Ivanhoe Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Новото видео на Василис Карас с участието на много от гръцките звезди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мен ме интересува дали ще имаме летен хит от Арсениу? Писна ми да чакам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мен ме интересува дали ще имаме летен хит от Арсениу? Писна ми да чакам! Този само ти го слушаш. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Мен ме интересува дали ще имаме летен хит от Арсениу? Писна ми да чакам! Бе и аз си мисля,че е време вече ... Не знам защо е тая свръх продукция при Цаликис тая година. Другият в отбора им в Карамела - Кириакос също пусна скоро една стара гръцка ремиксирана. Дамата в отбора - Хриспа още си чака клип на Kolla 5 - явно няма да го видим този живот. Сакис-а и той .... Не знам... И 4-мата с един екип работят, но само в Цаликис се налива. Не че не заслужа, и той удари към 10 годинки в Б-отбора, но все пак ... От снощи се промотира песента на Amaryllis, написана от Pantelis Pantelidis - голям хит се очертава, много ми харесва. В стила на певеца е, сигурно всички, които искат негови песни ще имат това на ум, защото човека си ги пише все едно за него enjoy http://dox.bg/files/dw?a=e36f319e6a Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Новият клип на Мазонакис. Много як според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Новият клип на Мазонакис. Много як според мен. ЕЕее да, супер е. Песента ми е една от любимите от албума защото е и по-динамична Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 С чисто нов хит в умерено темпо е PANTELIS PANTELIDIS dox Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 С чисто нов хит в умерено темпо е PANTELIS PANTELIDIS Нещо много не ми харесва, може би защото не знам какво пее, ще изчакам превода и тогава ще си кажа мнението. пс: очаквах онази ударна песен, която се появи преди месец-два.. нали не е тази? Специално черпим с този микс! И новото видео на Фурейра Много як микс, дали ще може mp3 за него? А видеото на Фурейра е много готино, особено там във ваната с плодовете Елени е страшна. И понеже много ми хареса направих и графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Нещо много не ми харесва, може би защото не знам какво пее, ще изчакам превода и тогава ще си кажа мнението. пс: очаквах онази ударна песен, която се появи преди месец-два.. нали не е тази? А видеото на Фурейра е много готино, особено там във ваната с плодовете Елени е страшна. И понеже много ми хареса направих и графики. Не, не е онази, и мен нещо не ми допада на макс ... Дори тази, която направи за Amaryllis ми допада много повече О, още утре махам Мазонакиса за някоя от твоите графики от Sweetest love ;P Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не, не е онази, и мен нещо не ми допада на макс ... Дори тази, която направи за Amaryllis ми допада много повече О, още утре махам Мазонакиса за някоя от твоите графики от Sweetest love ;P Дам, на тая мацка от аватара ти е направил мнг добра песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Дам, на тая мацка от аватара ти е направил мнг добра песничка. Много,много...Как го е примамила не знам Мислех,че ще направи и втората на Eleni Hatzidou,но уви ... Да видим и тя дали ще запази позициите си с втория си сингъл от Spicy - скоро ще го пускат. А Amaryllis преди време имаше също много яко видео: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Нещо много не ми харесва, може би защото не знам какво пее, ще изчакам превода и тогава ще си кажа мнението. пс: очаквах онази ударна песен, която се появи преди месец-два.. нали не е тази? Много як микс, дали ще може mp3 за него? А видеото на Фурейра е много готино, особено там във ваната с плодовете Елени е страшна. И понеже много ми хареса направих и графики. За теб винаги http://dox.bg/files/dw?a=898942cf71 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 С нов радио сингъл е и победителят в Dancing with the stars - Илиас Вретос! Лично мен не ми допада, припевът само е силен. Аранжимента и другите части са слаби. Любима си ми остава Na meinis gia panta Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Аз тук искам да помоля, ако някой му се занимава, да направи един списък с 20-30 най-големи хитове на Кети Гарби. Много съм щастлив - ще й ходя на концерта със сигурност, това е първия концерт на чужда звезда, на който ще ходя, така че... :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Аз тук искам да помоля, ако някой му се занимава, да направи един списък с 20-30 най-големи хитове на Кети Гарби. Много съм щастлив - ще й ходя на концерта със сигурност, това е първия концерт на чужда звезда, на който ще ходя, така че... :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34): Ето ги в официалният й бест! http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=84196 Концерт във Варна ли ще има,бях чул нещо такова ... Дано има хора,макар че дестинацията ме изненада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Новият албум на Елена Папаризу НЕНОРМАЛНО много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Новият албум на Елена Папаризу НЕНОРМАЛНО много ми харесва! Сега ще го чекирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Новият албум на Елена Папаризу НЕНОРМАЛНО много ми харесва! Сега ще го чекирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Айде. Много е яка, ще помоля някой да ѝ направи превод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 хораааааааа, дайте мп3 на тая песен и на тези Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 хораааааааа, дайте мп3 на тая песен и на тези Оле как ме е яд че не намирам нито линка към албума на Никифорос, нито къде съм го свалил, но помня,че излезна март с клипа на Ftano to theo и от тук го свалих :@:@:@@ A първото клипче не ми излиза кое искаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Оле как ме е яд че не намирам нито линка към албума на Никифорос, нито къде съм го свалил, но помня,че излезна март с клипа на Ftano to theo и от тук го свалих :@:@:@@ A първото клипче не ми излиза кое искаш Нищо не намирам и аз.. ето го първия клип - Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Може ли мастер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ако може и мп3 на последната песен на Нино. пс: нещо не се качват новите сингли в раздела... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.