Georgieff. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ами.... най-новото е,че подготвя песента си за гръцката Евровизия! Посочени са 4 имена от организаторите, сред които и нейното и да видим дали ще я изберат. link Друго... поздрав с една песничка нейна освен: ...хм не се сещам, но Емилия какво чака и не я взима - ще я изпее разкошничко! Добре звучи Евровизията, но останалите не ме впечатляват. Емилия ще я изпее наистина прекрасно, но адски ми прилича на наша песен особено инструментала преди куплетите .. п.п.Жорее ..кажи нещо за Panos Kalidis и Nikos Oikonomopoulos, че са ми фаворити.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Цитат(ChrisCattaneo @ 26. January. 2013 г. - 18:30) <{POST_SNAPBACK}>Добре звучи Евровизията ..кои са останалите ?!Емилия ще я изпее наистина прекрасно, но адски ми прилича на наша песен особено инструментала преди куплетите .. п.п.Жорее ..кажи нещо за Panos Kalidis и Nikos Oikonomopoulos, че са ми фаворити..Мен ми напомня на "Без теб" на Софка, въпреки че тя е доста по-стара... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мен ми напомня на "Без теб" на Софка, въпреки че тя е доста по-стара... Точно, точно ..аранжимента е мнооого сходен.Значи не си въобразявам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Hmm, Калидис скоро пусна клипа на Трели идеа,ссигурно го гледа. Май стана баща скоро Или ще става, нещо такова ми се върти ... Нищо друго, чудя се кога ще му направят диск, но Фивос се напълни с толкова много изпълнители,че явно само за отделни сингли стига времето - нито Петрелис, нито Нино, ... Май само Кокино и Деспина изкараха цели дискове А Икономопулос пусна декември нов диск, доста яки неща има, казва се Ennoitei има линк тук из раздела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Treli idea не ми допада засега, но другите му парчета са супер стабилни(особено Gia sou). Албума на Икомонопулос наистина е много добър, почти толкова колкото на Киамос. Много ми допадат като гласове, ще ги следя занапред.. Интересното е, че има повече мъже отколкото жени или просто аз съм останал с такова впечатлние. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Treli idea не ми допада засега, но другите му парчета са супер стабилни(особено Gia sou). Албума на Икомонопулос наистина е много добър, почти толкова колкото на Киамос. Много ми допадат като гласове, ще ги следя занапред.. Интересното е, че има повече мъже отколкото жени или просто аз съм останал с такова впечатлние. На Калидис наистина Gia sou стана и доста позната у нас, но като че ли в Гърция за най-силна се наложи Paragnoristikame. Всички са му якички... А Икономопулос ми е голям любимец, както и Киамос - общо взето силни албуми. Силно присъствие като композитор имаше Йоргос Сабанис, наприса няколко много силни песни за свои колеги, като например: Leipei pali o theos, Sou hrostao akoma ena klama, Ta'ho me mena, и т.н. Като издаде и за себе си много силен албум - любими ми станаха Mono an me thes, Mi milas, Ora miden. Страхотни мелодични композиции. А мъже-жени май са 50/50 да ти кажа ... Така като си ги представя в съзнанието .. .Няма превес, май не са повече мъжете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Аз черпим всички с едно ненормално парче на Стела Кали промих си и малкото мозък с нея ..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Аз черпим всички с едно ненормално парче на Стела Кали промих си и малкото мозък с нея ..... ООо да, много силно парче + видео от дебютантката Стела, но мен първото й парче повече ме кефи, жалко че остана без клип - много ми е агресорско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Първата й песен не е ли тази? :1000 (24): Мен жестоко ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Първата й песен не е ли тази? :1000 (24): Мен жестоко ме кефи! hmmm можии :1000 (29): Като цяло има много интересен глас и бленда тази Стелито. Дано пробие, засега май слабичко върви, но гледам,че лично Фивос се занимава с нея, а не я оставя на другите композитори във фирмата му. Новият клип е доста секси и това събра бая коментари в тубата - и положителни, и отрицателни. Дано успее, мен SOu rihno akiro най ми допадна засега, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Мацката за сега няма слаба песен, поне според мен. :-)) Радва ме много! Надявам се да продължава все така! