AMAZING. Публикувано Ноември 6 Author Report Share Публикувано Ноември 6 Ужасна новина,момченцето от това видео,е починало днес от рак на кръвта... Светла му памет! Написаното от Джеси в туитър "RIP Daniel. I will never forget meeting you and us singing on stage together. Never forget you dude." Ужасна новина! Тая болест... Да почива в мир,както и моя баща,който почина преди една седмица също от рак.Дано намерят лек,защото хиляди,милиони хора се мъчат ;(((( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ужасна новина! Тая болест... Да почива в мир,както и моя баща,който почина преди една седмица също от рак.Дано намерят лек,защото хиляди,милиони хора се мъчат ;(((( Деси,моите съболезнования... Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Нов линк към неиздаваните песни http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=66091 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Страхотно изпълнение,не знам защо чак сега го откривам,но веднага споделям. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Брилянтна....ей не се намери CD-качество на тва парче...Ивал.ът, немаш ли нещо бре ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Брилянтна....ей не се намери CD-качество на тва парче...Ивал.ът, немаш ли нещо бре ? Има бе,аз даже първо по него полудях и сега се израдвах на тоя лайф като го открих. В папката с всички неиздавани песни я има. В тубата обаче не го виждам. Eто тва даже аз съм го качвал и субсвал :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Новата песен-Crazy bout you е невероятна! Уникално е тва момиче бе,обожавам как пее!! пс:ако има лайв изпълнение на любимата ми 5 down споделяйте )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Новата песен-Crazy bout you е невероятна! Уникално е тва момиче бе,обожавам как пее!! пс:ако има лайв изпълнение на любимата ми 5 down споделяйте )) Aх тиии,точно секс песента ти е любима :1000 (29): и аз я харесвам много де аххах но лайв не съм срещал. Дано да я включи в сегашния албум,както и шедоварът за мен Without you,такава песен просто се създава веднъж на 10 години,срамота ще е да я остави. А лайф си я представям само как би звучала... Всеки удър по пияното те удря в сърцето просто. А Crazy bout you я чувам супер често по Дарик,което ме учудва много,супер е,надувам я до пазара :1000 (29): Понеже не съм много англоговорящ :1000 (29): някой може ли да поразрови каква е историята на My shadow,явно е загубила някой близък и му я е посветила,а като я пее винаги и се насълзяват очите...интересно ми е каква ли е историята. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Aх тиии,точно секс песента ти е любима :1000 (29): и аз я харесвам много де аххах но лайв не съм срещал. Дано да я включи в сегашния албум,както и шедоварът за мен Without you,такава песен просто се създава веднъж на 10 години,срамота ще е да я остави. А лайф си я представям само как би звучала... Всеки удър по пияното те удря в сърцето просто. А Crazy bout you я чувам супер често по Дарик,което ме учудва много,супер е,надувам я до пазара :1000 (29): Понеже не съм много англоворящ :1000 (29): някой може ли да попрочете каква е историята на My shadow,явно е загубила някой близък и му я е посветила,а като я пее винаги и се насълзяват очите...интересно ми е каква ли е историята. ем кво да се прави,готинкааа ееее Ето преводче на My shadow: ps:точно за мен в момента е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 ем кво да се прави,готинкааа ееее Ето преводче на My shadow: ps:точно за мен в момента е Превода го знам,интересно ми е какво се е случило,защото наистина е много емоционална като я пее. Виж тва видео накрая,миличката като детенце,което се опитва да се сдържи Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Превода го знам,интересно ми е какво се е случило,защото наистина е много емоционална като я пее. Виж тва видео накрая,миличката като детенце,което се опитва да се сдържи Определени има няква история зад тази песен...а и само как я изпълнява,абе голяма е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Клипааааааааааааааааа Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Jessie е много красива с тази визия, супер сексии е < 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Jessie е много красива с тази визия, супер сексии е < 3 Тя става във всеки клип по-красива,баси ;*** http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1067085 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Страхотна е наистина,само накрая белия фон или по точно дигиталното поставяне на Джес върху него е много аматьорско,като в чалга клип. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 Новата причесчица. http://instagram.com/p/SpWbzNw0Zn/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 NEW! http://soundcloud.com/rhino-uk/jools-holland-jessie-j-get Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 NEW!http://soundcloud.com/rhino-uk/jools-holland-jessie-j-get Тъкмо това щях да пускам още сутринта,ама чаках да го качат и в тубата. :1000 (29): Поредната интересна колаборация на Джес. Джолс Холънд е голям музикант в Англия и не само,не веднъж е гостувала в шоуто му,даже от там е един от любимите ми лайфове на Прайс Таг,заедно с неговият оркестър. Песента е много красива,eто и от ютюб. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Е не, сега пък Get here не мога да спра...баси няма право да пее толко яко! а колко обичам пианооо..... Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 За пърши път лайф - Remember me Дано скоро представи някъде и Crazy bout you, умирам да я чуя лайф Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 уникално изпълнение :yahoo1: ген-ге-ге ген-ген-ген йеее :yahoo1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Бахти колко е лудо тва парче,много харесвам такива,изпълнението е супер яко и нахъсано..но е единствената стара нейна песен която никъде не откривам СД рип Дали ще я включи в новият албум..дано,въпреки че е казала,че песните ще са по-лирични...дано се сети някой ден за него Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Весела Коледа на всичкиииии ) Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Вчера гладах книгата и...страхотно нещо,много снимки,много хубаво оформена,но за съжаление все още я няма преведена. Един добър стимул да поработя върху англииският си :1000 (29): Цената е 48 лв..не е малко,но за такова луксозно издание си заслужава. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.