AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Красота аз си мислех че един клип и вече ще си пусне косата,ама явно не и е писнало :1000 (29): Какво ти е мнението за Скуеър уан,нищо не казваш Ми чух я 2-3 пъти и нямам желание нещо да си я пусна пак. Не знам защо така. Но съм на 100000% сигурна, че като излезе официално страшно много ще ми допадне, все пак Джесовият глас ми е яко на сърце! За тва нямам никви притеснения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ми чух я 2-3 пъти и нямам желание нещо да си я пусна пак. Не знам защо така. Но съм на 100000% сигурна, че като излезе официално страшно много ще ми допадне, все пак Джесовият глас ми е яко на сърце! За тва нямам никви притеснения. Е то тия пръщящи записи нормално да не си я връткаш на рипиит,но е страхотна песен със сигурност,много исках такава,нещо по-сериозно и лирично вече! Текста е много силен и с тоя глас направен като мъжки (предполагам е нейния) е доста интересна. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 С дълга коса е по-красива,да я пуска вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 https://soundcloud.com/sony-soundtracks/hero-jessiej 50 секунди от песента и за саундраката на Kick Ass 2 който ще излезе на 12/8/2013. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 wow.. http://instagram.com/p/cAOsh-w0Y3/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Артуорка на новият сингъл ))) Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Артуорка на новият сингъл ))) Кога ще е премиерата му знае ли се? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Кога ще е премиерата му знае ли се? Oчевидно днес :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Със смесени чувства съм..много готин текст,но ми звучи прекалено леко,стил Кати Пери и Тайлор Суифт.... Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 И на мен нещо не ми допада...искам силни песни бе деее** мамка му! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Със смесени чувства съм..много готин текст,но ми звучи прекалено леко,стил Кати Пери и Тайлор Суифт.... Точно пък стил Katy Perry е да знаеш :1000 (30): която в последния си албум нямаше слаба песен .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Лигня, лигня, както всичките й песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Точно пък стил Katy Perry е да знаеш :1000 (30): която в последния си албум нямаше слаба песен .. Точно нейните са някви такива сладникави и лигавки. Скуеър уан е къде къде по-силна,Джесоо Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Долавям нотка от "Domino", но като цяло много слабо за Джес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=87122 Оп оп, това вече е друго нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 останаха ми очите!!! толкова е красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Със смесени чувства съм..много готин текст,но ми звучи прекалено леко,стил Кати Пери и Тайлор Суифт.... Точно, големи бливочи започна да пуска това момиче, а в началото беше бомба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Айде и тук да ви пусна новата песен, че гледам всичко ново се споделя в темата . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 ау ау ауууууу Светославе, къде си.. виж наща кво пуска, аз ше припадна , ни моъм да пишем вечееееее обаче засега Hero най-радва da__durty_, дай нов линк за Magnetic Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 След боклучето за втори сингъл се бях отчаял леко, но сега вече си имам нова песен, която да спукам от рипийтване. Дано Фарел и затвори с яки тракове албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 ау ау ауууууу Светославе, къде си.. виж наща кво пуска, аз ше припадна , ни моъм да пишем вечееееее обаче засега Hero най-радва da__durty_, дай нов линк за Magnetic http://rockdizfile.com/4jrj1yj3v2gk Enjoy! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 http://rockdizfile.com/4jrj1yj3v2gk Enjoy! Мерси. много красива, мнооого Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Албума се очертава много добре, излезлите парчета са страхотни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Magnetic и особеноооооо Excuse my rude са тотални потенциални хитове. Втората е няма такава луда песен. Hero също е здрава. Страшно съм доволен от тея песни и и прощавам за партито :1000 (29): Коя ли ще е следващият сингъл,дали изобщо ще е някоя от тези...според мен Excuse my rude не трябва да остава без клип,но щом я е пуснала с лирика... A aз продължавам да съм си влюбен в Square one и я чакам с официално аудио. Много ме дразни в тубата на неофициалните сингли половината клипове са или с леко забавено или забързано аудио,от къв зор,гласа и не звучи като нейния Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Magnetic и особеноооооо Excuse my rude са тотални потенциални хитове. Втората е няма такава луда песен. Hero също е здрава. Страшно съм доволен от тея песни и и прощавам за партито :1000 (29): Коя ли ще е следващият сингъл,дали изобщо ще е някоя от тези...според мен Excuse my rude не трябва да остава без клип,но щом я е пуснала с лирика... Доколкото четох тук-там Magnertic е soundtrack към The Mortal Instruments: City of Bones, Hero е soundtrack към Kick-Ass 2 и не знам до колко ще са включени към албума й. За Excuse My Rude не знам нищо . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.