Ивал.ЪТ Публикувано на Октомври 27 Report Share Публикувано на Октомври 27 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Мноого приятно парче. Може ли линк? На моменти ми заприлича на Галена Джесито хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Сладурката ми Чакам с нетърпение албумчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Мноого приятно парче. Може ли линк? На моменти ми заприлича на Галена Джесито хаха Качвал съм го в линкове ) Пууу недей бе :1000 (29): Галя има селски фейс,Джес-англииски :1000 (19): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Може ли някой да даде активен линк за песента! Моля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.