Ivanhoe Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Хареса ли ви началото на сезона? Малко ми беше изтъркано това, че Оливър се върнал на острова, обвинявайки се за смъртта на Томи. Напомни ми на безкрайните угризения на Елена и Стефан от вампирите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Финалният епизод на първи сезон на 'Arrow' е най-въздействащото нещо, което съм гледал като сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Хареса ли ви началото на сезона? Малко ми беше изтъркано това, че Оливър се върнал на острова, обвинявайки се за смъртта на Томи. Напомни ми на безкрайните угризения на Елена и Стефан от вампирите. Този сериал, ако не друго, поне представя истински човешки взаимоотношения - така, както са в света. Това, което се случи на Оливър тогава, е огромно и разтърсващо и явно това е неговият начин да се справи с него. Иначе вече изгледах всичко и остават два епизода до финала - две седмици мисля. Това е най-добрият сериал, няма друг, който да ме вълнува толкова, в сравнение с него другите, които гледам и вървят в момента, изглеждат като детски анимации. Всички герои са интересни и наблюдаваме тяхното развитие, промяната, която настъпва с тях, нямам търпение да видя нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Бях зарязал сериала и онзи ден тръгнах да търся до къде съм ситигнал. Оказа се че имам цели 19 епизода за гледане.. Чак се радвам, че съм забравил да го гледам, защото така наведнъж ми идва много добре. Сериала е страхотен и няма герой, които да ме дразни, както в повечето сериали.Може би малко Сара, но тя се махна. Очаквам последните два епизода от сезона с нетърпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Взе да ми става малоумно точно като в "Дневниците на вампира". Едни и същи реплики във всеки епизод - "Аз предадох този град", "Аз ще спася този град", "Този град има нужда от мен", "Ще те защитя от всичко и всички"... Само се фейлт-ват, само се протект-ват... потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Преди една седмица започнах да гледам сериала и вече съм на 10-и епизод от втори сезон. Страшно интересен! Изобщо не е в мой стил, но има нещо в него, което адски много ми допада (освен Кейти Касиди ). Определено се нарежда сред любимите ми сериалчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Аз сега започнах да гледам първият сезон. Разбрах, че Мойра умира което не ме кефи никак, но се очакваше. Anyway, малко съзливо ми изглежда и някак наивно. Не се връзват много неща, но е интересно в известен смисъл. До няколко дни ще съм свършил първият сезон от Амазон и започвам вторият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Коя е най-използваната реплика в ТВ сериалите? Разбира се: It's my fault! Особено в сериалите на CW можеш да я чуеш минимум 5 пъти в епизод - визирам вампирите и стрелата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Беше супер първият сезон, последните епизоди от него много ме впечатлиха, най-добра беше тази първата сюжетна линия. Във втория също имаше някои доста интересни моменти. Третият обаче го намирам за посредствен, нанаждат си някакви неща, които почти нямат общо с това, което беше в началото сериалът, и това не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Беше супер първият сезон, последните епизоди от него много ме впечатлиха, най-добра беше тази първата сюжетна линия. Във втория също имаше някои доста интересни моменти. Третият обаче го намирам за посредствен, нанаждат си някакви неща, които почти нямат общо с това, което беше в началото сериалът, и това не ме кефи. Сестрата на Оливър е по-тъпа от Лоръл определено. Избяга съкрушена, че много я лъгали. И със завръщането си започна пък тя да крие някакви неща. Много тъпашки ми седят всички вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Колко му трябва на Оливър да се върне от смъртта - само стрък мащерка и жълт кантарион. Все пак да оцелееш на минусова температура гол и с прободна рана не е кой знае какво. Тейлър оживяваше в ДиК от по-сериозни неща няколко пъти. :1000 (34): Лоръл е най-тъпото и смешно канарче, което ще гледаме занапред. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 1478956[/url]'] Колко му трябва на Оливър да се върне от смъртта - само стрък мащерка и жълт кантарион. Все пак да оцелееш на минусова температура гол и с прободна рана не е кой знае какво. Тейлър оживяваше в ДиК от по-сериозни неща няколко пъти. :1000 (34): Лоръл е най-тъпото и смешно канарче, което ще гледаме занапред. :1000 (10): Бях чел,че хо лекуват с вода от някакъв извор на живота или нещо подобно.Извора се ползва от Рас Ал Гул и затова е толкова младолик и т.н.Нзн защо не го представиха така в сериала, както е в комиксите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 от 12-ти, започва по БТВ Cinema Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 от 12-ти, започва по БТВ Cinema По Action. Надявам се да стане по-известен в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 12 февруари по бтв екшън от 20 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Изтръпвам при нов епизод на тоя сериал. Гледам ги вече с превъртане, защото във всяка драматична сцена знам какви са репликите. И на всичкото отгоре есента започва нов т.нар. "спин оф" сериал, който обединява Светкавицата и Стрелата на едно място и техните приближени помощници. Пълна глупост ще е предполагам. Още се чудили дали канарчето да се играе от Сара или от Лоръл, тъй като в "Стрелата" Сара е вече мъртва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Назад съм с няколко епизода, но разбрах, че Колтън Хейнс (Рой) напуска сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 Ох, ох. Ако досега сме чували репликата "It's my fault" само 5 пъти на епизод, след тази седмица вече ще са 50. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Доста интересен епизод, изобщо не очаквах такова развитие. Най-малко пък, че ще убият сестрата. Това със свръхчовека беше пълнеж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Доста интересен епизод, изобщо не очаквах такова развитие. Най-малко пък, че ще убият сестрата. Това със свръхчовека беше пълнеж. Оливър Куин ис а лАйв Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Накрая ще се окаже, че Оливр е безсмъртен също като д-р Хенри Морган oт Forever и ще обединят сериалите, така и така са почнали :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Ееее Лоръл милата тъкмо беше на път да стане лесбийка и пак й разлиха работата. Да оженят Оливър и Ниса...не би ми минало през ума никога. Общо взето скандално върви действието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Коментирайте финала на сезона. За мен нещата ми приключиха директно като финал на сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не трябваше да има такъв финал, не ми хареса. Ще има и 4-ти сезон и то тази година, но още не се знае кога. Явно действието ще се развива там, където отиват с Фелисити и другите ще отидат при тях. Или пък те двамата ще се върнат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Не трябваше да има такъв финал, не ми хареса. Ще има и 4-ти сезон и то тази година, но още не се знае кога. Явно действието ще се развива там, където отиват с Фелисити и другите ще отидат при тях. Или пък те двамата ще се върнат. Разбира се, че ще се върнат. Все някой ще е опитва да ДИСТРОЙВА ДИС СИТИ. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.