Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Аз най-много държа да клипира "Square One" - тая песен буквално я обожавам.... Ще бъде грешка, ако бъде подмината! На същото мнение съм,но явно ще си я подмине като стой та гледай...дори не е включена в програмата на турнето. Явно и се клипират сладникави песни..Tunder е на ръба де,много да внимава коя ще е следващата,eдна Кейти Пери си имаме вече. Надеждата ми е за Breathe. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 На същото мнение съм,но явно ще си я подмине като стой та гледай...дори не е включена в програмата на турнето. Явно и се клипират сладникави песни..Tunder е на ръба де,много да внимава коя ще е следващата,eдна Кейти Пери си имаме вече. Надеждата ми е за Breathe. "Breathe", "Square One" и "Excuse My Rude", както и "Daydreaming" са ми любимите песни в албума, а и, според мен, песни с най-голям потенциал. Трябва задължително да бъдат снимани.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Nobody's perfect Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Nobody's perfect Хахахаха наистина си личи че е правена по нейната схема. изпълнението на Teen awards Тhunder Full Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Мадафака тва трябва да излезе на носител цялото...страхотно,дано!! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Хайде на видеото... топло, топло! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Малко съм разочарован,песента не е кой знае какво,а сега и клипа 4 минути дъщерята на Лорд Волдемор... Страхотно поведение пред камера и все пак краисва визия,но само това? Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не ми харесва как си изиграва картите и накрая ще прецака албума. Имаше много по-хубави песни, на които да заложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 офф, предчувствам, че няма да снима "Breathe" и "Square One" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не разбирам какво прави тази жена?Не можеш да имаш такива песни в новия си албум,а ти да снимаш клипове на пълнежите!Няма ли хора около нея?Не съм следял класациите,но едва ли това са най-харесваните песни?Надявам се,че просто е решила да снима всички песни.Това ще оправдае и семплите клипчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Обаче от VEVO въобще не залагат на нея... Дори не са пуснали информация във фейсбук страницата си относно новия ѝ клип, нито са го публикували...... Много слаб интерес има към Джеси. "Thunder" за 3 дни няма и 1 милион. Какво става? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не знам дали някой го е показвал това тук,но е супер въздействащо и уникално Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не знам дали някой го е показвал това тук,но е супер въздействащо и уникално Именно тва показва какъв артист и какъв талант във всяко едно отношение е,точно за това няма правото да пада на такова ниво с такива песнички. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Именно тва показва какъв артист и какъв талант във всяко едно отношение е,точно за това няма правото да пада на такова ниво с такива песнички. Точно тези изпълнения ме накараха да я заобичам истински! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Mале, страхотни са, настръхнах 16 пъти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Mале, страхотни са, настръхнах 16 пъти! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Номинация Грами за най-добър саундтрак,заедно с Лана, Колдплей и др. :1000 (33): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Крака ще ми целуваш Светулке :1000 (29): JESSIE J @JessieJ 29m @ladygaga Your voice, your control, your charisma, your shoes! Last night was amazing! Thank you for such a great show x Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Крака ще ми целуваш Светулке :1000 (29): :1000 (29): Дует! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не знам дали някой го е показвал това тук,но е супер въздействащо и уникално От няколко дена си пускам това клипче по няколко пъти на ден.Изключително въздействащо, няма такъв глас.Колкото повече слушам това изпълнение, толкова ме изпълва девойката.Да се стяга и да прави точно такива песни, а не да ми гони таргета на Кейтита и Мейтита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Thunder е уникално парче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Thunder е уникално парче!Да,много е хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Красота Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Толкова беше красива с дългата коса.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.