AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=80652 17-та песен, май е ремикс на стара... Не е нова,ами е от последния му албум,който излезе декември 2011. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 нещо и на мен не ми се получиха ;дд Може ли мp3 за тази здрава песничка на Паола? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 нещо и на мен не ми се получиха ;дд Може ли мp3 за тази здрава песничка на Паола? Хубави ссааа <3 Ето Паола: dox Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Хубави ссааа <3 Ето Паола: dox Мерси. Къде мога да намеря дискографията й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Мерси. Къде мога да намеря дискографията й? Да ти кажа честно последният й албум го свалих сега заради теб от тук: клик Аз слушам предимно онлайн. А тя имаше някаква пауза май преди този диск,защото аз отскоро я следя, преди имаше само 1 клип по-популярен през 2009. Никога не е била толкова известна колкото сега. Знаят я, пеела е по заведенията, характерна е с гласа си, но какво е сега хитова не е била. Ето всички албуми, плюс най-долу издадените песни извън дискове и няколко лайва: Паолита Мисля че сайта ще е полезен на много хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Да ти кажа честно последният й албум го свалих сега заради теб от тук: клик Аз слушам предимно онлайн. А тя имаше някаква пауза май преди този диск,защото аз отскоро я следя, преди имаше само 1 клип по-популярен през 2009. Никога не е била толкова известна колкото сега. Знаят я, пеела е по заведенията, характерна е с гласа си, но какво е сега хитова не е била. Ето всички албуми, плюс най-долу издадените песни извън дискове и няколко лайва: Паолита Мисля че сайта ще е полезен на много хора. uuu супер,без теб не знам какво щях да правя Да и аз отскоро я научих и я следя,ама викам,чакай да си ги дръпна парчетата.Няква дива ми е. Кат Галка ;дд пс: Само ние ли слушаме гръцко в Рамания..айде не се крийте,а пишете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 пс: Само ние ли слушаме гръцко в Рамания..айде не се крийте,а пишете! hahah само ние пишем. Има и други но по една или друга причина не дискутират с нас. Иначе и ъплоудъри имаме много, но явно нямат време за чат с нас, но все пак сме им благодарни,че редовно качат новите неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Гръцкият кавър на Сен тропе бие всички рекорди и е един от хитовете на зимата. Дори и аз не очаквах такъв успех. Е, макар и късно Панос е решил да му снима клип. Скоро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 пс: Само ние ли слушаме гръцко в Рамания..айде не се крийте,а пишете! И аз слушааааам, обожвам гръцкото. Айде поздравявам ви с една моя много любима песен от тая година: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Аз съм още прохождащ слушател, затова не пиша, че да не сгафя нещо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 И аз слушааааам, обожвам гръцкото. Айде поздравявам ви с една моя много любима песен от тая година: ООО Пеги изкара страхотен албум, толкова обичам тая песен + Аз съм още прохождащ слушател, затова не пиша, че да не сгафя нещо! Еее питай всичко, няма гафове. Тук си говорим от произношения на букви, до клипове, лейбъли и т.н. За мен е приятно да обяснявам ако мога и да помагам с нещо. Иначе ми е скучно сам да бродя из този раздел )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ами надявам се занапред да имам причина да пиша тук, засега ще са ми много еднообразни постовете - само за Деспина и Кети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ами надявам се занапред да имам причина да пиша тук, засега ще са ми много еднообразни постовете - само за Деспина и Кети. Сигурна съм,че ще преоткриваш нови и нови изпълнители. Оле,сега си свалих албума на Антик от 1999..помня,че си го купих с тези на Камелия и Глория..голяма радост беше ;дд Кво стана с момчето от групата? Май с Елена бяха гаджета. И аз слушааааам, обожвам гръцкото. Айде поздравявам ви с една моя много любима песен от тая година: Мерси,мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Оле,сега си свалих албума на Антик от 1999..помня,че си го купих с тези на Камелия и Глория..голяма радост беше ;ддКво стана с момчето от групата? Май с Елена бяха гаджета. Мерси,мерси. ммм не знам, тя заряза дуета но май не са били гаджета...Може и да са, не съм ги следял много на времето, а и сега не всичко нейно ми допада. Не знам защо песните й на гръцки леко ме дразнят, но тия на английски са сполучливи, особено последната + един по-преден ремикс" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 ммм не знам, тя заряза дуета но май не са били гаджета...Може и да са, не съм ги следял много на времето, а и сега не всичко нейно ми допада. Не знам защо песните й на гръцки леко ме дразнят, но тия на английски са сполучливи, особено последната + един по-преден ремикс" И аз не следя кариерата й,няква безинтересна ми е...