върна модата на дългите видеа, че да се насладим на този шедьовър. Фантастичен клип. Особено кадрите на гумата са уникални. Песента е страхотна, Лана дел рей е страхотна. Евала! Хайде спри с тази Гага във всяка тема, разбрахме, че тя е открила топлата вода и електричеството. :1000 (33): Клипа е убийствен, единственият минус от мен е на дъртите, гнусни чичковци! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Хайде спри с тази Гага във всяка тема, разбрахме, че тя е открила топлата вода и електричеството. :1000 (33): Клипа е убийствен, единственият минус от мен е на дъртите, гнусни чичковци! :1000 (29): Я се гръмни...кой мейнстрийм изпълнител правеше по 7-14 минутни клипове последните години преди Гага да се появи?! НИКОЙ! Тъй, че влиянието е ясно и много се радвам, че го има, защото нямаше да сме свидетели на този прекрасен клип от Лана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Благодаря на Lana, че за разлика от "великата" Gaga, прави интересни дълги клипове, а не mish-mash бузвкусици. 10 минутно видео, но дори и надписите ми бяха интересни за гледане. Прекрасен проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Я се гръмни...кой мейнстрийм изпълнител правеше по 7-14 минутни клипове последните години преди Гага да се появи?! НИКОЙ! Тъй, че влиянието е ясно и много се радвам, че го има, защото нямаше да сме свидетели на този прекрасен клип от Лана. Не ми казвай какво да правя! И да, дълги клипове преди Gaga имат - Madonna, Gwen Stefani, Beyonce, Alicia Keys, Justin Timberlake, Fergie, Duran Duran, Usher, 30 Seconds to Mars и т.н. Гага не е открила топлата вода! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Не ми казвай какво да правя! И да, дълги клипове преди Gaga имат - Madonna, Gwen Stefani, Beyonce, Alicia Keys, Justin Timberlake, Fergie, Duran Duran, Usher, 30 Seconds to Mars и т.н. Гага не е открила топлата вода! Ти си поредния неграмотник, който ОЧЕВИДНО не разбира български език! Защото ако разбираше, нямаше да ми говориш глупости. И все пак, за да ти го направя по-лесно смилаемо, ето какво имах предвид: Добре, че Гага върна модата на дългите видеа кой мейнстрийм изпълнител правеше по 7-14 минутни клипове последните години преди Гага да се появи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Ти си поредния неграмотник, който ОЧЕВИДНО не разбира български език! Защото ако разбираше, нямаше да ми говориш глупости. И все пак, за да ти го направя по-лесно смилаемо, ето какво имах предвид: Всички изпълнители, които съм изброил са направили клипове по-дълги от 5 минути и са снимани преди нейните. Та тя е върнала модата, така ли? По-скоро тя я следва, ако може изобщо да се нарече мода, защото не е масово явление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Нямам думи........ Божествена е, уникална песен и страхотен видеоклип, краят е супер силен..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Каквото и да си говорим, Гага припомни на публиката какво представляват 10 минутните клипове на 4 минутни песни. Песента е прекрасна, клипа е прекрасен, философията в изповедта в началото е много ... моя. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.