AMAZING. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Lioma Se Gkremo - VIDEO soon! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 klik Жестока е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Lioma Se Gkremo - VIDEO soon! o yes, най-великата песен!! Нямам търпение! :Vishenka_05: Жестока е Дааа....супер е яка, ето и превод ако искаш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Гърция праща на Евровизия 2013 тази песен. Изборът беше тази вечер с голям концерт! Мнения? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Гърция праща на Евровизия 2013 тази песен. Изборът беше тази вечер с голям концерт! Мнения? Беше ясно..да вземем и ния да правим няква веселяшка песен изпълнена от бабички или дядковци? Поне знаем,че ще има успех и ще е на финал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Беше ясно..да вземем и ния да правим няква веселяшка песен изпълнена от бабички или дядковци? Поне знаем,че ще има успех и ще е на финал. хихих Не ми допадат наистина. Започва яко песента, като цяло е бързичка готина, но не мисля,че е адекватна. Но Евровизия явно става конкурс на извратени песни Очаквах повече от Агилики, беше заложила на прекралено арабска песен,но с любовен текст, хубав. One last kiss на тази младичката беше моя фаворит, но ми беше явно,че няма да гласуват за нея. Леко ретро звучене, с готин текст, слънчева млада изпълнителка. Все пак ще видим какво ще направят тези младежи PS:Заглавието било закачка за кризата, че не всичко е пари, алкохола бил без пари .......... Някакви такива тъпотии обясняваха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 хихих Не ми допадат наистина. Започва яко песента, като цяло е бързичка готина, но не мисля,че е адекватна. Но Евровизия явно става конкурс на извратени песни Очаквах повече от Агилики, беше заложила на прекралено арабска песен,но с любовен текст, хубав. One last kiss на тази младичката беше моя фаворит, но ми беше явно,че няма да гласуват за нея. Леко ретро звучене, с готин текст, слънчева млада изпълнителка. Все пак ще видим какво ще направят тези младежи PS:Заглавието било закачка за кризата, че не всичко е пари, алкохола бил без пари .......... Някакви такива тъпотии обясняваха аз пък взех,че изпуснах всичко яко и хванах само тия.. ам да видим,ама аз си мисля,че ще стигнат до финал.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 аз пък взех,че изпуснах всичко яко и хванах само тия.. ам да видим,ама аз си мисля,че ще стигнат до финал.. Аз малко в началото изпуснах ...То какво малко - кОСтас и Фурейра изпуснах, но ги гледах в тубата. Като цяло много хубав концерт - ко-водеща Деспина Ванди - справи се блестящо. Колаборациите бяха на ниво - Мартакис с тоя Александър, Фурейра с Руслана, Деми с Дiма Билан и т.н.Интересно поднесоха песните. Елена Папаризу пя My number one в ремикс с VEGAS. А миналогодишните фаворитки на Гърция и Кипър - Елевтерия Елевтеру и Иви Адаму си бяха смесили много добре песничките. Макар че стана ясно,че кипърският избор La la love на Иви е по-голям хит от гръцкия клонинг на My number 1,с който се представи Елевтерия. Доста добре, нямаше много реклами, изгледах ги с интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Аз малко в началото изпуснах ...То какво малко - кОСтас и Фурейра изпуснах, но ги гледах в тубата. Като цяло много хубав концерт - ко-водеща Деспина Ванди - справи се блестящо. Колаборациите бяха на ниво - Мартакис с тоя Александър, Фурейра с Руслана, Деми с Дiма Билан и т.н.Интересно поднесоха песните. Елена Папаризу пя My number one в ремикс с VEGAS. А миналогодишните фаворитки на Гърция и Кипър - Елевтерия Елевтеру и Иви Адаму си бяха смесили много добре песничките. Макар че стана ясно,че кипърският избор La la love на Иви е по-голям хит от гръцкия клонинг на My number 1,с който се представи Елевтерия. Доста добре, нямаше много реклами, изгледах ги с интерес. Олее дай линк да видя Мартакис и Рибак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Олее дай линк да видя Мартакис и Рибак. За теб - в HD! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 За теб - в HD! Благодаря ти! амм тва ми е любимата евровизионска песен ever aма нещо не ме кефи как я изпя Рибак,Костас беше в пъти по-точен от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 амм тва ми е любимата евровизионска песен ever aма нещо не ме кефи как я изпя Рибак,Костас беше в пъти по-точен от него. Ем той беше развълнуван, макар че май всичко беше на плейбек. Иначе тоя Рибак по време на интервюто каза: "Не ми пука, че нямате пари .... (публиката остана като попарена, гърците нямат особено чувство за хумор, особено черен хумор) ... но имате сърца и сте секси" ... Хич не му се получи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ем той беше развълнуван, макар че май всичко беше на плейбек. Иначе тоя Рибак по време на интервюто каза: "Не ми пука, че нямате пари .... (публиката остана като попарена, гърците нямат особено чувство за хумор, особено черен хумор) ... но имате сърца и сте секси" ... Хич не му се получи плейбек? тоя път не го хванах ахахах Рибак не знае с кой да се бъзика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 плейбек? тоя път не го хванах ахахах Рибак не знае с кой да се бъзика Ми не знам,може и на живо да са били тия, но като че ли целият концерт с гостите бе на плейбек. Но ако са нямали време може и на живо да са били, не се заслушах много. Фурейра и Руслана 100% бяха на запис, както Папаризу с Вегас, Иви с Елевтерия...