Ивал.ЪТ Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Доколкото четох тук-там Magnertic е soundtrack към The Mortal Instruments: City of Bones, Hero е soundtrack към Kick-Ass 2 и не знам до колко ще са включени към албума й. За Excuse My Rude не знам нищо . Тва е така,но и Crazy bout you беше саундтрак,а я клипира..макар че пък никъде не я е пяла.. :1000 (29): Не знам,важното е,че албума излиза другия месец и тогава ще е ясно всичко Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Тва е така,но и Crazy bout you беше саундтрак,а я клипира..макар че пък никъде не я е пяла.. :1000 (29): Не знам,важното е,че албума излиза другия месец и тогава ще е ясно всичко Коя дата знае ли се? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Коя дата знае ли се? Май няма обявена дата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Дано Фарел и затвори с яки тракове албума. Негови песни ли ще има? Тва не го знаех. Иначе дата няма за сега. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Леко ми прилича на 5 down. http://instagram.com/p/dC0io4w0VE/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Леко ми прилича на 5 down. http://instagram.com/p/dC0io4w0VE/ Ох,много е яко,никой не прави вече такива мелодични РнБ-та,всичко е електронно и денс,а на нея толкова и лежат,дано клипира нещо подобно а не стоят само пълнеж в албума като брилянтната Casualty of love Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Албума на Джеса ще се казва "ALIVE" :1000 (30): "Alive" will be released through Lava/Universal Republic/Island Records on the 23rd September 2013 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Албума на Джеса ще се казва "ALIVE" :1000 (30): "Alive" will be released through Lava/Universal Republic/Island Records on the 23rd September 2013 http://instagram.com/p/dH9eDvQ0ek/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Много ми харесва "Excuse My Rude". "It's My Party" е тъпичка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 ALIVE Tracklist: 1. Wild (feat. Dizzee Rascal & Big Sean) 2. Spotlight 3. Calling All Hearts (feat. Robin Thicke) 4. It’s My Party 5. Excuse My Rude (feat. Becky G) 6. V.I.P. (feat. T-Pain) 7. Square One 8. Conquer the World (feat. Brandy) 9. Fierce 10. Daydreaming 11. Paper, Scissors, Stone 12. Strip (feat. Tinie Tempah) 13. Breathe Deluxe Version (Bonus Tracks): 14. Sun Is Shining 15. Run Baby Run 16. Sexy Lady 17. Can See Thru You Джеса ще гърми яко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 ALIVE Tracklist: 1. Wild (feat. Dizzee Rascal & Big Sean) 2. Spotlight 3. Calling All Hearts (feat. Robin Thicke) 4. It’s My Party 5. Excuse My Rude (feat. Becky G) 6. V.I.P. (feat. T-Pain) 7. Square One 8. Conquer the World (feat. Brandy) 9. Fierce 10. Daydreaming 11. Paper, Scissors, Stone 12. Strip (feat. Tinie Tempah) 13. Breathe Deluxe Version (Bonus Tracks): 14. Sun Is Shining 15. Run Baby Run 16. Sexy Lady 17. Can See Thru You Джеса ще гърми яко! Jessie J This is hilarious. So far from the truth. this is NOT real Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Jessie J This is hilarious. So far from the truth. this is NOT real Инфо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Инфо? http://instagram.com/p/dNEgSuw0Zl/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Мале дано да има все пак достатъчно нови песни,щях да получа удър като го прочетох,а после като разбрах,че е фейк.. Рън бейби е много яка,тя е стара,има лайф версия в тубата,викам си евала ще я чуем завършена... Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Мале дано да има все пак достатъчно нови песни,щях да получа удър като го прочетох,а после като разбрах,че е фейк.. Рън бейби е много яка,тя е стара,има лайф версия в тубата,викам си евала ще я чуем завършена... Мечти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Мечти... Стига дее..ми ако издаде 5 даун,а а а??? :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Стига дее..ми ако издаде 5 даун,а а а??? :1000 (29): аахахахха ако го направи отивам и се прекръствам на ДЖЕСА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Поне е ясна датата на албума-23 септември Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Косичката май вече я пуска http://instagram.com/p/dSiDBZQ0aO/ Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 http://instagram.com/p/dSngrMw0S1/ Баси сладура,ям я Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 The Voice обяви същия tracklist като този, който аз написах и вие ми казахте, че е Not real . 1. ‘Wild’ feat. Dizzee Rascal and Big Sean 2. ‘Spotlight’ 3. ‘Calling All Hearts’ Feat. Robin Thicke 4. ‘It’s My Party’ 5. ‘Excuse My Rude’ feat. Becky G 6. ‘V.I.P.’ feat. T-Pain 7. ‘Square One’ 8. ‘Conquer the World’ feat. Brandy 9. ‘Fierce’ 10. ‘Daydreaming’ 11. ‘Paper, Scissors, Stone’ 12. ‘Strip’ feat. Tinie Tempah 13. ‘Breathe Again’ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 The Voice обяви същия tracklist като този, който аз написах и вие ми казахте, че е Not real . 1. ‘Wild’ feat. Dizzee Rascal and Big Sean 2. ‘Spotlight’ 3. ‘Calling All Hearts’ Feat. Robin Thicke 4. ‘It’s My Party’ 5. ‘Excuse My Rude’ feat. Becky G 6. ‘V.I.P.’ feat. T-Pain 7. ‘Square One’ 8. ‘Conquer the World’ feat. Brandy 9. ‘Fierce’ 10. ‘Daydreaming’ 11. ‘Paper, Scissors, Stone’ 12. ‘Strip’ feat. Tinie Tempah 13. ‘Breathe Again’ Самата Джеси го опроверга.. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ще ми е интересно да чуя песните от албума на Джеси.От Do it.... доста нейни ми харесват,а и сега тези новите са добри повечето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Дам, и аз мн я харесвам Джеси. Повечето ѝ песни ги харесвам много. "Nobody is Perfect" и "Who You Are" са любимите ми нейни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 някви скапани миксове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.