но все си мислех,че мъжът е продължил да прави музика,явно се е отказал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 И аз не следя кариерата й,няква безинтересна ми е...но все си мислех,че мъжът е продължил да прави музика,явно се е отказал. Наистина е безлична някак , а се води такава голяма звезда.Около евровизия на времето яко избухвах на песента й, но в последно време ...Добре че музиканти като Плеймен се занимават с нея, че иначе не знам какво ще пуска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Наистина е безлична някак , а се води такава голяма звезда.Около евровизия на времето яко избухвах на песента й, но в последно време ...Добре че музиканти като Плеймен се занимават с нея, че иначе не знам какво ще пуска. Виж,че и никва визия няма..преди поне мязаше на човек.Иначе да,около Евровизия повече се заговори около нея,но към днешна дата не е кой знае кво,даже напротив. Да питам-Паола на колко е? Май гони 40? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Виж,че и никва визия няма..преди поне мязаше на човек.Иначе да,около Евровизия повече се заговори около нея,но към днешна дата не е кой знае кво,даже напротив. Да питам-Паола на колко е? Май гони 40? Охх Паола е старичка, да, има дъщеря на 12,13 и тя май Паола се казва или нещо подобно ...Но пък в някакво предаване водещата й вика,че гласчето й е като на по-възрастна от нея, ама си е бабушка де, все едно Малина гледам,ама по-слабичка. EDIT:Виж кво излезе в някъв сайт за гръцки красавици: Paola Foka was born on June 25, 1985. / .... По-скоро *75 Даа и във фейса й тая дата са добавили най-долу и то с удивителен знак: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 1985 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ!! Явно доста се спори .............................................. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Охх Паола е старичка, да, има дъщеря на 12,13 и тя май Паола се казва или нещо подобно ...Но пък в някакво предаване водещата й вика,че гласчето й е като на по-възрастна от нея, ама си е бабушка де, все едно Малина гледам,ама по-слабичка. EDIT:Виж кво излезе в някъв сайт за гръцки красавици: Paola Foka was born on June 25, 1985. / .... По-скоро *75 Даа и във фейса й тая дата са добавили най-долу и то с удивителен знак: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 1985 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ!! Явно доста се спори .............................................. ахахах ако е '85 бая са я обезобразили за годините си с тия силикони и опъвания ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 ахахах ако е '85 бая са я обезобразили за годините си с тия силикони и опъвания ;дд Дааа,ужас,ама и тя една такава...Де да знам няма вид на *85 ... Старичка си изглежда,явно е от много пипания....И явно е родила рано и сигурно е метнала процедури .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дааа,ужас,ама и тя една такава...Де да знам няма вид на *85 ... Старичка си изглежда,явно е от много пипания....И явно е родила рано и сигурно е метнала процедури .... И Алисия след 2-3 години ще заприлича на нея. И ще си казваме,'85 или '75 беше.. А като я гледам Паола бая силикон има и то на доста места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 И Алисия след 2-3 години ще заприлича на нея. И ще си казваме,'85 или '75 беше.. А като я гледам Паола бая силикон има и то на доста места. Да, а е 45 кг. .... Eй това е качено преди 4 години, но май дори е от 2008 помня че беше хит,аз тогава работих там, но Паола не беше голяма звезда, пееше в малки кръчми в северна Гърция...Не изглежда хич добре... Знаем ли, може би е водила труден живот и се е състарила. Гласът й също е на по-възрастна жена. След Цуци да залагаме коя ще вземе тая балада: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Да, а е 45 кг. .... Eй това е качено преди 4 години, но май дори е от 2008 помня че беше хит,аз тогава работих там, но Паола не беше голяма звезда, пееше в малки кръчми в северна Гърция...Не изглежда хич добре... Знаем ли, може би е водила труден живот и се е състарила. Гласът й също е на по-възрастна жена. Абе на годинки си е + силикон и плюс тва,че гъркините не са най-хубавите и ето ти резултата Паола..иначе в тяло хваща окото. А гласа й направо на мъжки бие,все едно слушам сръбкиня да пее гръцко. ;Dd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 12 Author Report Share Публикувано Януари 12 Ново приятно и динамично парче от най-лиричния глас - Констадинос Галанос: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И тук да пусна двете странички Сакис Арсениу/Sakis Arseniou Михалис Хаджиянис/Mixalis Xatzigiannis Днес съм на тази песничка,която ми носи многоооо лятно настроение. Поздрав за всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.