Ivanhoe Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Официалният сингъл от itunes: http://dox.bg/files/dw?a=d4ab6aaed5 Мерси много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Дъщеричката на Паола явно е танцувална като майка си: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Дъщеричката на Паола явно е танцувална като майка си: Колко е готина тук Паолиткаааа Дъщеричката на колко е? 12-13? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Колко е готина тук Паолиткаааа Дъщеричката на колко е? 12-13? Да, там някъде е лапето, бях слушал интервю че е на 12 ... Раничко го е родила, след като открихме че е *85 майката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да, там някъде е лапето, бях слушал интервю че е на 12 ... Раничко го е родила, след като открихме че е *85 майката Да,баш '85 е Паола и на 16 я е родила. Паолчето гони Малиняка.. ;DD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Да,баш '85 е Паола и на 16 я е родила. Паолчето гони Малиняка.. ;DD Ем не знам, навсякъде излиза 25 юни 1985г. ... И на мен винаги ми е изглеждала възрастна, дори и гласът й е такъв един дрезгав...И едни гърци като ги питах тая към колко отива вече и те - ааа,млада е,млада ... :beware_mods: Ама и пръска де: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Та по темата от днес - детенцето на Паола е 9 годишно /статия и фотосесия от 2012. сп.OK/Greece//, значи го е родила на 18-19 г. Много е готина снимката, къде е обуло нейните обувчици Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ем не знам, навсякъде излиза 25 юни 1985г. ... И на мен винаги ми е изглеждала възрастна, дори и гласът й е такъв един дрезгав...И едни гърци като ги питах тая към колко отива вече и те - ааа,млада е,млада ... Ама и пръска де: Ако е '85 направо си изглежда зле за възрастта,ама не ми се вярва да е на толкова. ;дд Иначе е страшна де,нищо,че има яко силиконец. Та по темата от днес - детенцето на Паола е 9 годишно /статия и фотосесия от 2012. сп.OK/Greece//, значи го е родила на 18-19 г. Много е готина снимката, къде е обуло нейните обувчици Много красиво детенце. От клипчето ми се стори по-голяма..иначе да,много хубава фотосесия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 1 Author Report Share Публикувано Февруари 1 Нещо от хит-мейкъра Сиганос и поредно хитче на Яниас: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Търся тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Търся тази песен. Не я знам тая :mf_surrender: От някое радио ли е, можеш да им пишеш в Фейса ако е някое радио и понякога отговарят.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Търся тази песен. http://dox.bg/files/dw?a=e0f02c724c Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 http://dox.bg/files/dw?a=e0f02c724c Мерси,не можах да позная,че е на Никос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Защото Плутархос означава само ЕДНО ... Enjoy! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Откъде мога да сваля дискографията на Petros Imvrios? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 През уикенда ще се помъча да я кача. Да направя и аз една реклама на фейсбукстраница,съвсем нова и търсеща своите почитатели-почитателите на Казантзидис: Stelios Kazantzidis Fan Club Bulgaria и група за гръцка музика: групата Ще ми е приятно да видя някой там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 През уикенда ще се помъча да я кача. Да направя и аз една реклама на фейсбукстраница,съвсем нова и търсеща своите почитатели-почитателите на Казантзидис: Stelios Kazantzidis Fan Club Bulgaria и група за гръцка музика: групата Ще ми е приятно да видя някой там! Много ще съм благодарна! Иначе втората страничка не ми се отваря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Може да я потърсиш по име: ***GREECE-BG.COM*** Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Пак не ми излиза. На някой друг,освен на мен,гласът на Йоргос Сабанис да му прилича страшно много на този на Михалис? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Пак не ми излиза. На някой друг,освен на мен,гласът на Йоргос Сабанис да му прилича страшно много на този на Михалис? И на мен не ми излиза на akil страничката - нека ни даде линк да я харесаме. Иначе на мен нещо не ми се занимава със страниците на Пантелидис и Икономопулос - ако искаш AMAZING на някоя от двете кажи да те направя админ,че дори съм ги заявил за изтриване.Пиши ЛС ако искаш :beware_mods: Аз намирам голяма прилига в гласовете на Сабанис и Йоргос Пападопулос - и двамата са И композитори, имат уникални мелодични песнички и когато съм на някое радио се замислям кой е...Иначе пък 2,3 пъти съм срещал материали че на Пападопулс прилича на Михалис, дори беше дал някакво интервю че двамата са приятели и са се смяли на тази прилика, но било повод за дует - нещо такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Може ли да не излиза,защото е тайна?! Преди време имаше и друг админ,който преди да се изнесе я направи тайна и сега статута и не може да се промени?! За Пападопуло и Хадзиянис и аз съм чела,че са доста добри приятели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 И на мен не ми излиза на akil страничката - нека ни даде линк да я харесаме. Иначе на мен нещо не ми се занимава със страниците на Пантелидис и Икономопулос - ако искаш AMAZING на някоя от двете кажи да те направя админ,че дори съм ги заявил за изтриване.Пиши ЛС ако искаш Аз намирам голяма прилига в гласовете на Сабанис и Йоргос Пападопулос - и двамата са И композитори, имат уникални мелодични песнички и когато съм на някое радио се замислям кой е...Иначе пък 2,3 пъти съм срещал материали че на Пападопулс прилича на Михалис, дори беше дал някакво интервю че двамата са приятели и са се смяли на тази прилика, но било повод за дует - нещо такова Твоя ли е била..не знаех ;дд Не мерси ,имам за две да се грижа,ама яко ме мързи,даже мисля тази на Сакис да я трия. Амм дам,и тримата имат доста еднакви гласове.Но на мен повече Сабанис-Михалис си ми приличат ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Групичката вече е отворена AMAZING.относно дискографията-потурчила съм я/изтрила,де/,скоро ще си я набавя отново и ще ти я кача. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Някой може ли да даде линк за тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Някой може ли да даде линк за тази песен klik Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.