Не знам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 o yes, най-великата песен!! Нямам търпение! Дааа....супер е яка, ето и превод ако искаш" Чак сега виждам, мерси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Ето и видео промооооо: :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ето и видео промооооо: :1000 (30): припадаммммммм любимата ми песен,леле как звучииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 припадаммммммм любимата ми песен,леле как звучииии И аз, и аз, направооо като я надуя на баса и кърти /и аз като Зайка взех да се изразявам/ То всичките му са яки, но тая е НААААААЙЙЙ яка, и на него е фаворит. Малко скоро пуска клип след клип, но лошо няма- лавината от интерес към него расте още и още. Трябваше вече да е свършил сезона им с Паола и Карас но е удължен до края на март, а всички места без последният уикенд са вече изкупени,сигурно и последните дни са вече купени. Не е истина. И заслугава е основно негова. Карас и Паола са си утвърдени, но покрай него има интерес да го чуят.Цяла Атина е полудяла, а след това пак тримата са в Солун, ако не се е объркала схемата покрай удължения сезон в Атина. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Това определено му е най-добрата песен. Обожавам я! Клипът се е получил добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И аз, и аз, направооо като я надуя на баса и кърти /и аз като Зайка взех да се изразявам/ То всичките му са яки, но тая е НААААААЙЙЙ яка, и на него е фаворит. Малко скоро пуска клип след клип, но лошо няма- лавината от интерес към него расте още и още. Трябваше вече да е свършил сезона им с Паола и Карас но е удължен до края на март, а всички места без последният уикенд са вече изкупени,сигурно и последните дни са вече купени. Не е истина. И заслугава е основно негова. Карас и Паола са си утвърдени, но покрай него има интерес да го чуят.Цяла Атина е полудяла, а след това пак тримата са в Солун, ако не се е объркала схемата покрай удължения сезон в Атина. :Vishenka_05: За какво става въпрос? Тримата ще имат концерт в Солун ли? Че нещо се обърках с тези сезони... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 За какво става въпрос? Тримата ще имат концерт в Солун ли? Че нещо се обърках с тези сезони... :1000 (29): haha, Ачооо ше ме умориш. Обяснявам: Практиката в Гърция с живите участия на звездите е годината да е разделена на 2 или 3 сезона от по няколко месеца, през които сезони определени изпълнители пеят всеки уикенд (петък-събота и неделя) в едно и също заведение целия сезон и почти не поемат никакви други участие с цел това заведение да разчита на клиентела само заради тях. И така от октомври 2012 г. тези тримата хубавци /Паола-Карас-Паделидис/ са си все в THEATRO Music Hall - Атина и участията им са при пълен успех. Та за това трио стана скоро въпрос,че проетта ще се преместят и за един сезон в някоя таверна на Солун сигурно до юли-август, ама да видим защото публиката в Атина не иска да ги пуска и всичко е мега-претъпкано ... Не знам, ще следим и отиваме организирано да ги гледаме в Тесалоники :Р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 haha, Ачооо ше ме умориш. Обяснявам: Практиката в Гърция с живите участия на звездите е годината да е разделена на 2 или 3 сезона от по няколко месеца, през които сезони определени изпълнители пеят всеки уикенд (петък-събота и неделя) в едно и също заведение целия сезон и почти не поемат никакви други участие с цел това заведение да разчита на клиентела само заради тях. И така от октомври 2012 г. тези тримата хубавци /Паола-Карас-Паделидис/ са си все в THEATRO Music Hall - Атина и участията им са при пълен успех. Та за това трио стана скоро въпрос,че проетта ще се преместят и за един сезон в някоя таверна на Солун сигурно до юли-август, ама да видим защото публиката в Атина не иска да ги пуска и всичко е мега-претъпкано ... Не знам, ще следим и отиваме организирано да ги гледаме в Тесалоники :Р Ааа, сега вече всичко ми стана ясно. Мерси! :1000 (29): Хайде, ако някой открие инфо за Солун, да пише, понеже с едни приятели от доста време искаме да идем на Карас. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 Ааа, сега вече всичко ми стана ясно. Мерси! :1000 (29): Хайде, ако някой открие инфо за Солун, да пише, понеже с едни приятели от доста време искаме да идем на Карас. :1000 (30): Добре ще ти пишем, нищо че не искаш да идваме с тебе :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Това нещо го търсех доста дълго, така че ако на още някой му трябва, нека се възползва. Всички линкове работят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Това нещо го търсех доста дълго, така че ако на още някой му трябва, нека се възползва. Всички линкове работят. Еее, не си казал да помагаме. Аз всичко имам на Икономопулос,един от малкото на които всичко пазя. Иначе и този сайт е адски добър, мисля че съм го давал из темата. Аз от Ванката го знам. Само на моя любимец Giorgos Xristou там не намирам едни стари заглавия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.