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Любимците ми от REC с нов сингъл" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Може ли мастерче за това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Може ли мастерче за това? намерих едно с 128 и едно 320 имах аз на компа си, но е с рекламни спотове на радио Dromos FM: 320 kbps / with spots 128 kbps / clean :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Паола май е махнала русото :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 намерих едно с 128 и едно 320 имах аз на компа си, но е с рекламни спотове на радио Dromos FM: 320 kbps / with spots 128 kbps / clean :1000 (19): 10х! Паола май е махнала русото олеее ..ужасна е!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 олеее ..ужасна е!!!!!! Тя и преди беше така тъмна,ужас,после как да не изглежда дърта.. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Изглежда Aгелики Илияди се е прецелила в Евровизияяяя :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тя и преди беше така тъмна,ужас,после как да не изглежда дърта.. Тя и без тва с тoва слабо тяло малко плаши ахахха,а сега и с тая метла на главата Вчера най-накрая изслушах албума й,е много добри песни има,особено ей тая: Изглежда Aгелики Илияди се е прецелила в Евровизияяяя :1000 (33): uuu бая фотошопец ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Мда,а за тая Heirotera на Еленито, по музика и текст на гръцката Бага навсякъде из форумите пише,че била за Паола, ама тя не я харесала и той я дал на тази новата. А аз не вярвам, щото слушах едно интервю на Паделидис по едно радио (то го има качено може би ще го преведа горе-долу за Фейсбука) и там казва, че още преди 6,7 месеца й я е дал, пяли са по някакви кръчми с тая, и тя е чакала да си уреди издадет (Spicy). Не мислел скоро да пише песен за друг певец, освен за него си :Д Иначе песента става с всеки изминал ден по-голям хит, така че може и Паола да я изпълнява на живо, няма да се изненадам. Освен това сезонът на Paola-Karras-Pantelidis в Theatro music hall,Атина, вече е към своя край и за пролетта ще са пак тримцата в Солун обаче - дано за промотирането на следващата им спирка вече Паделидис да прави дует с Паолита :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Мда,а за тая Heirotera на Еленито, по музика и текст на гръцката Бага навсякъде из форумите пише,че била за Паола, ама тя не я харесала и той я дал на тази новата. А аз не вярвам, щото слушах едно интервю на Паделидис по едно радио (то го има качено може би ще го преведа горе-долу за Фейсбука) и там казва, че още преди 6,7 месеца й я е дал, пяли са по някакви кръчми с тая, и тя е чакала да си уреди издадет (Spicy). Не мислел скоро да пише песен за друг певец, освен за него си :Д Иначе песента става с всеки изминал ден по-голям хит, така че може и Паола да я изпълнява на живо, няма да се изненадам. Освен това сезонът на Paola-Karras-Pantelidis в Theatro music hall,Атина, вече е към своя край и за пролетта ще са пак тримцата в Солун обаче - дано за промотирането на следващата им спирка вече Паделидис да прави дует с Паолита Ох,тая Паола що не я е взела...мнг е зле Иначе и аз искам дует Багата и Паолка,Багата да се заеме с музиката,а Паола с клипа. А тая Елени Хатзиду или квато е там май тва е първата й песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 А тая Елени Хатзиду или квато е там май тва е първата й песен? Да, мисля, че е първата. Официална 100% е тая първа, но сега ще видя в Тубата. Иначе ме кефи много в гърция по плакатите как слагат или заглавието на песента-хит, или фраза от текста - дори с по-големи букви от самата певица. Става дума за Еленито - обикаля гледам по разни клубчета и само това й е хита, сигурно пее чужди, и навсякъде с големи букви цели излеяния от текста й Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Така и не намерих свестен сд рип на "Gia sou" на Калидис. Навсякъде е или със спот на Спайси или аудио от клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Така и не намерих свестен сд рип на "Gia sou" на Калидис. Навсякъде е или със спот на Спайси или аудио от клипа. Официалният сингъл от itunes: http://dox.bg/files/dw?a=d4ab6aaed5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Бе слушах сега няколко интервюта на Eleni Hatzidou, и точно това обяняваше,че песента е писана специално за нея, не е негова, която й подарява, но след това попаднах на това - според една от най-големите гръцки фенки в vbox7 - песента си е Паделидис и той после й я дава. По-скоро вярвам,че това е демо, с което я е представил и на нея. Не бях срещал неговото изпълнение и ми беше любопитно. Малко му е висока, но поне текста е направен в мъжки род. :Vishenka_05: Иначе тя споменава,че и в България е правила участия, но не намирам нищо като инфо от Google. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.