mitak_94 Публикувано на Ноември 16 Report Share Публикувано на Ноември 16 Някой знае ли от коя папка от тези мога изтрия файлове, защото ми показва, че диск C има свободен 1 ГБ, а в него съм сигурен че нямам повече от 20 ГБ инсталирани програми?Знам, че в една от тези папки файловете могат да се трият, обаче не помня коя беше.Даже може и да не е от една ама нали съм си задръстен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Edit: Отиди в Run /windows + r/ и напиши %temp% Или ги намери от тук C:\Users\Owner\AppData\Local\Temp Забележка: Ако не ги откриваш, виж дали не е пусната опцията за скрити файлове и папки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Edit: Отиди в Run /windows + r/ и напиши %temp% Или ги намери от тук C:\Users\Owner\AppData\Local\Temp Забележка: Ако не ги откриваш, виж дали не е пусната опцията за скрити файлове и папки. Мерси.Готово.Само, че размерът им е 96 МБ.От какво може така да ми се пълни диска? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Мерси.Готово.Само, че размерът им е 96 МБ.От какво може така да ми се пълни диска? Когато нямаш достатъчно RAM памет за изпълнение на процесите, които са стартирани, се ползва от паметта на хард диска. Свали си някоя програма като Tune Up Utilities, за да си почистиш диска, след това деинсталирай каквото е възможно и го инсталирай наново на D. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.