wedgewood Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 И тук да пусна двете странички Сакис Арсениу/Sakis Arseniou Михалис Хаджиянис/Mixalis Xatzigiannis Днес съм на тази песничка,която ми носи многоооо лятно настроение. Поздрав за всички. еХЕЕ, ХАРесах на Сакис, а на Михалис отдавна. Кой прави на Сакис страницата - май вече не е в Хевън, но ще видим новият диск от къде ше излезне ;Р Поздрав с една от дебютните песнички на едно приятелче, мисля,че ще му се получи, дори се изненадах че е попаднала в една сборка от раздела ЛИНКС: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Оле,сега си свалих албума на Антик от 1999..помня,че си го купих с тези на Камелия и Глория..голяма радост беше ;ддКво стана с момчето от групата? Май с Елена бяха гаджета. След разпадането на дуета, Никос уж продължи да прави музика, но се отказа много бързо. Ето и една негова песен: За жалост доколкото знам от около 1-2 години е в затвора и излежава присъда за финансови измами или нещо подобно. Аз лично съм от хората, които обожават Елена и след ерата Антик.... музиката и като цяло много ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 еХЕЕ, ХАРесах на Сакис, а на Михалис отдавна. Кой прави на Сакис страницата - май вече не е в Хевън, но ще видим новият диск от къде ше излезне;Р Поздрав с една от дебютните песнички на едно приятелче, мисля,че ще му се получи, дори се изненадах че е попаднала в една сборка от раздела ЛИНКС: Мерси. Ами аз и едно момче от форума,но тва аз съм го писала. В нета има супер малко инфо за него,а и някъде видях,че пише,че е в Хевън и така.Иначе както лежерно го раздава,не знам дали скоро ще има нов диск.А ако има дано да са повече песни от 4! След разпадането на дуета, Никос уж продължи да прави музика, но се отказа много бързо.Ето и една негова песен: За жалост доколкото знам от около 1-2 години е в затвора и излежава присъда за финансови измами. Аз лично съм от хората, които обожават Елена и след ерата Антик.... музиката и като цяло много ми допада. wow...в затвора Аз мислих,че още се занимава с музика.Жалко. Иначе аз много ги харесвах като дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Много ми се иска да не бяха се разделяли! Антик си бяха Антик! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Много ми се иска да не бяха се разделяли! Антик си бяха Антик! И на мен..страшни бяха,от 2-3 дни въртя албума от '99..даже си го изнамерих из старите касетки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И на мен..страшни бяха,от 2-3 дни въртя албума от '99..даже си го изнамерих из старите касетки Хахах много спомени нахлуват, като си пускам техни песни....иначе аз съм мОдерн на дискове съм хахах Ето един бърз поздрав по случая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Хахах много спомени нахлуват, като си пускам техни песни....иначе аз съм мОдерн на дискове съм хахахЕто един бърз поздрав по случая Мерси,мерси..любимата ми. Иначе помня,че бях в 1-ви клас и си купих касетката им,тогава дори не знаех кой са,но не сгреших ахахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Ехооо твоите клипчета ли понякога превеждам във Вбокс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Ехооо твоите клипчета ли понякога превеждам във Вбокс хаха не знам във вбокса съм си Wonder_Tedy http://vbox7.com/user:wonder_tedy ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 хаха не знам във вбокса съм си Wonder_Tedy http://vbox7.com/user:wonder_tedy ти? Мартакисчо съм аз, да аз съм ти писал субс :Р :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Мартакисчо съм аз, да аз съм ти писал субс :Р :1000 (33): хахаха да верно! Сега последно ми писа субс на новият клип на Елени Фурейра за, което много благодаря пак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 хахаха да верно! Сега последно ми писа субс на новият клип на Елени Фурейра за, което много благодаря пак! Бе не е 100% верен,ама на 99% сме уцелили превода - чаках,чаках английски превод, за по-лесно, но уви - мъчение голямо. Обичам Елениту :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И аз така. Чаках английски превод ама няма. Еленито ми е любима след Папаризу "Reggaeton" e една от най-любимите ми песни ever Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 И аз така. Чаках английски превод ама няма. Еленито ми е любима след Папаризу "Reggaeton" e една от най-любимите ми песни ever ...макар че така тъмна не е толкова яка, колкото в началото на самостоятелната й кариера.. От тогава е и този мой личен хит,много странно парче: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Ето още 1 хит към английските песни, продукт на гръцки певци и изпълнители: Аз предпочитах началните му песни на гръцки, но след Last summer не му се е случвало май Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Десоооооо, занемарихме на Михалис страницата нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Личи си,че не следя ФЕН. Това "гръцко" парче го чух едва онази вечер и съм в потрес от произношението ... По-добре да не беше опитвал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ОМГ Какво ще кажете за този кавър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Какво ще кажете за този кавър? Смешна история, въобще не я пее добре ... Предполагам скоро ще чуем и други хитове на Панос Калидис, написани от Фивос - Paragnoristikame, Treli idea,нищо чудно и баладата Mi mou to halas. .. Песните са му хубави и наште чалгари със сигурност няма да ги подминат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Потресен съм от песента на Кокаин! Напоследък въобще няма успешни кавъри у нас. Според вас, кой е най-големият гръцки хит тази година? Направо дайте да направим мининагради на раздела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Потресен съм от песента на Кокаин! Напоследък въобще няма успешни кавъри у нас. Според вас, кой е най-големият гръцки хит тази година? Направо дайте да направим мининагради на раздела. haha, няма да има голям интерес, малко сме редовните в този раздел. От моя гледна точка върху гръцката модерна музика, най-голям хит са двете песни на Деспина - Girismata + To asteri mou, както и Apopse den pame spiti на Нино. Като най-често въртени по радиата и ТВ са те, според мен. А там хитовете стават точно в радиостанциите. На мен Тo asteri mou ми е любима като че ли. А у нас най-хубав кавър не само за в последно време, но и като цяло е Спри ме на Галена - аранжимента преправи песента по страхотен начин. Много добра работа. На Коцето е голям резил. Не харесвам и кавъра на Стораро по An eisai ena asteri - мисля,че гласът му и пеенето са крайно неподходящи за такава нежна мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Потресен съм от песента на Кокаин! Напоследък въобще няма успешни кавъри у нас. Да,просто е развалил песента! Иначе най-добрия кавър е на Галена-Спри ме,ужасно добър аранжимент е бацнал Калински. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Да,просто е развалил песента! Иначе най-добрия кавър е на Галена-Спри ме,ужасно добър аранжимент е бацнал Калински. Галена явно се старае, и Знам диагнозата беше доста пипната към добро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Жоре, поздравления за темата ..чак сега я видях и смятам да я следя. Кажи сега нещо ново около Aggeliki Iliadi има ли?! А тея песен ми прилича страшно много на някоя наша в чалгата .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Кажи сега нещо ново около Aggeliki Iliadi има ли?! Ами.... най-новото е,че подготвя песента си за гръцката Евровизия! Посочени са 4 имена от организаторите, сред които и нейното и да видим дали ще я изберат. link Друго... поздрав с една песничка нейна освен: А тея песен ми прилича страшно много на някоя наша в чалгата .. [/b][/color] ...хм не се сещам, но Емилия какво чака и не я взима - ще я изпее разкошничко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.