joni Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Някой може ли да каже, кои са хитовите песни в момента при съседите? Може и някой сайт където с класацията Благодаря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
UndergrounD Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 1 час, joni каза: Някой може ли да каже, кои са хитовите песни в момента при съседите? Може и някой сайт където с класацията Благодаря. През Ютуб се издирват сравнително лесно.... някой ако може нека помогне Gucci Gang ми е много на сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Голям!!! Нека почива в мир😿 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Тази песен има ли си друг, стар оригинал или е крадена от нашата “Нестандартни сме” на Кати? Защото двете песни са абсолютно 1:1. Моля за инфо ако някой има представа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 3 часа , retr0 каза: Тази песен има ли си друг, стар оригинал или е крадена от нашата “Нестандартни сме” на Кати? Защото двете песни са абсолютно 1:1. Моля за инфо ако някой има представа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 @retr0 На Кети Гърби е оригинала. Навремето беше модерно да се чопва от нея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Бебетата ми... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 От 3.09.2019 г. от 13:09, Slavi каза: @retr0 На Кети Гърби е оригинала. Навремето беше модерно да се чопва от нея А тя голяма ли се води в Гърция ? В смисъл тя или Ана Виси се водеше за най - голямата или бъркам ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: А тя голяма ли се води в Гърция ? В смисъл тя или Ана Виси се водеше за най - голямата или бъркам ? И двете са като Глория за БГ. По скоро в Бг много са ги надценявали и рекламирали като най големите в Гърция. Но и двете са основни фигури в музиката им 90те,когато тяхното мазно лайки доби модерен и поп вид. Тоест имат си приноса, но нямат уважението, което има една Елена Папаризу например. Наташа Теодориду, която не е масово позната на българите, има доста по големи успехи и към днешна дата нейни песни правят по 10 милиона. Деспина Ванди и тя е средна работа. Младите си слушат друго общо взето. Иначе Анна Виси е една идея по уважавана от Деспина,Ели Кокино и Кети Гърби, защото има и някакви пи сериозни успехи и извън Гърция. Деспина вече издава за кеф. Тя си е женена за милиардер и отдавна не се състезава. Към днешна дата не буди интерес, но все пак си е някскво име. Аналогиите с бг певици е трудно като цяло. Гръцките пеят на живо, имат участия в почти цяла Европа и то не пред гръцки общбости. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Кети Гарби, за съжаление, напълно е изгубила гласа си. Едва може да изкара нещо наживо вече. Иначе през 90-те е била най-голямата им поп-звезда и заедно с Фивос са имали големи успехи. Освен това навремето е била страшно красива. Щафетата след това поема Деспина Ванди (нищо особено като глас, но харизматична), но с хитове. За мен най-добрата от това поколение е Наташа Теодоридоу. В България никой не я знае, за съжаление, но това е 100% музикант. Пълен бетон е наживо, страшно музикална, творчеството ѝ е безупречно. Когато изпълнява чужди песни, нейните версии са винаги по-хубави от оригиналите. Завършен артист. Излиза по дънки и прави фурор. https://www.youtube.com/watch?v=CvP3AazLWLc 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 @DarkChild, слуша ли това: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 На Сабанис знам само тези, които е писал за Наташа и всичките ми харесват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Ето какво трябва да правят Глория и останалите. Песен, визия - всичко е светлинни години пред кубчетата лед и балните рокли на плажа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 час , DarkChild каза: Ето какво трябва да правят Глория и останалите. Песен, визия - всичко е светлинни години пред кубчетата лед и балните рокли на плажа. A имай впредвид, че Деспина беше станала треторазрвдна. В Гърьия с хубава песен често се издигаш като феникс от пепелта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 часа , DarkChild каза: Ето какво трябва да правят Глория и останалите. Песен, визия - всичко е светлинни години пред кубчетата лед и балните рокли на плажа. Такова кахърно изпяване няма Глорче, но виж Джена може да я изпее един път.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Страшна песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 5 минути, pacho каза: Страшна песен. И тази е топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Аз от години не слушам гръцко, но преди много харесвах песните на Ана Виси, Деспина Ванди, Ели Кокину и Кети Гарби. Имам любими отделни песни и на други певици, някои от които не знам дали още пеят, други станаха много популярни след това, но не ги следя. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 И аз на Кети имам доста любими. Ето тези са ми топ, с първата се е явила на Евровизия през 1993-та. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Не знам дали това е правилната тема, но трудно ли се учи гръцки? Аз по принцип трудно уча чужди езици. Знам английски и малко френски и гледам, че испански и румънски примерно лесно бих научил. Ходи ми се да работя в чужбина, но като гледам българите много ходят по Испания, Германия и Гърция. Немски и гръцки ми се струват супер сложни за научаване, дори карах курс А1 на немски, но е супер труден спрямо шведския например. Но и гръцкия ми се струва доста труден, особено за четене. Дали е по-лесен за българите от хърватския или чешкия примерно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 На Мазонакисчо му преместиха концерта в НДК.... слаба ракия, не е продал и 3000. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kristi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Знаете ли кой всъщност е авторът на музиката на Σιγά Τον Άντρα (Πέγκυ Ζήνα) / "50 godina" (Indira Radić)? В изпълнение на гъркинята е обявена като дело на Γιώργος Καφετζόπουλος, а в това на сръбкинята я подписва Goran Ratković Rale. Кой е крадецът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 От 2.09.2023 г. от 20:59, Kristi каза: Знаете ли кой всъщност е авторът на музиката на Σιγά Τον Άντρα (Πέγκυ Ζήνα) / "50 godina" (Indira Radić)? В изпълнение на гъркинята е обявена като дело на Γιώργος Καφετζόπουλος, а в това на сръбкинята я подписва Goran Ratković Rale. Кой е крадецът? Доколкото знам оригиналът е на Пеги Зина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.