DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Яница - "Всичко чуждо пожелаваш" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ирена - "Моята друга страна" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Райна - "Лицемери" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Фики - Горе-долу Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Кристиана - "Има ли я?" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Софи Маринова - "По тебе полудях" :1000 (6): Не искай, не чакай, не питай, времето бързо изтича - крааааааааааааааааааайййййййййййййй Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Емилия - Да бях от гадните Но за ръката ти отново хващам се като удавницааааааааааааа :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Алисия и Константин - "Не си ти" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Преслава - "Моето слабо място" Преслава - "Нашето любов е" Преслава - "Ако утре ме губиш" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Константин и Алисия-Не си ти Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Константин и Алисия - "Не си ти" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Константин и Алисия-Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Преслава и Тони Стораро-Повече не питай :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Галена - "Криво ще ми е" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Галена - "Криво ще ми е" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Криво ще ми е за ден, за два, няма да е края на светаааааааааааааааааа :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Галена-Криво ще ми е :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Преслава - "Ти си моето слабо място" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Карлос&Емилия- Кофти хора Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Гергана - "Твоите думи" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Гергана - "Твоите думи" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.