fearless` Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Някой ще ми разясни ли малко по-подробно драмата с този Зейн малко по-подробно, че не ми се търси? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Някой ще ми разясни ли малко по-подробно драмата с този Зейн малко по-подробно, че не ми се търси? Ами то е новина вече от вчера навсякъде- в Билборд, Телемундо, People En Espanol, Ryan Seacrest, BBC news, Rollingstone, CNN, People, Fox News- изобщо в целия свят, дори и от нашите медии: https://www.google.bg/search?es_sm=93&b...505.WVazlIkBxVU Зейн Малик напусна "Уан дайрекшън": http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubizne...rekshyn-6033599 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Драмата е, че го хванаха да изневерява на годеницата си, напусна турнето уж само за малко, за да се лекува от стреса... ама явно е завинаги... И уж нямало да прави кариера, а е записал солов сингъл с Naughty boy, както писах по-рано. Според мен или е адски глупав, или това е супер стратегия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Фенките как реват във фейс страницата: https://www.facebook.com/onedirectionmusic/...869295683125227 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Има красива годеница иначе. Ама много татуси и той. Много лошо момче,а пък готин. Родители пишат коментари, как дъщерите им плачели под душа от новината за Зейн,че напуснал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Като гледам и от коментарите във фейс страницата на MTV, феновете казват,че без Зейн няма да е същото, групата щяла да пропадне, че той бил най-готиният, с най-хубавия глас и това било края. Но има и такива дето се радват,че напускал. Аз пък,четох,че заради хейтърите Зейн си е закрил Туитъра, защото му било писнало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Много кофти за Зейн. Беше един от тримата най-добре пеещи и определено беше най-красивият. Стресът определено е голям, от 5 години те са постоянно на път, постоянно внимание, напрежение. Парите и славата ти носят много позитиви, но и негативи. От значение е и с каква душевност си, доколко се поддаваш на такива неща и ти влияят. Със сигурност и петимата имат нужда от почивка, а вместо това ги изстискват максимално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Е добре тръгва си, защото е стресиран от славата, а в същото време пуска свой собствен сингъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Е добре тръгва си, защото е стресиран от славата, а в същото време пуска свой собствен сингъл? Тук е голямата загадка и за мен. Може и да не види бял свят тоя сингъл все пак... не знам дали е само плануван или вече записан, на различните места чета различно. Според мен е било решено отдавна напускането му, но просто поради лошо за него стечение на обстоятелствата се е наложило да го направи по-рано. Четох някакви "конспиративни" теории, че реално е уволнен, че с Пери не са заедно от доста време и какво ли още не, но не се знае... едно е факт - групата няма да е същата! Дано само и другите да не последват примера му и накрая да си остане само Найъл :1000 (29): . На мен много ми се иска все пак наистина да си пуснат Where do broken hearts go като сингъл... може да направят някакво сборно видео, ще е много тъжно, а и текстът може да се свърже с версията за стреса. :1000 (29): Само два сингъла от албум за мен е крайно недостатъчно, особено от такъв хубав албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Феновете разочаровани от Зейн и го мразят. Казват това ли нарича той нормален живот на 22 годишно момче след като е напуснал One Direction е записал самостоятелен сингъл. Кой залъгва?. Сега във фейса от Mirror: http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news...=FB_mirror_main Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Тук е голямата загадка и за мен. Може и да не види бял свят тоя сингъл все пак... не знам дали е само плануван или вече записан, на различните места чета различно. Според мен е било решено отдавна напускането му, но просто поради лошо за него стечение на обстоятелствата се е наложило да го направи по-рано. Четох някакви "конспиративни" теории, че реално е уволнен, че с Пери не са заедно от доста време и какво ли още не, но не се знае... едно е факт - групата няма да е същата! Дано само и другите да не последват примера му и накрая да си остане само Найъл :1000 (29): . На мен много ми се иска все пак наистина да си пуснат Where do broken hearts go като сингъл... може да направят някакво сборно видео, ще е много тъжно, а и текстът може да се свърже с версията за стреса. :1000 (29): Само два сингъла от албум за мен е крайно недостатъчно, особено от такъв хубав албум. Ситуацията преди години беше същата с Blue и Ryan. Зейн има доста голям шанс, неговите партии са най-хубавото нещо в песние им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Зейн се жени през юни в Дисниленд. Фенките реват във фейса, сега ми изписа новината: http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news...=FB_mirror_main Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 След месец затишие, Зейн се завърна в Туитър: http://www.buzzfeed.com/kimberleydadds/zay...pgp#.djzBDvD071 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Дирекшънърите пак полудяха, #WelcomeBackTo1DZayn е Trending Worldwide в Twitter и ми изкара ангелите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Много добро парче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Клипът ще бъде заснет в Космическия център на NASA в Тексас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Разпаднаха се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Появи се информация, че след март 2016 бандата ще се раздели временно, за да работи всеки член по самостоятелни проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Информацията е от The Sun... докато не я видя от сериозен източник, не вярвам. Макар че не е никак изключено, аз също им давах давност 5 албума. Не е малко. Drag me down се е сринал на 26-та позиция в Билборд. Дотук с надеждите ми за първо място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Новият сингъл е страхотен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.