Jump to content

Качествени продукти

Препоръчани коментари

Ще предложа още един млечен продукт. Сигурно няма човек, който да не знае, че най-хубавото кисело мляко е биволското. За съжаление в България вече дотолкова някои хора са се погрижили, че биволите да са на изчезване. Абсолютно невъзможно е да се намери по магазините. За сметка на това и на хората им се втълпява чрез агресивни реклами да консумират чужди боклуци, като Активия и Данон...

Биволско мляко може да се намери предимно в Северна България и най-вече на връх Шипка.

Ще ви кажа и един интересен факт, който скоро научих - биволското мляко е единственото, което не го лови радиация.

Това което аз ви предлагам е именно от връх Шипка. Продава се в стъклени буркани, като едновремешното мляко. Вкусът му е уникален.

Надявам се да добие по-голяма популярност и да стане достъпно в повече населени места, но това да не е за сметка на качеството му.

5476855z.jpg

Това наистина е истинското кисело мляко, за мен. Има страхотен вкус и нищо общо с тези, които са на пазара. Баща ми, понеже пътува постоянно и ми носи от тези места и е за предпочитане от всички останали. Търсил съм го във веригите магазини, но го няма. Дано го зареждат, но не ми се вярва.

Сподели в други сайтове

• Отговори 29
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Минавам през Шипка почти всяка седмица и с приятели си взимаме доста често, наистина е много хубаво...

На мен пък ми се върти нещо в главата, че радиация не хваща биволицата, за млякото не съм чувал.

Сподели в други сайтове

Минавам през Шипка почти всяка седмица и с приятели си взимаме доста често, наистина е много хубаво...

На мен пък ми се върти нещо в главата, че радиация не хваща биволицата, за млякото не съм чувал.

По Фиеста ТВ има едно българско предаване "Полуостровът на съкровищата". И точно там казаха, че биволско мляко не става радиоактивно, за разлика от всяко друго.

Сподели в други сайтове

По Фиеста ТВ има едно българско предаване "Полуостровът на съкровищата". И точно там казаха, че биволско мляко не става радиоактивно, за разлика от всяко друго.

Аз бях чел някъде, че едно от животните, които не ги хваща радиация е биволицата.. интересно е.

Сетих се , като четях за млякото както си написал... но не намиерих информация в интернет.

Темата е една и съща, както за млякото (биволско) , така й животното, произвеждащо го. Свързано е.

Ако някой намери информация ще ми е интересно да прочета.

Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Зачетох се в темата и си признавам, че никога преди не съм се замисляла какво ям. Нито дали е българско. Благодарение на тази тема и онази за некачествените продукти смятам вече да подбирам най-вече храната, която консумирам, също така и продуктите. И нека да добавя марките, които доста често използвам.

За кисело мляко предпочитам Боженци. Вчера пробвахме и някакво Опицвет - много непознато.

Относно прясното мляко, тъй като живея в по-откъснат от София квартал имаше хора, които гледаха животни и взимах от тях. Но след като и те спряха със животните бях принудена да купувам. Спирам се на meggle или на баба. Предполагам и двете марки не са стока, тъй като усещам разликата. Заинтересувах се от млеката на БМК и ми е интересно от къде мога да си купя, тъй като не се сещам да съм виждала. Ще се радвам някой да каже.

Много съм доволна от козметиката на Бочко. Както и от един крем за ръце Здраве с пъпеш.

Интересна тема, определено ще я следя.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...