~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 КЪРТИ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 КЪРТИ! Еее страхотна е ,заслужаваше си голямата пауза, но дано вече по-често да пуска, или може би цял албум ... Нещо и те в последно време само сингли пускат, особено на Фивос... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Слабичко ми идва на мен това. Нещо не мога да харесам нейните песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Еее страхотна е ,заслужаваше си голямата пауза, но дано вече по-често да пуска, или може би цял албум ... Нещо и те в последно време само сингли пускат, особено на Фивос... Искренно се надявам скоро да пусне албум Стелето! Слабичко ми идва на мен това. Нещо не мога да харесам нейните песни. За мене тя няма слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Гласувайте! http://gr.mtvema.com/vote#cat=best-greek-act Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Гласувайте! http://gr.mtvema.com/vote#cat=best-greek-act Естествено за Михалис!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Харесват ли ви новите песнички на Аргирос и Зина... На Аргирос ми е ф-а-в-о-р-и-т! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Пфффф, новата на Пантелидис ще е нещо страшно! Някой знае ли кога излиза? :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Пфффф, новата на Пантелидис ще е нещо страшно! Някой знае ли кога излиза? :1000 (34): До няколко дни май трябва да се появи. Иначе Пантелис е голям. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Пфффф, новата на Пантелидис ще е нещо страшно! Някой знае ли кога излиза? :1000 (34): на 1 октомври, но ми прилича по звучене на дебюта Надявам се втория диск да има някакво разнообразие, макар че и в предния имаше различни песни, но да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 на 1 октомври, но ми прилича по звучене на дебюта Надявам се втория диск да има някакво разнообразие, макар че и в предния имаше различни песни, но да видим. Мерси за инфото, Жорка! А втория албум знаеш ли кога излиза? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Мерси за инфото, Жорка! А втория албум знаеш ли кога излиза? :1000 (29): Около 15-ти окт.с началото на новия сезон в Атина този път само с Паола + 2 поп имена - Стан и Тамта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Около 15-ти окт.с началото на новия сезон в Атина този път само с Паола + 2 поп имена - Стан и Тамта Ехаа, супер. Предполагам ще е самостоятелен, а не с тези, които си изброил? :1000 (29): В смисъл, че те ще са с него в Атина, а не, че ще участват в албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Ехаа, супер. Предполагам ще е самостоятелен, а не с тези, които си изброил? :1000 (29): В смисъл, че те ще са с него в Атина, а не, че ще участват в албума? Да,да, самостоятелен ще е, но иска да го пусне заедно с програмата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На Аргирос ми е ф-а-в-о-р-и-т! Ооооо, да, неговата е много добра! Чакам и новата на Пантелидис звучи ми много ударно. Ели Кокину няма ли да пуска скоро нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Ели Кокину няма ли да пуска скоро нещо? Не ги знам с Деспина, сигурно цели албуми им прави. Много са бавни в Спайси - все на сингли карат. Ето Калидис албум не е видял, Нино и той самостоятелни песни само пуска на няколко месеца, да не говорим за новите дето взеха - Елени Хатзиду, Стела Кали, Елисавет Спану и пр. А екипи има, не им пише само Фивос песните ... Или може би нещата там стават както у нас - само на клипове и сингли. А иначе какво ще кажете за операцията на нослето на Хатзиду. Да, имаше специфичен нос, но мисля, че нямаше нужда от корекция, беше си красива. Сега е тотално друга, но и така ще й свикнем. След 2 седмици започва Денсинг старс Гърция, в който ще видим и нея, и Sakis Arseniou ....... Може би е време за големият му бум, който чакаме с AMAZING... Участието на Цаликис и Вретос в този формат се оказаха много успешни за кариерите им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 А иначе какво ще кажете за операцията на нослето на Хатзиду. Да, имаше специфичен нос, но мисля, че нямаше нужда от корекция, беше си красива. Сега е тотално друга, но и така ще й свикнем. След 2 седмици започва Денсинг старс Гърция, в който ще видим и нея, и Sakis Arseniou ....... Може би е време за големият му бум, който чакаме с AMAZING... Участието на Цаликис и Вретос в този формат се оказаха много успешни за кариерите им. wow Сакис в танцувално шоу .. поне дано пусне готини песни около участието си и да набере скорост, вярвам в него.. все още. А Еленито ми е няква много странна.. даже не я познах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 wow Сакис в танцувално шоу .. поне дано пусне готини песни около участието си и да набере скорост, вярвам в него.. все още. А Еленито ми е няква много странна.. даже не я познах. Да, дано готвят поне 2 силни хита, дори и албум може да се пусне, ако не отпадне в началото де Но като знам колко почитателки има, със сигурност зрителките ще го запазят, дори и да е по номинации. Иначе Елени е чисто нов човек, няма как след такава промяна - имаше характерен и голям нос, сега не че са го намалили много, но е адски различна, особено виж други фотоси, още по-неознаваема... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Изглежда по-стара, но така е по-хубава. С оня нос си беше бая зле, няма кво да се лъжем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Изглежда по-стара, но така е по-хубава. С оня нос си беше бая зле, няма кво да се лъжем. hahahah e що нищо й нямаше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ооооо, да, неговата е много добра! Чакам и новата на Пантелидис звучи ми много ударно. Ели Кокину няма ли да пуска скоро нещо? Очаква се съвсем скоро да пусне нова песен, която ще се казва "Καληνύχτα" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ето я с превод направо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Ето я с превод направо... Божественярска! Качам мр3-то Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Някой има ли CDrip на Mixalis Xatzigiannis - I agapi dinamonei? В нета има ужасно качество, дори и на 1080p клипчетата в ютуб аудиото е зле... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.