~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ - ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ NIKIFOROS - FTANO STO THEO Nikiforos - Trelos Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ако може и мп3 на последната песен на Нино. пс: нещо не се качват новите сингли в раздела... ΝΙΝΟ - ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 ΝΙΝΟ - ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ Може ли mp3 и за новите песни на Цаликис и Мартакис? И на тези двечките: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Двойно платинен..супер! Всяка песен в този прекрасен албум си заслужава! Само, че задължително трябва да го имам! Още при първото ходене в Солун си го взимам. ! пс: новата песен се пее с цяло гърло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Страхотна е, гледам,че ще има и гръцка версия... Папаризу винаги е звучала класно на английски език.... Гръцката поп музика, особено със синглите на английски е толкова по-напред от румънските бози, но за жалост у нас е малко популярна. Никоя наша ТВ не отрази например "Маmacita buena" която е над 25 млн. гледания.... Повъртяха Плеймен с "Fallin'" и толкова ... Например последните 2 песни на Фурейра, в колаборация с Alex Leon и на ангийски са мега яки - To deserve you и Sweetest love, но едва ли тук някоя радиостанция ще ги отрази . :feminist_en: :feminist_en: Глупости. Като истински фен на City TV и редовен неин зрител, мога да заявя, че имаше стабилна ротация, когато видеото излезе, а и до днес се ротира, но най-много да я засечете по веднъж на 2-3 дена. По радиата също се ротира, скоро я чух по Витоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Може ли mp3 и за новите песни на Цаликис и Мартакис? И на тези двечките: Заповядай! Добавих ти офиц.ремикс на Костас от Mark Angelo, както и любимото ми на Фани което излезна между двете, които искаш ekremotites pos mporeis ti ennoeis sos martakis martakis mix Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Глупости. Като истински фен на City TV и редовен неин зрител, мога да заявя, че имаше стабилна ротация, когато видеото излезе, а и до днес се ротира, но най-много да я засечете по веднъж на 2-3 дена. По радиата също се ротира, скоро я чух по Витоша. ОК, а канят ли ги по концертите на Сити, Войс и т.н, където постоянно викат румънските изтребилети като онзи зъбатия кон Далинда, Александра Стан и прочие. Просто нашите медии влизат в някакви маркетингови коловози и не се интересуват какво друго става около нас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Заповядай! Добавих ти офиц.ремикс на Костас от Mark Angelo, както и любимото ми на Фани което излезна между двете, които искаш ekremotites pos mporeis ti ennoeis sos martakis martakis mix Много ти благодаря! Забравих да помоля и за новата на Мазонакис. И ето тази на Пантазис: пс: на Мартакис е страшна!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Много ти благодаря! Забравих да помоля и за новата на Мазонакис. И ето тази на Пантазис: пс: на Мартакис е страшна!!! mazo levteris Мен от 2 дни много ме зариби на Фани Екремотитес, как досега не ме беше впечатлила не знам. А и видеото е страхотна. Като гледам детайлно и другите 2 песни, които ти поиска - наистина всичко й е на високо ниво от към сингъл + видео, много добра. Ще ми е новата фаворитка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 mazo levteris Мен от 2 дни много ме зариби на Фани Екремотитес, как досега не ме беше впечатлила не знам. А и видеото е страхотна. Като гледам детайлно и другите 2 песни, които ти поиска - наистина всичко й е на високо ниво от към сингъл + видео, много добра. Ще ми е новата фаворитка! Мерси, но си дал 2 пъти песента на Мазонакис. ;дд Ооо, тя е страшна! И аз започнах да се зарибявам по Фани, а и е много сладка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Мерси, но си дал 2 пъти песента на Мазонакис. ;дд Ооо, тя е страшна! И аз започнах да се зарибявам по Фани, а и е много сладка. Еее Много съм зле довечера ще я кача пак...че съм на уърк цял ден. Новите на Калидис и Хатзиду са мега яки особено на Хатзиду е точно каквото очаквах след Xeirotera Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ОК, а канят ли ги по концертите на Сити, Войс и т.н, където постоянно викат румънските изтребилети като онзи зъбатия кон Далинда, Александра Стан и прочие. Просто нашите медии влизат в някакви маркетингови коловози и не се интересуват какво друго става около нас. Аз не съм казал, че са ги канали или че са се видели по някакъв начин с българската публика. Вярно е, че румънците се изстреляха много бързо като ракети към върха и бяха повикани за доста концерти. От гръцките единствено три парчета съм чувал по City TV - "Fallin'" на Playman, "Break Me" на Nino и "Mamacita Buena" на Claydee. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Мерси, но си дал 2 пъти песента на Мазонакис. ;дд http://dox.bg/files/dw?a=4e15de83a0 << PANTAZIS Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Кажете колко точно жалко ще е да отида на концерта на Кетито сам? Не можах никой да навия. Много ли странно ще изглеждам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Кажете колко точно жалко ще е да отида на концерта на Кетито сам? Не можах никой да навия. Много ли странно ще изглеждам? Кетито е голяма, но и аз не бих отишъл....Но знам ли,ако пък е тук в Бургас сигурно бих отишъл, но като цяло не съм въодушевен. А до в каква зала ще е, дали ще има много хора .... AMAZING, усещам! че до няколко дни ще има нова песен от Арсениу - някаква бегла рекламна кампания на клубно турне му правят за лятото, така че нова песен не може да няма! Ето и поздрав с Eleni Hatzidou :1000 (30): :1000 (33): /slusha se silnichko/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Кетито е голяма, но и аз не бих отишъл....Но знам ли,ако пък е тук в Бургас сигурно бих отишъл, но като цяло не съм въодушевен. А до в каква зала ще е, дали ще има много хора .... Амии в залата за концерти в Спортна зала, предполагам - към 2500-3000 човека събира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Амии в залата за концерти в Спортна зала, предполагам - към 2500-3000 човека събира. Дано,дано има хора. ..Има златни хитове, и в последните години изпя хубави песни... Днес излиза в някакъв вестник лайв-албум на новата ми любимка Fani + 4 нови песни ...Очаквам линк и тук с нетърпение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 AMAZING, усещам! че до няколко дни ще има нова песен от Арсениу - някаква бегла рекламна кампания на клубно турне му правят за лятото, така че нова песен не може да няма! Ето и поздрав с Eleni Hatzidou :1000 (30): :1000 (33): /slusha se silnichko/ Еми Сакис..ква друга реклама да му бацнат. Супер, дано е хитова, а не като последните бози. пс: нещо не ми харесват новите на Елени и Калидис Днес излиза в някакъв вестник лайв-албум на новата ми любимка Fani + 4 нови песни ...Очаквам линк и тук с нетърпение Ау, аз яко ѝ въртя песните..и сега 4 нови ще ми дойдат мноооого добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 ..и сега 4 нови ще ми дойдат мноооого добре. Новите май са CD rip на тези последните с клипове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Новите май са CD rip на тези последните с клипове Е нищо. Аз така съм се зарибила по тези трите, които даде, че е някъв ужас. Вече ги знам наизуст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Е нищо. Аз така съм се зарибила по тези трите, които даде, че е някъв ужас. Вече ги знам наизуст. И мен така, с толкова хубави клипове, хубаво изпяване - как не съм я оценил досега. В тубата качиха клипчета от лайв - много приятно пее и на живо - http://www.youtube.com/user/FaniDrakopoulou/videos А и е адски красива: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Най после ново от Арсениу ..... май е слабичко ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 А и е адски красива: Невероятна е! Най после ново от Арсениу ..... май е слабичко ... Не май, а си е наистина супер слабичко. Тоя човек има ли някъв усет към песните? Тва песен за лято ли е бе? Страшно съм разочарована от последните му бозички.. кат не му се занимава да си пее в таверните и повече да не издава песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 И този клип е на Люси :О Никос вече само с него ли работи ?? Да,на Люси е и този - втория му клип за Никос. Тия дни ще излезне и третия. Едва ли само с него ще снима.Освен това Люси ще е режисьор на стартиращото турне на Никос в 10 града. Люси и за гръцка певица е снимал,но не знаем коя а и още не е имало промо,на което да му е името. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 пс Я дайте нови яки гръцки песни ;д Има линкове тук в темата, в последните дни слагхме. Както и в темата за промота ;> Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.